Ak sa vám cez dovolenku pokazí auto, máte od nás náhradné

Nepojazdné auto vám už viac nepokazí dovolenku vďaka pripoisteniu nepojazdného vozidla v Union poisťovni od 1,60 eur na deň.

Nepojazdné auto dokáže zaručene pokaziť každú dovolenku. So správnym cestovným poistením to však už dnes, našťastie, neplatí. Union poisťovňa vám ako jediná zabezpečí náhradné auto na 10 dní, ak sa vám to vaše pokazí. A ak ste poistení v Union zdravotnej poisťovni, získate navyše zľavu 50%.

union

Na bezstarostnú dovolenku vám stačí cestovné poistenie od Union poisťovne. K bezlimitnému krytiu liečebných nákladov (akokoľvek drahá bude vaša liečba, Union poisťovňa ju za vás kompletne uhradí) toto leto pridala novinku: pripoistenie nepojazdného vozidla. Pomôže vám vyriešiť množstvo problémov s nepojazdným autom počas dovolenky vrátane tých najčastejších, ktoré sa stávajú dovolenkárom na cestách do Chorvátska a Talianska. Čo robiť, keď...... v aute zlyhá elektronika alebo zapaľovanie motoraS pripoistením nepojazdného vozidla od Union poisťovne žiadny problém. Zavoláte najskôr na nonstop telefonickú linku na čísle +420 2 9633 9644, kde sa vždy dohovoríte po slovensky. Operátor k vám pošle technika a pokiaľ je to možné, poruchu vám opraví na mieste a vy budete môcť spokojne pokračovať v ceste na vašu vytúženú dovolenku. ... sa po ceste zrazím s divou zverou alebo ťuknem s nepozorným vodičomPo telefonáte na telefonickú linku vám auto bez obmedzenia vzdialenosti odtiahneme až do najbližšieho značkového servisu. Kým je vaše auto v servise, požičiame vám náhradné vozidlo aj do konca dovolenky. Až 10 dní si tak môžete vďaka náhradnému autu plniť svoje dovolenkové plány. ... mi v návrate domov zabráni vážna porucha či väčšia nehodaMenšie problémy, ako napríklad defekt, vybitie batérie či prázdnu nádrž, vyriešime hneď na mieste. Ak však auto ostane nepojazdné, má celá posádka (max. 5 ľudí) vďaka pripoisteniu zabezpečenú náhradnú dopravu domov, a to letecky, autobusom alebo vlakom až do sumy 1 500 €.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.