Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Nový Jaguar F-PACE

Výkonný crossover pre vodičov s láskou k dynamike a praktickosti.

Výkonný crossover pre vodičov s láskou k dynamike a praktickosti

sme-clanok-text1-r938_res.jpg

• Dizajn špirovaný modelom F-TYPE, uvádzajúci do praxe myšlienky revolučného konceptu Jaguar C-X17 s priestranným, ručne vyrábaným interiérom a veľkým, 650-litrovým batožinovým priestorom
  • Pevná a tuhá ľahká hliníková konštrukcia, zaručujúca agilnosť, kultivovanosť a hospodárnosť
  • InControl Touch Pro: najvyspelejší informačno-zábavný systém na svete, navrhnutý Jaguar Land Rover s cieľom uľahčiť každú cestu a zaistiť ešte lepšie spojenie so svetom
  • 10,2-palcová dotyková obrazovka na spôsob tabletu s intuitívnym používateľským rozhraním a špičkovou grafikou
  • Virtuálny panel, tvorený 12,3-palcovým displejom s vysokým rozlíšením, so štyrmi grafickými schémami a celoobrazovkovou 3D navigáciou, doplnený laserovým projekčným displejom
  • Svetová premiéra technológie Activity Key pre ľudí s aktívnym životným štýlom: vodotesný náramok, vďaka ktorému môže vodičnechať kľúč bezpečne zamknutý vo vozidle
  • Náprava s dvomi priečnymi ramenami a náprava s integrovanými
  • ramenami Integral Link – záruka výnimočného spojenia ovládateľnosti a komfortu odpruženia
  • Technológie podvozku odvodené z modelu F-TYPE vrátane systému smerovania krútiaceho momentu Torque Vectoring a systému
  • Adaptive Dynamics s programom Configurable Dynamics, ponúkajúceho vášnivým vodičom možnosť nastavenia podvozka

sme-clanok-text2-r293_res.jpg

Pri návrhu úplne nového výkonného crossoveru Jaguar F-PACE mali konštruktéri cieľ ponúknuť vodičom agilnosť, výkon a kultivovanosť, akými sa pýšia všetky vozidlá Jaguar, v kombinácii s bezkonkurenčnou dynamikou a každodennou praktickosťou. Úplne nový Jaguar F-PACE s ľahkou hliníkovou konštrukciou sa vyznačuje čistotou línií, plôch a proporcií, pričom využíva prvky inšpirované modelom F-TYPE, ako sú napríklad výrazne sa vydúvajúce zadné blatníky, prieduchy na blatníkoch a charakteristický tvar koncových svetiel.

sme-clanok-text3-r453_res.jpg

Výrazná predná maska a svalnaté tvary kapoty svedčia o výkonovom potenciáli pohonných jednotiek, ktorých ponuke kraľuje kompresorom preplňovaný motor V6 s výkonom 280 kW. Prvky ako štíhle, LED diódové svetlomety, kované 22-palcové disky kolies a krátky predný previs sú výsledkom prenesenia dizajnovej vízie konceptu C-X17 do sériovej výroby. Úplne nový F-PACE dokáže odviezť piatich cestujúcich v absolútnom komforte. V interiéri sa dokonale snúbia luxusné materiály, povrchové úpravy a rafinované detaily s vymoženosťami, ako sú napríklad vyhrievané zadné sedadlá s elektricky nastaviteľným sklonom operadiel, a najmodernejšími technológiami vrátane informačno-zábavného systému InControl Touch Pro a virtuálneho združeného prístroja v podobe 12,3-palcového displeja s vysokým rozlíšením.

sme-clanok-text4-r392_res.jpg

Cestujúci na zadných sedadlách majú k dispozícii najviac priestoru pred kolenami v tejto triede a batožinový priestor má ohromujúci objem 650 litrov, vďaka čomu sa doň pohodlne zmestia napríklad dva štandardné golfové vaky alebo štyri veľké kufre. Zadné sedadlá majú v operadle otvor na prestrčenie dlhých predmetov a po ich úplnom sklopení vznikne priestor s objemom až 1 740 litrov.

Načítavam video...

Nový model F-PACE bude k dispozícii v týchto verziách: F-PACE Pure, F-PACE Prestige, F-PACE Portfolio, F-PACE R-Sport, F-PACE S, F-PACE First Edition.
Ponuka pohonných jednotiek obsahuje:

• 2,0-litrový vznetový motor s výkonom 132 kW v kombinácii s manuálnou prevodovkou a pohonom zadných kolies (RWD) alebo všetkých kolies (AWD), alebo v kombinácii s automatickou prevodovkou a pohonom AWD;
  • 2,0-litrový zážihový motor s výkonom 177 kW v kombinácii s automatickou prevodovkou a pohonom RWD;
  • 3,0-litrový vznetový motor s výkonom 221 kW v kombinácii s automatickou prevodovkou a pohonom AWD;
  • 3,0-litrový zážihový motor s výkonom 250 kW alebo 280 kW v kombinácii s automatickou prevodovkou a pohonom AWD.

Pohon všetkých kolies prináša sebadôveru za každého počasia vďaka vynikajúcej priľnavosti kolies, teraz ešte vylepšenej najlepšími trakčnými systémami v danom segmente vrátane technológie Adaptive Surface Response.. Systém Intelligent Driveline Dynamics spája terénne schopnosti pohonu všetkých kolies s charakterom zadného náhonu Systém All-Surface Progress Control umožňuje hladký rozbeh na šmykľavých povrchoch.

Nový model F-PACE je v ponuke s cenou od 43 422 eur s DPH.

Viac informácia nájdete na http://www.jaguar.sk/f-pace-overview

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line