Utorok, 19. november, 2019 | Meniny má Alžbeta

IMMOFINANZ predstavuje nové vedenie pre Slovensko

Výkonný výbor spoločnosti IMMOFINANZ vymenoval nový manažérsky tím pre Slovensko.

Výkonný výbor spoločnosti IMMOFINANZ vymenoval nový manažérsky tím pre Slovensko: Adrian Bodis pôsobí ako Country Manager pre financie a podporu a Ivan Styk ako Country Manager pre prevádzku. Budú podriadení priamo Výkonnému výboru a budú mať na starosti hlavný slovenský trh rakúskej realitnej spoločnosti.

"Sme radi, že môžeme v manažmente nášho kľúčového trhu na Slovensku privítať Adriana Bodisa a Ivana Styka, skúsených odborníkov v oblasti nehnuteľností a financií," vyjadril sa Dietmar Reindl, COO spoločnosti IMMOFINANZ.

"Som veľmi rád, že mám príležitosť prispieť k ďalšiemu posilňovaniu pozície spoločnosti IMMOFINANZ na slovenskom trhu," poznamenal Adrian Bodis, Country Manager Financie & Support na margo svojho vymenovania. Adrian Bodis (33) má magisterský titul v odbore Finančný manažment /Podnikové financie a je tiež absolventom postgraduálneho štúdia ACCA. Má viac ako desaťročné odborné skúsenosti v oblasti financií, pričom zastával prevažne riadiace pozície v domácich i medzinárodných spoločnostiach z oblasti sieťových odvetví a naposledy pôsobil ako obchodný riaditeľ Slovenskej vodárenskej spoločnosti.

Adrian Bodis photocimmofinanzadrian-bodis-r884_res.jpg

Ivan Styk photocimmofinanzivan-styk-r914_res.jpg

Ivan Styk (42) má magisterský titul v odbore Riadenie ľudských zdrojov a titul MBA z Manchester Business School. Má 18 rokov odborných skúseností získaných v spoločnosti Tesco plc, ktorá je jedným z najväčších maloobchodných predajcov na svete, pričom pôsobil na rôznych manažérskych pozíciách v Európe a Indii. Naposledy pôsobil ako Country Manager pre saudskoarabskú maloobchodnú spoločnosť Panda Retail Company. "Teším sa na túto výzvu a spoločne so svojím tímom urobíme, čo bude v našich silách, aby sme udržali pozíciu poskytovateľa vysoko kvalitných realitných riešení na tomto trhu," uviedol Ivan Styk, Country Manager IMMOFINANZ Slovensko.

O spoločnosti IMMOFINANZ

IMMOFINANZ je spoločnosť pôsobiaca v oblasti komerčných nehnuteľností,  ktorej aktivity sa zameriavajú na segmenty retailu a kancelárií na ôsmych hlavných trhoch Európy: v Rakúsku, Nemecku, Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku, Poľsku a Moskve. Hlavné podnikateľské aktivity zahŕňajú správu a rozvoj nehnuteľností. Portfólio nehnuteľností spoločnosti má hodnotu približne 5,5 miliardy EUR a zahŕňa viac ako 380 nehnuteľností. IMMOFINANZ je kótovaná na burzách vo Viedni (ATX index) a Varšave. Viac informácií nájdete na: http://www.immofinanz.com

Pozrite sa, ako fungujú asistenčné systémy Volkswagenu

Volkswagen Slovensko pokračuje v produkcii zaujímavých videí, ktoré odhaľujú technologickú výbavu modelov VW.

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Známe osobnosti prezradili, do ktorej krajiny sa nechcú vrátiť

Influenceri si v kampani O2 pripomenuli 30. výročie Nežnej revolúcie.