Mototechna prichádza s úverom Bumerang

Mototechna, ktorá je značkou predaja mierne jazdených vozidiel v rámci skupiny AAA AUTO, aktuálne umožňuje získať na financovanie nákupu jedinečný úver s garantovanou odkupnou cenou automobilu Bumerang. Tento produkt je mutáciou v zahraničí veľmi populárneho úverového produktu, upraveného na podmienky tuzemského trhu.

"Je to naša alternatíva k terajším produktom, ktoré sú ponúkané v rámci financovania dílermi nových áut a v poslednom období "znovu - oživenému" operatívnemu leasingu. Očakávame, že nám Bumerang prinesie až päťpercentné zvýšenie objemu predaných vozidiel a bude pre nás tiež zdrojom kvalitných jazdených áut v strednodobom horizonte. Obchodným partnerom, ktorý financovanie v rámci produktu Bumerang je divízia QuatroCar spoločnosti Consumer Finance Holding, a.s., člen bankovej skupiny VÚB Intesa San Paolo," uviedla generálna riaditeľka AAA AUTO Karolína Topolová.Úver s garantovanou odkúpnou cenou Bumerang je na tuzemskom trhu unikátnym produktom, ktorý umožňuje ponúknuť zákazníkovi modernejší a flexibilnejší variant úveru s poslednou navýšenou splátkou. "Ponúkame financovanie zánovných vozidiel rokov výroby 2015 a 2016 na 24 až 48 mesiacov s akontáciou od 10 % a s atraktívnou mesačnou splátkou. Záleží tak len na zákazníkovi, ktorý variant si v okamihu splatenia úveru Bumerang zvolí - či úhradu poslednej navýšenej splátky, odkúpenie vozidla za garantovanú odkúpnu cenu s možnosťou výmeny za novšie auto alebo prefinancovanie poslednej splátky ďalším úverom," vysvetlila Topolová. Zaujímavými ponukami v rámci produktu Bumerang sú napríklad VW Golf za 16 000 € so splátkou od 219 € mesačne a 10% akontáciou s dobou splácania 48 mesiacov alebo Škoda Fabia za 12 000 € so splátkou od 79 € so 40% akontáciou a dobou splácania 48 mesiacov.Minimálna odkupná cenu za ktorú vozidlo od zákazníka AAA AUTO vykúpi na konci splátkového obdobia, je garantovaná už v okamihu zakúpenia auta. "Garantovaná odkúpna cena a podmienky jej získania sú uvedené priamo v kúpnej zmluve a sú jej pevnou súčasťou. Zákazníkovi tak poskytujeme v porovnaní s konkurenčnými úvermi značnú výhodu. Všetko má totiž iba v jednej zmluve, nemusí si žiadne podmienky individuálne dojednávať a riešiť separátne priamo s dílerom, ktorý bude po doplatení úveru jeho auto odkupovať," uviedla Topolová.Špeciálnym benefitom, ktorý ocenia najmä zákazníci, ktorí plánujú využívať auto na pracovné účely, je určite voliteľný nájazd 20 000 km, 30 000 km alebo 40 000 km, ktorý má priamy vplyv na kalkuláciu garantovanej odkupnej ceny. "Zákazníka u nás nečaká žiadne nemilé prekvapenie. Pokiaľ najazdí menej kilometrov, než si pri kúpe vozidla zjednal, dokonca mu navýšime odkúpnu cenu za ktorú auto po uplynutí úveru vykúpime," zdôraznila Topolová.Mototechna aktuálne ponúka v rámci produktu Bumerang financovanie pre viac ako 20 modelov vozidiel od 10 najžiadanejších značiek, ktoré sú ihneď k dispozícii na jednom mieste. "V jednom dni si tak môžu zákazníci na jednom mieste vyskúšať jazdné vlastnosti rôznych značiek a modelov vozidiel, vybrať si ten, ktorý najviac vyhovuje ich potrebám, a ešte v ten deň s vozidlom odísť domov. Keďže ide o vozidlá rokov výroby 2015 a 2016, majú všetky ešte platnú továrenskú záruku. Ich cena je však až o 40 % nižšia, než u nového automobilu, ktorý totiž najviac stráca na cene práve v prvých dvoch rokoch po kúpe," uzavrela Topolová.

aaa

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.

Chceme, aby mali naši zákazníci z nakupovania zážitok

Prehľadnosť predajne či rýchlosť vybavenia nákupu sú pre zákazníka veľmi dôležité, najmä pri malých každodenných nákupoch.