Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

V Prešove štartuje roadshow Zdravý úsmev pre každého!

Krásne zuby si všíma čím ďalej tým viac ľudí, preto je nutné dbať o ich zdravie pravidelnými návštevami zubného lekára.

Krásne zuby si všíma čím ďalej tým viac ľudí, preto je nutné dbať o ich zdravie pravidelnými návštevami zubného lekára alebo dentálnej hygieničky.

Súčasťou úspešnej cesty ku krásnemu a zdravému úsmevu je predovšetkým prevencia, ktorej súčasťou je čistenie zubov kefkou a zubnou pastou s fluoridmi dvakrát denne, pravidelné používanie medzizubných čistiacich pomôcok, účinná antibakteriálna ústna voda a žuvanie žuvačiek bez cukru po každom jedle.

Úsmev plný zdravých zubov je ozdobou každého človeka, hrá dôležitú úlohu aj v rámci celkového zdravotného stavu. Dokonalý úsmev pozitívne prispieva k celkovému dojmu, ktorý človek zanecháva. Či už ide o úsmev v súkromnom živote, alebo na pracovnom pohovore či schôdzke, vždy môže celej situácii prospieť.

Zdravý a krásny úsmev vyžaduje aj patričnú starostlivosť. Okrem pravidelných návštev odborníkov, ako sú stomatológovia a dentálne hygieničky, je potrebné dbať aj na dôkladnú hygienu úst. Dôležitosť starostlivosti o ústne zdravie nám už šiesty rok priblíži obľúbená roadshow "Zdravý úsmev pre každého" značky Orbit v spolupráci s Asociáciou dentálnych hygieničiek v Slovenskej republike. 9. septembra môžete v nákupnom centre MAX v rámci obľúbenej kampane „Zdravý úsmev pre každého“ navštíviť špeciálny promo stánok značky Orbit. S tímom dentálnych hygieničiek budete môcť bezplatne konzultovať všetko, čo Vás v súvislosti so zubami zaujíma a trápi. Záujemcovia môžu okrem hodnotných rád získať tiež informačné materiály a vzorku žuvačky bez cukru Orbit, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou správnej dentálnej hygieny.

Nezabudnite sa zastaviť v Orbit stánku!

Viac informácií, fotografie, plán akcií a ďalšie zaujímavosti nájdete na webových stránkach: www.zdravyusmevprekazdeho.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line