Chcete byť EXTRA?

Kia Rio EXTRA môže byť teraz vaša len za 2 823 € na štvrtinky bez navýšenia

Kia Rio EXTRA môže byť teraz vaša len za 2 823 € na štvrtinky bez navýšenia

Dynamický hatchback s pôsobivým dizajnom Kia Rio nenechá nikoho chladným v žiadnom ohľade. Tento model kombinuje potešenie s dokonalým pocitom bezpečia a istoty. Model, v ktorom sa snúbi vysoká úroveň komfortu, dostatok priestoru a bohatá výbava, môže byť teraz  v limitovanej edícii váš len za 2 823 € na štvrtinky bez navýšenia a to vďaka cenovému zvýhodneniu až 1 700 € oproti štandardným cenníkovým cenám.

Nová Kia Rio oslňuje dômyselnými a dynamickými detailmi – od typickej prednej masky chladiča, cez nápadnú charakteristickú bočnú líniu až po mohutne tvarovanú zadnú časť. V rebríčku najpríťažlivejších modelov, ktorý zostavuje konzultačná spoločnosť J.D.Power, sa Kia Rio vo svojej kategórii dokonca umiestnila v prvej pätici najpríťažlivejších modelov. Aj interiér navrhli dizajnéri ako vzdušný a priestranný a vyrobený z vysoko kvalitných materiálov.

490pix-r202_res.jpg

Importérska spoločnosť Kia Motors Sales Slovensko aktuálne pripravila jedinečnú ponuku, ktorá prináša skutočne EXTRA veľké výhody. Za balík výbavy EXTRA, ktorý sa skladá z Comfort Pack (automatická klimatizácia, zadné cúvacie senzory, stmavnené sklá od B-stĺpika, zadné elektrické okná), ku ktorému pribudli elektricky sklápateľné vonkajšie spätné zrkadlá s integrovanými ukazovateľmi smeru jazdy, systém ISG a 16-palcové hliníkové disky – a to všetko v hodnote 1 400 €, za ktoré zaplatí zákazník len 350 €. To pri zohľadnení aktuálnej obchodnej akcie vo výške 650 € predstavuje cenové zvýhodnenie až 1 700 €.  Za komfortne vybavenú verziu Kia Rio 1,2 D- CVVZ tým pádom zaplatí zákazník iba 11 290 €. Ak vás EXTRA ponuka zaujala, poponáhľajte sa k autorizovanému predajcovi Kia, lebo EXTRA ponuka trvá len do vypredania zásob.

490px-r444_res.jpg

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.