Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Spoločnosť IMMOFINANZ dokončila akvizíciu v CA Immo

Spoločnosť IMMOFINANZ dokončila kúpu akcií. Kúpna cena akcií činí celkovo zhruba 604 miliónov EUR.

Spoločnosť IMMOFINANZ dokončila kúpu 25,690,163 akcií na držiteľa (čo predstavuje investíciu vo výške cca. 26%) CA Immobilien Anlagen AG od Terim Limited (Cyprus) a štyroch akcií zapísaných na CA Immo od O1 Group Limited (Cyprus). Spojenie prebehlo 2.augusta 2016. Kúpna cena akcií činí celkovo zhruba 604 miliónov EUR.

"Splnili sme všetky potrebné podmienky v čo najkratšom čase a získali potrebné povolenia zo strany protimonopolných úradov v šiestich krajinách. Akvizícia vytvára základ pre zlúčenie týchto dvoch spoločností do jednej z popredných skupín v oblasti nehnuteľností v Európe. Ich portfólia sa vzájomne veľmi dobre dopĺňajú a očakávame významné synergie a zvýšenie atraktívnosti zlúčenej skupiny pre kapitálový trh - a to bude prínosom pre akcionárov oboch spoločností, " uviedol Oliver Schumy, generálny riaditeľ spoločnosti IMMOFINANZ.

O spoločnosti IMMOFINANZ

IMMOFINANZ je spoločnosť pôsobiaca v oblasti komerčných nehnuteľností,  ktorej aktivity sa zameriavajú na segmenty retailu a kancelárií na ôsmych hlavných trhoch Európy: v Rakúsku, Nemecku, Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku, Poľsku a Moskve. Hlavné podnikateľské aktivity zahŕňajú správu a rozvoj nehnuteľností. Portfólio nehnuteľností spoločnosti má hodnotu približne 5,5 miliardy EUR a zahŕňa viac ako 380 nehnuteľností. IMMOFINANZ je kótovaná na burzách vo Viedni (ATX index) a Varšave. Viac informácií nájdete na: http://www.immofinanz.com

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Kvalitné sporenie si dokážete vybaviť z pohodlia domova

Kvalitné sporenie je to najmenej, čo pre zhodnotenie svojich úspor môžete urobiť. Sporiaci účet si dokážete vybaviť cez internet.

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.