Posuvné zastrešenie terasy CORSO Ultima

Vonkajšia terasa pri dome sa so zastrešením CORSO Ultima mení na miesto, kde si pohodu a relax môžte užívať počas celého roka. Jedinečné riešenie posuvných častí zastrešenia s napojením na vonkajšiu stenu domu prináša množstvo výhod.

terasové zastrešenie corso glass

Nové prekrytie terasy v sebe spája kvalitné spracovanie, nadčasový dizajn a ľahkosť posúvania. Zastrešenie CORSO Ultima je odrazom prianí a potrieb zákazníkov, ktorých výsledkom je šikmá strecha prekrytia bez zaoblení, ktorá nadväzuje na kolmé, posuvné steny.

Krytá terasa pri dome vytvára nový jedinečný priestor - miesto pre relax a premýšľanie, príjemnú vonkajšiu jedáleň, či zimnú záhradu. Miesto, kde si ničím nerušený výhľad môžte vychutnať v akomkoľvek počasí.

corso ultima

Zastrešenie terasy rovnako rozširuje obytnú plochu domu, zvyšuje jeho úžitkovosť, znižuje tepelné straty a prináša úsporu na energiách.  Môže sa stať druhým obývacím pavilonom, rozšírením predajnej plochy, alebo reštauračnej terasy v prípade komerčného využitia. Samozrejmosťou je možnosť maximálneho otvorenia prekrytia terasy počas pekných slnečných dní.

Viac informácií nájdete na: http://www.alukov.sk/

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.