Štvrtok, 25. apríl , 2019

IMMOFINANZ predstavuje nové vedenie pre Slovensko

Výkonný výbor spoločnosti IMMOFINANZ vymenoval nový manažérsky tím pre Slovensko.

Výkonný výbor spoločnosti IMMOFINANZ vymenoval nový manažérsky tím pre Slovensko: Adrian Bodis pôsobí ako Country Manager pre financie a podporu a Ivan Styk ako Country Manager pre prevádzku. Budú podriadení priamo Výkonnému výboru a budú mať na starosti hlavný slovenský trh rakúskej realitnej spoločnosti.

"Sme radi, že môžeme v manažmente nášho kľúčového trhu na Slovensku privítať Adriana Bodisa a Ivana Styka, skúsených odborníkov v oblasti nehnuteľností a financií," vyjadril sa Dietmar Reindl, COO spoločnosti IMMOFINANZ.

"Som veľmi rád, že mám príležitosť prispieť k ďalšiemu posilňovaniu pozície spoločnosti IMMOFINANZ na slovenskom trhu," poznamenal Adrian Bodis, Country Manager Financie & Support na margo svojho vymenovania. Adrian Bodis (33) má magisterský titul v odbore Finančný manažment /Podnikové financie a je tiež absolventom postgraduálneho štúdia ACCA. Má viac ako desaťročné odborné skúsenosti v oblasti financií, pričom zastával prevažne riadiace pozície v domácich i medzinárodných spoločnostiach z oblasti sieťových odvetví a naposledy pôsobil ako obchodný riaditeľ Slovenskej vodárenskej spoločnosti.

Adrian Bodis photocimmofinanzadrian-bodis-r884_res.jpg

Ivan Styk photocimmofinanzivan-styk-r914_res.jpg

Ivan Styk (42) má magisterský titul v odbore Riadenie ľudských zdrojov a titul MBA z Manchester Business School. Má 18 rokov odborných skúseností získaných v spoločnosti Tesco plc, ktorá je jedným z najväčších maloobchodných predajcov na svete, pričom pôsobil na rôznych manažérskych pozíciách v Európe a Indii. Naposledy pôsobil ako Country Manager pre saudskoarabskú maloobchodnú spoločnosť Panda Retail Company. "Teším sa na túto výzvu a spoločne so svojím tímom urobíme, čo bude v našich silách, aby sme udržali pozíciu poskytovateľa vysoko kvalitných realitných riešení na tomto trhu," uviedol Ivan Styk, Country Manager IMMOFINANZ Slovensko.

O spoločnosti IMMOFINANZ

IMMOFINANZ je spoločnosť pôsobiaca v oblasti komerčných nehnuteľností,  ktorej aktivity sa zameriavajú na segmenty retailu a kancelárií na ôsmych hlavných trhoch Európy: v Rakúsku, Nemecku, Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku, Poľsku a Moskve. Hlavné podnikateľské aktivity zahŕňajú správu a rozvoj nehnuteľností. Portfólio nehnuteľností spoločnosti má hodnotu približne 5,5 miliardy EUR a zahŕňa viac ako 380 nehnuteľností. IMMOFINANZ je kótovaná na burzách vo Viedni (ATX index) a Varšave. Viac informácií nájdete na: http://www.immofinanz.com

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.

Festival IXPO otvorí brány už tento piatok. Čo všetko prináša?

Na bratislavskom Tyršovom nábreží vyrástol obrovský stan, ktorý bude hostiť unikátny technologický festival.