Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Úspešné sprostredkovanie prenájmu haly v P3 Bratislava

Modesta Real Estate poskytovala poradenskú činnosť PTG Slovakia s.r.o. vo veci prenájmu haly v logistickom parku P3 Bratislava

Modesta Real Estate poskytovala poradenskú činnosť spoločnosti PTG Slovakia s.r.o. vo veci prenájmu haly o rozlohe 16,500 m2 v logistickom parku P3 Bratislava.

PTG Slovakia s.r.o. je rozvíjajúca sa spoločnosť poskytujúca služby v automobilovom sektore - výstavbu projektu zahájil developer Point Park. Nájomca by sa mal do nových priestorov nasťahovať už budúci rok vo februári. “Teší nás, že sme sa v rámci nášho logistického parku P3 v Lozorne opäť rozšírili a môžeme privítať nového nájomcu PTG Slovakia s.r.o.”, komentuje zástupca developera, Ing. Peter Bahník, Head of Leasing v P3 Slovakia.

Nájomná zmluva bola podpísaná v apríli tohto roku. Ing. Peter Miščík, Partner v Modesta Real Estate, informuje v súvislosti s prenájmom haly PTG Slovakia s.r.o. Cristian Tofan, Business Development OEM/OES for PTG Slovakia s.r.o. dodáva “Modesta Real Estate bola spoľahlivým partnerom v rokovaniach a s ich profesionálnymi konzultačnými službami sme boli veľmi spokojní".

Logistický trh na Slovensku v súčasnosti neustále rastie. Rastúca ekonomika, zvýšujúca sa produktivita práce, výrobná kapacita a rozvoj infraštruktúry na Slovensku spôsobili prílev významných výrobných spoločností aktívnych v automobilovom priemysle. P3 Park Bratislava sa nachádza vo vzdialenosti približne 20 km od závodu Volkswagen.

Modesta Real Estate

MG Real Estate GmbH

1010 ViennaDr. Karl-Lueger-Platz 5

Tel.: +43/1/513 29 39-0

Fax: +43/1/513 29 39-14

E-mail: scheufele@modesta.atSebastian Scheufele, SIOR

modesta real estate

Modesta Real Estate

Modesta Real Estate, s.r.o.

Hviezdoslavovo namestie 7

Tel.: +421/2/3240 8888

Fax: +421/2/3214 4777

E-Mail: miscik@modestagroup.comIng. Peter Miščík

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nové Porsche Panamera spája nespojiteľné

Porsche ide vlastnou cestou. Dokazuje, že komfort a športová jazda sa nevylučujú, pričom nadšencov oslovuje aj ako plug-in hybrid.

Tradičná plodina zo Slovenska mizne. Čo sa deje so zemiakmi?

Dovážame nielen citrusy, ale aj zemiaky.

UNIQA preberá dôchodkové fondy AXA, pre klientov sa nič nemení

Vlastníkom AXA na Slovensku sa stala UNIQA. Pre klientov sa nič nemení. Ich úspory v dôchodkových fondoch budú v bezpečí .