Exkluzívne dvere s prelepeným krídlom

Exkluzívne dvere s prelepeným krídlom, nie len pre "exkluzívnych" zákazníkov ...

Vchodové dvere sú vizitkou každej domácnosti. Mali by byť nielen bezpečné či odolné, ale i esteticky pekné, aby dokázali zaujať už na prvý pohľad. Väčšina ľudí siaha práve po hliníkových dverách a niet sa čomu čudovať. Ide o pevný, odolný, maximálne bezpečný, prakticky bez údržbový a špičkový materiál, ktorý vás určite nesklame. Práve v prípade týchto dverí sa volí profilový systém, ktorého podstata spočíva v obojstrannom alebo aspoň jednostrannom prelepení krídla. Nezáleží na tom, či máte okná z iného materiálu, teda z plastu alebo dreva, keďže vchodové dvere z hliníku sa dajú s nimi veľmi jednoducho zladiť.

Atraktívnejší dizajn hliníkových dverí, prelepené krídlo

Samotná dverná výplň je v jednej rovine s rámovým profilom, pričom táto rovina je dosiahnutá z exteriérovej, ale aj interiérovej strany. Na oboch stranách, čiže aj na strane exteriéru aj na strane interiéru, nie sú obvyklé hĺbkové „odskoky“ voči rámu. Krídlo býva olemované z oboch strán, čiže okrem vizuálneho efektu zaisťuje aj ochrannú či technickú funkciu dvernej dosky. Čo sa týka kombinácie profilového systému a nalepenej dvernej výplne, pri správne zvolených postupoch a technológiách nedochádza k neželanému prehybu, ktorý môže vzniknúť kvôli teplotným rozdielom. Pokiaľ by však boli nesprávne zvolené postupy technológie výroby prelepených dverných krídel, môže sa obmedziť funkčnosť výrobku! Prelepené dverné krídla zaisťujú okrem iného i výborné tepelno-izolačné vlastnosti, ale aj tuhosť dverného krídla. Z tohto dôvodu je dôležité vybrať si spoľahlivú firmu, ktorá vykoná svoju prácu poriadne a zodpovedne. Pri výbere vstupných dverí treba však pochopiteľne zvážiť aj rôzne ďalšie a dôležité kritéria ako je farba, tvar či koniec koncov aj konečná cena.

TEL.: 00421 35 7701 044 -MOBIL: 00421 917 529 855 -Copyright © 2004 - 2050 by Inter Okno s.r.o.! All rights reserved!

Fascinuje ma nadšenie mladých ľudí, s akým hltajú nové trendy

...hovorí profesor Pavol Findura, pedagóg na Katedre strojov a výrobných biosystémov Technickej fakulty SPU v Nitre.

16 tipov na poznávacie zájazdy so slovenským sprievodcom

Objavujte nové miesta bez starostí so slovenským turistickým sprievodcom.

Adient je tretí najlepší zamestnávateľ

Spoločnosť Adient, globálny líder vo výrobe automobilových sedadiel, získala tretie miesto v prestížnej ankete Najzamestnávateľ.

Chute a vône kórejskej kuchyne priamo v METRO

Užite si chute a vône Južnej Kórey pri príležitosti olympiády v Pjongčangu priamo vo veľkoobchode METRO po celom Slovensku.