Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Funfón posilní 4G a zábavu na festivale Grape

Alternatívny operátor sa stal telekomunikačným partnerom 7. ročníka hudobného festivalu Grape, ktorý sa uskutoční v Piešťanoch.

Bratislava, 1. august 2016 – Je tam, kde je zábava. Alternatívny operátor pokračuje v tohtoročnej letnej festivalovej nálade. Stal sa totiž telekomunikačným partnerom 7. ročníka hudobného festivalu Grape, ktorý sa uskutoční už druhý augustový víkend v Piešťanoch. Počas dvoch dní plných hudby a zábavy prinesie FunFón na piešťanské letisko najrýchlejšiu 4G sieť  a bezplatné Wi-Fi pripojenie pre organizátorov i návštevníkov.

Po tom, ako si posledný júlový víkend mohli výhody 4G siete od FunFónu užiť nadšenci hip hopu na festivale The Legits Blast, sa tentoraz dostane aj na fanúšikov festivalu Grape. Siedmy ročník jedného z najobľúbenejších festivalov na Slovensku sa bude konať 12.-13. augusta a privíta špičkových hudobných umelcov ako Bloc Party (UK), MØ (DK), Crystal Castles (CAN), Netsky (BE) či Dub FX (AUS).

Pre tisícky milovníkov kvalitnej hudby a zábavy FunFón prinesie na piešťanské letisko bezplatné Wi-Fi pripojenie, zabezpečené prostredníctvom viacerých Wi-Fi veží priamo v areáli a postará sa aj o posilnenie 4G. Aby sa návštevníci mohli podeliť o všetky svoje zážitky počas oboch festivalových dní, nebudú na festivale chýbať asistované nonstop nabíjačkárne či možnosť zapožičania si prenosných powerbaniek. „FunFón je partnerom mladých, ktorí sa chcú baviť a zdieľať svoje zážitky kdekoľvek sa práve nachádzajú. Mnoho z nich bude druhý augustový víkend tráviť na piešťanskom letisku a FunFón im ako aj všetkým ostatným návštevníkom zabezpečí energiu potrebnú na to, aby mohli byť online neustále a festival si poriadne užili s kamošmi priamo tam, ale aj v online prostredí,“ hovorí Ivana Nichtová, brand manažérka FunFónu.

Pre tých, ktorí ešte nemajú vstupenku, chystá FunFón súťaž na svojej oficiálnej facebookovej stránke. V hre je až 30 voľných vstupeniek a súťaž sa spustí už v najbližších dňoch.

Sledovať facebookový profil FunFónu sa oplatí aj počas samotného festivalu. Operátor totiž chystá exkluzívny streaming koncertov naživo z Grape stageu, čo bude po prvý raz, čo sa tak z tohto festivalu udeje. Užiť si tak festivalovú atmosféru budú môcť fanúšikovia dobrej hudby v každom kúte Slovenska.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.