Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Vyskúšajte si byť v extra pohode

Určite ste sa už aj vy ocitli v situácii, kedy si potrebujete vybrať hotovosť a bankomat vašej banky nie je práve nablízku.

Určite ste sa už aj vy ocitli v situácii, kedy si potrebujete vybrať hotovosť a bankomat vašej banky nie je práve nablízku. Po namáhavom hľadaní ho aj tak nenájdete, a preto sa po niekoľkých stratených minútach nakoniec rozhodnete vybrať si peniaze z bankomatu inej banky. Samozrejme, za takýto výber zaplatíte zbytočný poplatok.

Slováci sú už naučení vyberať si finančnú hotovosť z bankomatu svojej banky. Dôvod, je jednoduchý – poplatky, ktoré musia zaplatiť za takýto výber. A tie nás môžu stáť aj niekoľko eur, čo pre mnohých ľudí predstavuje problém. Ako sa hovorí, na každý problém existuje riešenie.

V ponuke bánk už v súčasnosti nájdete účty, v rámci ktorých máte neobmedzené množstvo bezplatných výberov hotovosti z ktoréhokoľvek bankomatu nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. Medzi najlepšie a najvýhodnejšie účty z ponuky slovenských bánk patrí nepochybne balík služieb ČSOB Extra Pohoda

Buďte v extra pohode

Ak sa chystáte dovolenkovať na Slovensku alebo v zahraničí, s účtom ČSOB Extra Pohoda sa už nemusíte obávať poplatkov za výber hotovosti z cudzích bankomatov. Pri vycestovaní alebo pobyte v krajinách SEPA je výber finančnej hotovosti v mene EUR z bankomatu ktorejkoľvek banky bezplatný. Navyše, v balíku služieb ČSOB Extra Pohoda máte počas vašich ciest kedykoľvek k dispozícii bezplatné cestovnéúrazové poistenie.

Účet ČSOB Extra Pohoda môžete mať každý mesiac bez poplatku. Stačí, ak splníte jednoduché podmienky. Všetko dôležité o tom, ako byť v extra pohode, sa dozviete na: https://www.csob.sk/ucet/extra-pohoda

490x370-r801_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line