Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Kia cee´d nad zlato

Ešte nikdy nebola taká dostupná ako teraz.

Ešte nikdy nebola taká dostupná ako teraz. Priam na dosah ruky a v neodolateľne atraktívnom pomere výbavy a ceny. Reč je o limitovanej edícii obľúbených a takmer už domácich modelov pochádzajúcich zo srdca Slovenska, Kia cee´d v edícii Team SlovaKIA.

Kia cee´d v limitovanej verzii Team SlovaKIA je teraz v ponuke so zľavou vo výške 1 300 € a balíkom výbavy zadarmo. Ak využijete možnosť financovania na štvrtiny bez navýšenia, môže Kia cee'd Team SlovaKIA edition parkovať vo vašej garáži už za 3 248 €. Ponuka samozrejme platí aj pre praktickú kombi verziu s nekonečne variabilným a priestranným batožinovým priestorom.

V balíku výbavy Team SlovaKIA edition nájdete samé praktické aj dizajnové kúsky – elegantné 16-palcové disky kolies z ľahkých zliatin, šikovného zadného parkovacieho asistenta a zatmavené okná od B-stĺpika.

Príklad úspory pri motorizácii 1,4 D-CVVT oproti štandardnej výbave Silver:  tabulka-r305_res.jpg

Obľúbený bestseller zo žilinského závodu Kia Motors Slovakia už netreba bližšie predstavovať a pritom stále na ňom objavíte niečo prekvapivé. Práve tento model sa stal nosným pilierom úspechu značky na Slovensku. Veď len za prvý polrok 2016 si nový automobil Kia na Slovensku zakúpilo  3 345  zákazníkov, čo predstavuje trhový podiel 7,6 % a štvrtú priečku v rebríčku predajnosti značiek. Oproti minulému roku, kedy sa za prvých 6 mesiacov predalo 2 769 vozidiel (7,4 % trhový podiel) ide o úctyhodný medziročný nárast 20,8 %. Tieto čísla sú o to zaujímavejšie, že značka Kia rástla na Slovensku rýchlejšie ako samotný automobilový trh – v období január až jún 2015 sa na Slovensku predalo  37 177 vozidiel, kým tento rok sa v identickom období predalo 43 967 vozidiel, čo je nárast o 18,3 %. A práve rodina modelov Kia cee´d je stále najobľúbenejším modelom, pretože za prvý polrok si ju z predajných showroomov odviezlo 1 441 spokojných zákazníkov. Ak chcete k nim patriť aj vy, neváhajte a vyskúšajte Kia cee´d v edícii Team SlovaKIA.

ilustračné foto.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line