Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

V Bory Mall sa vyhráva nakupovaním

Čo môže byť príjemnejšie ako nakúpiť to, po čom túžite lacnejšie? Vyhrať nakupovaním každý deň 350 €!

Zapojte sa do našej súťaže, kde sa víťazom môžete stať už vďaka nákupu nad 10 €. Neváhajte a navštívte nákupno–zábavné centrum, Bory Mall, a odneste si domov okrem výhodných nákupov z letných zliav aj osobný automobil.

Spojte príjemné s užitočným, príďte s blokom z nákupu z Bory Mall na Infopult, vypíšte si žrebovací lístok a vhoďte jej do urny, kde sa rozhodne. Šancu máte do 1.9., kedy vyžrebujeme absolútneho víťaza a darujeme mu moderný Citroën C4 Cactus. Už desiatkam z vás sme vyčarili úsmev na tvári a pokračujeme, v súťaži sme rozdali  už viac než  15 000 € a každý deň je to ďalších 350 € - pre jedného z vás. Vyberte si jednu zo 180 prevádzok, vyberte si, čo sa vám páči a môžete to byť vy, kto bude ďalším šťastlivcom.

Augustové výpredaje sú stále tu! Využite posledné dni, kedy sú trendové kúsky lacnejšie v módnych butikoch a značkových predajniach ako sú Napapijri, Mohito, Mango, Reserved, Gate, Office Shoes, Idexe, Terranova a ďalšie a urobte si radosť kvalitným oblečením či doplnkami. Najštýlovejšie topánky, kabelky alebo šperky idú s cenami dole, aby ste sa mohli tešiť aj vy. Príďte si vyskúšať „Vychytávky týždňa“, ktoré vyberá Marian Hornyák, alebo sa zabaviť na najnovších premiérach v obľúbenom CINEMAXE. Posledné letné dni znamenajú predsa vždy tie najvyššie zľavy!

Bory Mall – bližšie, než si myslíte.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line