Utorok, 23. apríl , 2019

Spoločnosť IMMOFINANZ dokončila akvizíciu v CA Immo

Spoločnosť IMMOFINANZ dokončila kúpu akcií. Kúpna cena akcií činí celkovo zhruba 604 miliónov EUR.

Spoločnosť IMMOFINANZ dokončila kúpu 25,690,163 akcií na držiteľa (čo predstavuje investíciu vo výške cca. 26%) CA Immobilien Anlagen AG od Terim Limited (Cyprus) a štyroch akcií zapísaných na CA Immo od O1 Group Limited (Cyprus). Spojenie prebehlo 2.augusta 2016. Kúpna cena akcií činí celkovo zhruba 604 miliónov EUR.

"Splnili sme všetky potrebné podmienky v čo najkratšom čase a získali potrebné povolenia zo strany protimonopolných úradov v šiestich krajinách. Akvizícia vytvára základ pre zlúčenie týchto dvoch spoločností do jednej z popredných skupín v oblasti nehnuteľností v Európe. Ich portfólia sa vzájomne veľmi dobre dopĺňajú a očakávame významné synergie a zvýšenie atraktívnosti zlúčenej skupiny pre kapitálový trh - a to bude prínosom pre akcionárov oboch spoločností, " uviedol Oliver Schumy, generálny riaditeľ spoločnosti IMMOFINANZ.

O spoločnosti IMMOFINANZ

IMMOFINANZ je spoločnosť pôsobiaca v oblasti komerčných nehnuteľností,  ktorej aktivity sa zameriavajú na segmenty retailu a kancelárií na ôsmych hlavných trhoch Európy: v Rakúsku, Nemecku, Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku, Poľsku a Moskve. Hlavné podnikateľské aktivity zahŕňajú správu a rozvoj nehnuteľností. Portfólio nehnuteľností spoločnosti má hodnotu približne 5,5 miliardy EUR a zahŕňa viac ako 380 nehnuteľností. IMMOFINANZ je kótovaná na burzách vo Viedni (ATX index) a Varšave. Viac informácií nájdete na: http://www.immofinanz.com

Dokonalá záhrada? Nezabudnite na prísun vody.

Ako na zavlažovanie a prísun vlahy pre vaše rastlinky?

Tip na japonskú klimatizáciu s výhodnejšou elektrinou

Klimatizácie sa v poslednej dobe stali bežnou súčasťou slovenských domácností.

Tohtoročný Autosalon? Najväčšie SUV na svete aj lietajúce auto

Automobilová udalosť roka láka na viaceré NAJ. Organizátori sľubujú, že bude silnejší a štýlovejší než kedykoľvek predtým.

Women in business

Social & business event about all women in business, female professionals and entrepreneurs.