Streda, 26. február, 2020 | Meniny má Viktor

Posuvné zastrešenie terasy CORSO Ultima

Vonkajšia terasa pri dome sa so zastrešením CORSO Ultima mení na miesto, kde si pohodu a relax môžte užívať počas celého roka. Jedinečné riešenie posuvných častí zastrešenia s napojením na vonkajšiu stenu domu prináša množstvo výhod.

terasové zastrešenie corso glass

Nové prekrytie terasy v sebe spája kvalitné spracovanie, nadčasový dizajn a ľahkosť posúvania. Zastrešenie CORSO Ultima je odrazom prianí a potrieb zákazníkov, ktorých výsledkom je šikmá strecha prekrytia bez zaoblení, ktorá nadväzuje na kolmé, posuvné steny.

Krytá terasa pri dome vytvára nový jedinečný priestor - miesto pre relax a premýšľanie, príjemnú vonkajšiu jedáleň, či zimnú záhradu. Miesto, kde si ničím nerušený výhľad môžte vychutnať v akomkoľvek počasí.

corso ultima

Zastrešenie terasy rovnako rozširuje obytnú plochu domu, zvyšuje jeho úžitkovosť, znižuje tepelné straty a prináša úsporu na energiách.  Môže sa stať druhým obývacím pavilonom, rozšírením predajnej plochy, alebo reštauračnej terasy v prípade komerčného využitia. Samozrejmosťou je možnosť maximálneho otvorenia prekrytia terasy počas pekných slnečných dní.

Viac informácií nájdete na: http://www.alukov.sk/

Bude ďalší Učiteľ Slovenska práve z vášho mesta alebo obce?

Komenského inštitút už tretíkrát vyzýva všetkých, aby nominovali výnimočných učiteľov na ocenenie Učiteľ Slovenska.

Bývanie stvorené pre šťastné detstvo

Hľadáte bývanie, zohľadňujúce unikátne potreby detí? Ako by malo vyzerať pravé „kids friendly“ bývanie? A kde ho nájdete?

Angličtina nielen pre maturantov

Prílohy s vypracovanými maturitnými otázkami nájdete v SME 26. a 27. februára.