Posuvné zastrešenie terasy CORSO Ultima

Vonkajšia terasa pri dome sa so zastrešením CORSO Ultima mení na miesto, kde si pohodu a relax môžte užívať počas celého roka. Jedinečné riešenie posuvných častí zastrešenia s napojením na vonkajšiu stenu domu prináša množstvo výhod.

terasové zastrešenie corso glass

Nové prekrytie terasy v sebe spája kvalitné spracovanie, nadčasový dizajn a ľahkosť posúvania. Zastrešenie CORSO Ultima je odrazom prianí a potrieb zákazníkov, ktorých výsledkom je šikmá strecha prekrytia bez zaoblení, ktorá nadväzuje na kolmé, posuvné steny.

Krytá terasa pri dome vytvára nový jedinečný priestor - miesto pre relax a premýšľanie, príjemnú vonkajšiu jedáleň, či zimnú záhradu. Miesto, kde si ničím nerušený výhľad môžte vychutnať v akomkoľvek počasí.

corso ultima

Zastrešenie terasy rovnako rozširuje obytnú plochu domu, zvyšuje jeho úžitkovosť, znižuje tepelné straty a prináša úsporu na energiách.  Môže sa stať druhým obývacím pavilonom, rozšírením predajnej plochy, alebo reštauračnej terasy v prípade komerčného využitia. Samozrejmosťou je možnosť maximálneho otvorenia prekrytia terasy počas pekných slnečných dní.

Viac informácií nájdete na: http://www.alukov.sk/

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.

Park pod Kolibou prepája mesto s prírodou

Projekt Park pod Kolibou v prémiovej štvrti Bratislavy mení pojem rodinné bývanie.