Posuvné zastrešenie terasy CORSO Ultima

Vonkajšia terasa pri dome sa so zastrešením CORSO Ultima mení na miesto, kde si pohodu a relax môžte užívať počas celého roka. Jedinečné riešenie posuvných častí zastrešenia s napojením na vonkajšiu stenu domu prináša množstvo výhod.

terasové zastrešenie corso glass

Nové prekrytie terasy v sebe spája kvalitné spracovanie, nadčasový dizajn a ľahkosť posúvania. Zastrešenie CORSO Ultima je odrazom prianí a potrieb zákazníkov, ktorých výsledkom je šikmá strecha prekrytia bez zaoblení, ktorá nadväzuje na kolmé, posuvné steny.

Krytá terasa pri dome vytvára nový jedinečný priestor - miesto pre relax a premýšľanie, príjemnú vonkajšiu jedáleň, či zimnú záhradu. Miesto, kde si ničím nerušený výhľad môžte vychutnať v akomkoľvek počasí.

corso ultima

Zastrešenie terasy rovnako rozširuje obytnú plochu domu, zvyšuje jeho úžitkovosť, znižuje tepelné straty a prináša úsporu na energiách.  Môže sa stať druhým obývacím pavilonom, rozšírením predajnej plochy, alebo reštauračnej terasy v prípade komerčného využitia. Samozrejmosťou je možnosť maximálneho otvorenia prekrytia terasy počas pekných slnečných dní.

Viac informácií nájdete na: http://www.alukov.sk/

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen

Deň otvorených dverí Stavebnej fakulty STU

Program DOD 2019

Hlas Schwarzeneggera v autokameře Mio MiVue J85 WiFi vás ochrání

MiVue J85 získala upozornění od českého hlasu Arnolda Schwarzeneggera. Pavel Soukup namluvil hlášky upozornění na nehody i radary!