Utorok, 23. apríl , 2019

OVB: České video nehovorí nič o práci OVB na Slovensku

OVB si na Slovensku za viac než 22 rokov získalo dôveru takmer milióna klientov.

Väčšina klientov sa na sprostredkovateľov OVB pravidelne obracia, keďže poskytnuté služby im prinášajú úžitok. Zverejnené video v skutočnosti nehovorí nič o práci finančných sprostredkovateľov OVB na Slovensku.

Video, ktoré koluje internetom, je plné dier. Na základe záberov súkromných večierkov, ktoré nemajú nič spoločné s reálnou prácou finančného sprostredkovateľa, obvinil autor videa všetkých finančných sprostredkovateľov zo zavádzania klientov. Túto chybu si po dokončení filmu uvedomil aj sám: viackrát priznal, že obraz finančného sprostredkovania, ktorý predkladá vo svojom diele, nezodpovedá realite.

OVB Allfinanz Slovensko pôsobí na Slovensku viac než 22 rokov. Za tento čas mu prejavilo dôveru takmer 1 milión klientov, väčšina z nich sa na OVB pravidelne obracia, keďže poskytnuté služby im prinášajú úžitok. „Je to prejav dôvery a spokojnosti so službami 6000 sprostredkovateľov OVB.“ To potvrdzuje aj Ján Jánošík, krajský riaditeľ pre OVB. V OVB pracujem 20 rokov a môžem Vás ubezpečiť, že absolútnym predpokladom pre prácu finančného sprostredkovateľa OVB na Slovensku je nepretržité odborné vzdelávanie. Profesionalita a korektný prístup ku klientom je jednou z hodnôt, ktoré v našej firme vyznávame a vštepujeme našim spolupracovníkom naprieč firmou.“

OVB ako člen asociácie AFISP dodržiava a ctí Etický kódex finančného sprostredkovateľa, dlhoročne vyvíja intenzívne aktivity na podporu vzdelávania a finančnej gramotnosti ľudí, ktoré podporujú znalosť a kompetenciu všetkých zúčastnených v procese finančného sprostredkovania. OVB si zakladá na kvalitnom vzdelávaní svojich ľudí a ako svoje poslanie vníma zveľaďovanie majetku svojich klientov. „Dištancujeme sa od praktík, ktoré české video zobrazuje. Zo svojej pozície môžem všetkých uistiť, že obvinenia OVB v súvislosti s videom, ktoré ste si prečítali v uplynulých dňoch v médiách, nemajú nič spoločné s prácou drvivej väčšiny finančných sprostredkovateľov na Slovensku,“ hovorí Jaroslav Vonkomer, generálny riaditeľ a predseda predstavenstva OVB Allfinanz Slovensko.

Ak vás zaujíma, ako OVB vzdeláva svojich finančných sprostredkovateľov, pozrite si rozhovor s krajským riaditeľom pre OVB Jánom Jánošíkom tu.

Dokonalá záhrada? Nezabudnite na prísun vody.

Ako na zavlažovanie a prísun vlahy pre vaše rastlinky?

Tip na japonskú klimatizáciu s výhodnejšou elektrinou

Klimatizácie sa v poslednej dobe stali bežnou súčasťou slovenských domácností.

Tohtoročný Autosalon? Najväčšie SUV na svete aj lietajúce auto

Automobilová udalosť roka láka na viaceré NAJ. Organizátori sľubujú, že bude silnejší a štýlovejší než kedykoľvek predtým.

Women in business

Social & business event about all women in business, female professionals and entrepreneurs.