Bav sa a zdieľaj to s FunFónom z festivalu The Legits Blast

Festival The Legits Blast ponúkne počas ôsmich dní bohatý program plný prestížnych tanečných battlov a exhibícií.

Bratislava, 20. júl 2016 – Aj toto leto stovky tanečníkov roztancujú Banskú Bystricu. Posledný júlový víkend sa tu opäť uskutoční jedno z najkvalitnejších hip hopových podujatí svetového formátu Outbreak Europe v rámci medzinárodného festivalu The Legits Blast. Návštevníci sa môžu tešiť na kvalitnú hudbu, tanečné vystúpenia, ale aj skvelú zábavu v podobe aktivít a súťaží, ktoré na festival prinesie jeho strategický partner, alternatívny mobilný operátor FunFón.

Festival The Legits Blast ponúkne počas ôsmich dní bohatý program plný prestížnych tanečných battlov a exhibícií, street shows, workshopov, umeleckých expozícií a koncertov slovenských i zahraničných interpretov. Už po siedmy raz sa na jednom mieste stretnú najuznávanejší majstri breaku, takzvaní bboys a bgirls, z vyše 70 krajín celého sveta a vo svetovom finále breakového súboja Outbreak Europe si aj tento rok zmerajú medzi sebou sily. Návštevníci si však môžu poskákať taktiež - a to na rytmy svojich obľúbených Hip Hop interpretov vystupujúcich na The Legits Blast Concert. Hedlinermi tohto ročníka sú za svetové mená THE BEATNUTS a za slovenské MAJK SPIRIT. Okrem hlavného hudobného a tanečného programu čaká od piatku 29. júla do nedele 31. júla na všetkých množstvo sprievodných aktivít.

Nadšenie z tanca a hudby si budú môcť návštevníci festivalu doplniť aj zábavnými aktivitami a súťažami vo FunFón chillout zóne. Rovnako v nej nájdu chýbajúcu šťavu pre svoje mobily, aby mohli neustále zdieľať tanečné zážitky či emócie z koncertov vďaka 4G pokrytiu či bezplatnej FunFón Free Wi-Fi pripojeniu dostupnému v celom areáli festivalu. „Nadväzujeme na predchádzajúce ročníky a svojou prítomnosťou chce FunFón návštevníkom opäť zabezpečiť všetko, čo na takomto type podujatia hľadajú – zábavu a možnosť zdieľať ju so svojimi kamošmi. Aj tento rok sme v zóne pripravili zábavné aktivity a súťaže o zaujímavé ceny. FunFón je značka pre mladých, neviazaných ľudí, ktorí milujú zábavu a smiech. Presne takýchto ľudí na festivale očakávame a verím, že aj vďaka nám si ho užijú,“ povedala Ivana Nichtová, brand manažérka FunFónu.

Nové profilovky z festivalov sú v dnešnej dobe úplná samozrejmosť. Tie najoriginálnejšie môžu návštevníci opäť získať vďaka obľúbenej aplikácii, a to úplne jednoducho - stačí sa v zóne odfotiť a šikovná „appka“ dotvorí k fotke Pištove obrysy. A keď už hovoríme o facebooku - fanúšikovia facebookovej stránky FunFónu budú mať šancu zažiť jedinečnú hip hopovú atmosféru festivalu aj vďaka VIP vstupenkám, o ktoré sa bude súťažiť od piatku 22.7. počas piatich dní. Mechanizmus súťaže je postavený na „rapovom súboji“ s Pištom, v ktorom na facebooku FunFónu vyzve Pišta fanúšikov, aby mu „odrapovali“ na jeho post. Príspevok s najväčším počtom „lajkov“ za daný deň získava dve VIP vstupenky na festival.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.

Chceme, aby mali naši zákazníci z nakupovania zážitok

Prehľadnosť predajne či rýchlosť vybavenia nákupu sú pre zákazníka veľmi dôležité, najmä pri malých každodenných nákupoch.