Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

September je už naštartovaný

V Bory Mall si obzrieme krásne vozidlá, zahráme sa na povolania a odhalíme históriu počítačov.

Motoristi, pozor! 17. – 18. 9. sa vidíme na Motosalóne Bory. Automobily viac než 90 modelov, desiatky motoriek, lietadlá, jachty a iné motorové vozidlá zaparkujú v našom nákupnom centre a pre všetkých návštevníkov je vstup voľný. Leteli ste už niekedy ponad Bratislavu? Máme pre vás vyhliadkové lety vrtuľníkom, aby ste si Motosalón užili aj zo vzduchu  a pre zvedavých vystavíme helikoptéru. Čo vám však nesmie uniknúť je slovenská predpreiéra modelu Levante od Maserati, luxusnej značky, ktorá je u nás len od mája tohto roku. Chceli by ste poradiť vo výbere auta, porovnať parametre vašich favoritov či dozvedieť sa, ktorý model je tento rok top? Zastavte sa v  Zóne profesionálov z Auto, Motor a Šport Magazínu a porozprávajte sa s odborníkmi na tému štvorkolesových vozidiel. Mladí Borci z Bory Mall si môžu dokonca „zašoférovať“ v naozajstných autách s lektormi z autoškoly a odniesť si domov detský vodičák. Prehliadka cestných, vodných a vzdušných dopravných prostriedkov na tému ZEM, VODA A VZDUCH príjemne poteší tých, ktorí si nenechajú ujsť ani jednu motoristickú výstavu.

Záver mesiaca, 24. 9. bude patriť deťom, pretože sa budeme Hrať na povolania. Aké je to  byť kvetinárkou, kaderníčkou alebo predavačom v chovateľských potrebách? Nechajte deti  zistiť, aké povolania sa skrývajú pod strechou nákupno-zábavného centra a čo k tomu patrí.

Nie vždy sa nám počítače zmestili do ruky. Ak si chcete zaspomínať alebo spoznať vývoj  výpočtovej techniky na Slovensku, od 25. 9. do 16. 10. sa môžete u nás zastaviť  na Výstave historických počítačov – Extrapolácie 2016. Nemusíte googliť a dozviete sa, čo predchádzalo dnešným dômyselným informačným technológiám a čo čaká IT sektor na Slovensku v budúcnosti. Všetci zvedavci sú vítaní.

Sledujte našu facebookovú stránku a budete vždy vedieť, čo sa u nás „v dome“ deje. Bory Mall – bližšie, než si myslíte!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line