Štvrtok, 21. november, 2019 | Meniny má Elvíra

Úspešné sprostredkovanie prenájmu haly v P3 Bratislava

Modesta Real Estate poskytovala poradenskú činnosť PTG Slovakia s.r.o. vo veci prenájmu haly v logistickom parku P3 Bratislava

Modesta Real Estate poskytovala poradenskú činnosť spoločnosti PTG Slovakia s.r.o. vo veci prenájmu haly o rozlohe 16,500 m2 v logistickom parku P3 Bratislava.

PTG Slovakia s.r.o. je rozvíjajúca sa spoločnosť poskytujúca služby v automobilovom sektore - výstavbu projektu zahájil developer Point Park. Nájomca by sa mal do nových priestorov nasťahovať už budúci rok vo februári. “Teší nás, že sme sa v rámci nášho logistického parku P3 v Lozorne opäť rozšírili a môžeme privítať nového nájomcu PTG Slovakia s.r.o.”, komentuje zástupca developera, Ing. Peter Bahník, Head of Leasing v P3 Slovakia.

Nájomná zmluva bola podpísaná v apríli tohto roku. Ing. Peter Miščík, Partner v Modesta Real Estate, informuje v súvislosti s prenájmom haly PTG Slovakia s.r.o. Cristian Tofan, Business Development OEM/OES for PTG Slovakia s.r.o. dodáva “Modesta Real Estate bola spoľahlivým partnerom v rokovaniach a s ich profesionálnymi konzultačnými službami sme boli veľmi spokojní".

Logistický trh na Slovensku v súčasnosti neustále rastie. Rastúca ekonomika, zvýšujúca sa produktivita práce, výrobná kapacita a rozvoj infraštruktúry na Slovensku spôsobili prílev významných výrobných spoločností aktívnych v automobilovom priemysle. P3 Park Bratislava sa nachádza vo vzdialenosti približne 20 km od závodu Volkswagen.

Modesta Real Estate

MG Real Estate GmbH

1010 ViennaDr. Karl-Lueger-Platz 5

Tel.: +43/1/513 29 39-0

Fax: +43/1/513 29 39-14

E-mail: scheufele@modesta.atSebastian Scheufele, SIOR

modesta real estate

Modesta Real Estate

Modesta Real Estate, s.r.o.

Hviezdoslavovo namestie 7

Tel.: +421/2/3240 8888

Fax: +421/2/3214 4777

E-Mail: miscik@modestagroup.comIng. Peter Miščík

Zoznámte sa: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Slezská univerzita v Opavě

EkF TUKE – výzva pre tvoju budúcnosť

EkF TUKE je známa dôrazom na kvalitu vzdelávania, priateľské prostredie a orientáciou na cudzie jazyky.

Zažite svoj vlastný úspech

Univerzita Komenského v Bratislave.