Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Posuvné zastrešenie terasy CORSO Ultima

Vonkajšia terasa pri dome sa so zastrešením CORSO Ultima mení na miesto, kde si pohodu a relax môžte užívať počas celého roka. Jedinečné riešenie posuvných častí zastrešenia s napojením na vonkajšiu stenu domu prináša množstvo výhod.

terasové zastrešenie corso glass

Nové prekrytie terasy v sebe spája kvalitné spracovanie, nadčasový dizajn a ľahkosť posúvania. Zastrešenie CORSO Ultima je odrazom prianí a potrieb zákazníkov, ktorých výsledkom je šikmá strecha prekrytia bez zaoblení, ktorá nadväzuje na kolmé, posuvné steny.

Krytá terasa pri dome vytvára nový jedinečný priestor - miesto pre relax a premýšľanie, príjemnú vonkajšiu jedáleň, či zimnú záhradu. Miesto, kde si ničím nerušený výhľad môžte vychutnať v akomkoľvek počasí.

corso ultima

Zastrešenie terasy rovnako rozširuje obytnú plochu domu, zvyšuje jeho úžitkovosť, znižuje tepelné straty a prináša úsporu na energiách.  Môže sa stať druhým obývacím pavilonom, rozšírením predajnej plochy, alebo reštauračnej terasy v prípade komerčného využitia. Samozrejmosťou je možnosť maximálneho otvorenia prekrytia terasy počas pekných slnečných dní.

Viac informácií nájdete na: http://www.alukov.sk/

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

BILLA podáva v kritickom období pomocnú ruku ľuďom z kultúry

Spoločnosť BILLA podáva pomocnú ruku ľuďom pôsobiacim v slovenskej kultúre.

Vynovená predajňa v Smrdákoch

COOP Jednota Senica, spotrebné družstvo, pokračuje v modernizácii svojich predajní.

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?