Kia cee´d nad zlato

Ešte nikdy nebola taká dostupná ako teraz.

Ešte nikdy nebola taká dostupná ako teraz. Priam na dosah ruky a v neodolateľne atraktívnom pomere výbavy a ceny. Reč je o limitovanej edícii obľúbených a takmer už domácich modelov pochádzajúcich zo srdca Slovenska, Kia cee´d v edícii Team SlovaKIA.

Kia cee´d v limitovanej verzii Team SlovaKIA je teraz v ponuke so zľavou vo výške 1 300 € a balíkom výbavy zadarmo. Ak využijete možnosť financovania na štvrtiny bez navýšenia, môže Kia cee'd Team SlovaKIA edition parkovať vo vašej garáži už za 3 248 €. Ponuka samozrejme platí aj pre praktickú kombi verziu s nekonečne variabilným a priestranným batožinovým priestorom.

V balíku výbavy Team SlovaKIA edition nájdete samé praktické aj dizajnové kúsky – elegantné 16-palcové disky kolies z ľahkých zliatin, šikovného zadného parkovacieho asistenta a zatmavené okná od B-stĺpika.

Príklad úspory pri motorizácii 1,4 D-CVVT oproti štandardnej výbave Silver:  tabulka-r305_res.jpg

Obľúbený bestseller zo žilinského závodu Kia Motors Slovakia už netreba bližšie predstavovať a pritom stále na ňom objavíte niečo prekvapivé. Práve tento model sa stal nosným pilierom úspechu značky na Slovensku. Veď len za prvý polrok 2016 si nový automobil Kia na Slovensku zakúpilo  3 345  zákazníkov, čo predstavuje trhový podiel 7,6 % a štvrtú priečku v rebríčku predajnosti značiek. Oproti minulému roku, kedy sa za prvých 6 mesiacov predalo 2 769 vozidiel (7,4 % trhový podiel) ide o úctyhodný medziročný nárast 20,8 %. Tieto čísla sú o to zaujímavejšie, že značka Kia rástla na Slovensku rýchlejšie ako samotný automobilový trh – v období január až jún 2015 sa na Slovensku predalo  37 177 vozidiel, kým tento rok sa v identickom období predalo 43 967 vozidiel, čo je nárast o 18,3 %. A práve rodina modelov Kia cee´d je stále najobľúbenejším modelom, pretože za prvý polrok si ju z predajných showroomov odviezlo 1 441 spokojných zákazníkov. Ak chcete k nim patriť aj vy, neváhajte a vyskúšajte Kia cee´d v edícii Team SlovaKIA.

ilustračné foto.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.

Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí

Koľko minuli účastníci na našom najväčšom festivale?