Pondelok, 18. január, 2021 | Meniny má BohdanaKrížovkyKrížovky

Chcete byť EXTRA?

Kia Rio EXTRA môže byť teraz vaša len za 2 823 € na štvrtinky bez navýšenia

Kia Rio EXTRA môže byť teraz vaša len za 2 823 € na štvrtinky bez navýšenia

Dynamický hatchback s pôsobivým dizajnom Kia Rio nenechá nikoho chladným v žiadnom ohľade. Tento model kombinuje potešenie s dokonalým pocitom bezpečia a istoty. Model, v ktorom sa snúbi vysoká úroveň komfortu, dostatok priestoru a bohatá výbava, môže byť teraz  v limitovanej edícii váš len za 2 823 € na štvrtinky bez navýšenia a to vďaka cenovému zvýhodneniu až 1 700 € oproti štandardným cenníkovým cenám.

Načítavam video...

Nová Kia Rio oslňuje dômyselnými a dynamickými detailmi – od typickej prednej masky chladiča, cez nápadnú charakteristickú bočnú líniu až po mohutne tvarovanú zadnú časť. V rebríčku najpríťažlivejších modelov, ktorý zostavuje konzultačná spoločnosť J.D.Power, sa Kia Rio vo svojej kategórii dokonca umiestnila v prvej pätici najpríťažlivejších modelov. Aj interiér navrhli dizajnéri ako vzdušný a priestranný a vyrobený z vysoko kvalitných materiálov.

490pix-r202_res.jpg

Importérska spoločnosť Kia Motors Sales Slovensko aktuálne pripravila jedinečnú ponuku, ktorá prináša skutočne EXTRA veľké výhody. Za balík výbavy EXTRA, ktorý sa skladá z Comfort Pack (automatická klimatizácia, zadné cúvacie senzory, stmavnené sklá od B-stĺpika, zadné elektrické okná), ku ktorému pribudli elektricky sklápateľné vonkajšie spätné zrkadlá s integrovanými ukazovateľmi smeru jazdy, systém ISG a 16-palcové hliníkové disky – a to všetko v hodnote 1 400 €, za ktoré zaplatí zákazník len 350 €. To pri zohľadnení aktuálnej obchodnej akcie vo výške 650 € predstavuje cenové zvýhodnenie až 1 700 €.  Za komfortne vybavenú verziu Kia Rio 1,2 D- CVVZ tým pádom zaplatí zákazník iba 11 290 €. Ak vás EXTRA ponuka zaujala, poponáhľajte sa k autorizovanému predajcovi Kia, lebo EXTRA ponuka trvá len do vypredania zásob.

490px-r444_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mozog Penty na kolenách: Aký je Hačšákov príbeh v Pente?

Januárové číslo biznisového mesačníka INDEX je už v predaji.

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.