Najmodernejšia 4G sieť Orangeu v lete posilnila v regiónoch

Orange nezaháľal ani v letnom období. Za dva mesiace sa mu podarilo pokryť ďalších 84 obcí rýchlou 4G sieťou.

Bratislava 26. august 2016  - Výhody rýchlej mobilnej siete 4G si môžu užívať obyvatelia v ďalších nových lokalitách. Pokrytie pribudlo v 84 obciach. Operátor, ktorý do konca roka plánuje sprístupniť najmodernejšiu sieť pre 80 % populácie, pokrýva v súčasnosti už jej 73,2%.

Orange nezaháľal ani v letnom období. Za dva mesiace sa mu podarilo pokryť ďalších 84 obcí, väčšina z nich leží na západnom Slovensku. Operátor sa na regióny zameriava od začiatku tohto roka a v súčasnosti zabezpečuje modernú 4G sieť v 139 mestách a 640 obciach na Slovensku. Za dva roky od  spustenia komerčnej prevádzky svojej 4G siete Orange tak pokrýva približne tri štvrtiny populácie a neustále pracuje na tom, aby mohli byť jeho zákazníci všade online.

V decembri 2015 operátor sprístupnil funkcionalitu sieťovej agregácie, ktorá umožňuje dosahovať vyššie rýchlosti až do 225 Mbit/s. Sieť 4G+ je aktuálne dostupná pre 21,8% populácie Slovenska. Agregácia významne skvalitňuje pokrytie LTE signálom vo vnútri budov, čo ocenia najmä zákazníci v domácnostiach, v ktorých často využívajú svoje tablety a smartfóny.

Zoznam novo pokrytých lokalít 4G sieťou:

Obce:

Adamovské Kochanovce, Bánov, Barca, Belina, Bohunice, Boleráz, Bzince pod Javorinou, Čajkov, Čakanovce, Číčov, Devičany, Dežerice, Dlhá nad Váhom, Dolná Krupá, Dolná Seč, Dolné Obdokovce, Dolné Srnie, Drženice, Dvory nad Žitavou, Halič, Hažín, Hladovka, Horná Seč, Horňany, Hostice, Hosťová, Hosťovce, Hronské Kľačany, Hronské Kosihy, Huncovce, Chorváty, Ivanovce, Jaslovské Bohunice, Jestice, Kalná nad Hronom, Kalša, Kolinovce, Korňa, Košická Polianka, Košolná, Kráľová nad Váhom, Láb, Ladce, Lehôtka, Leľa, Liptovské Sliače, Lúčky, Lupoč, Mašková, Melčice – Lieskové, Nová Dedina, Pečenice, Perín – Chym, Plavecký Štvrtok, Podlužany, Pohranice, Radošovce, Radzovce, Ratka, Ratkovce, Rimavské Janovce, Sady nad Torysou, Salka, Slanské Nové Mesto, Slivník, Stará Halič, Suchá Hora, Suchá nad Parnou, Svätý Anton, Svinná, Tomášovce, Trávnik, Trenčianske Jastrabie, Trenčianske Mitice, Turnianska Nová Ves, Tužina, Veľká Ida, Veľká Lomnica, Vrakúň, Vyšné nad Hronom, Závada, Zvončín, Žabokreky, Žlkovce

Košická Klinika detí a dorastu je opäť krajšia

Oddelenie pre najmenších vynovili za rekordných sedem dní.

Aká je skutočná pravda o Partners Group Sk?

Na fórach nájdete rôzne komentáre na adresu finančných sprostredkovateľov z Partners Group Sk. Ktoré sú a ktoré nie sú pravdivé?

Desať obľúbených multistop zájazdov do celého sveta

Sú poznávacie zájazdy vaša srdcovka? Zažite dva alebo tri počas jednej cesty.

Zdravý životný štýl - dá sa v dnešnej dobe udržať?

Zdravý životný štýl, krásne telo, svieža pokožka, žiadne vrásky a pevné zdravie. Je možné docieliť to aj v súčasnom rýchlom svete?