Orange otvára novú inšpiratívnu predajňu v Piešťanoch

Už aj obyvatelia Piešťan a blízkeho okolia si môžu užívať výhody digitálnej doby v novej inšpiratívnej predajni.

Už aj obyvatelia Piešťan a blízkeho okolia si môžu užívať výhody digitálnej doby v novej inšpiratívnej predajni, ktorú dnes otvoril Orange v piešťanskom Auparku. Novým konceptom predajní Orange zvyšuje komfort pre svojich zákazníkov, inšpiruje ich k novým zážitkom a prinesie úplne novú skúsenosť na predajnom mieste.

Táto predajňa je odpoveďou Orangeu na nové komunikačné potreby zákazníkov, ktoré sú v dnešnej digitálnej dobe podstatne širšie ako len telekomunikačné. „Orange predajňa by nemala byť len o novom dizajne, ale o priblížení technológií zrozumiteľným spôsobom všetkým ľuďom. Naša prvá inšpiratívna predajňa v bratislavskom Auparku, ktorú sme otvorili v marci tohto roku, sa teší veľkej obľube a sme veľmi radi, že túto skúsenosť môžeme poskytnúť aj zákazníkom v Piešťanoch,“ hovorí obchodná riaditeľka spoločnosti Orange Slovensko Zuzana Nemečková.

Hlavnou myšlienkou nového konceptu predajne je umožniť každému návštevníkovi čo najviac priblížiť výhody digitálnych služieb a uľahčiť ich rozhodovanie. Zariadenia a služby sú v predajni prezentované prehľadným spôsobom v kontexte  bežných potrieb ľudí. Navyše si ich zákazníci môžu vyskúšať a získať tak autentickú skúsenosť so zariadeniami a službami Orangeu skôr, než sa rozhodnú pre ich kúpu.

Ľahší život, inšpirácia a jednoduchší výber v jednom

Priblížiť výhody digitalizácie umožňujú aj nové digitálne služby spojené s predajným procesom. Orange napríklad zákazníka upozorní na aktuálne poradové číslo prostredníctvom SMS správy. Komfort na predajni zvyšujú elektronické čítačky identifikačných údajov, digitalizácia podpisu zákazníka či tablety v rukách predajcov, ktoré urýchľujú vybavenie zákazníkov.  Predajňa Orangeu je tak miestami zážitku, kde môžu zákazníci objavovať nové možnosti a zisťovať, ako im digitálne služby môžu uľahčiť život.

Exkluzívne ponuky pre zákazníkov v novej inšpiratívnej predajni

Pri príležitosti otvorenia predajného miesta v Piešťanoch sú pre návštevníkov pripravené rôzne prekvapenia v podobe raňajok, šampanského, cukrovej vaty pre deti aj dospelých, hudobného programu a iných malých prekvapení. Všetci zákazníci, ktorí v intervale troch dní po otvorení navštívia vynovenú predajňu, môžu využiť exkluzívne uvádzanie akcie:

-          100% zľavu na jeden mesačný poplatok pri nákupe paušálu MAX alebo FLEX

-          100% zľavu na jeden mesačný poplatok pri nákupe akéhokoľvek dátového paušálu

-          20 % zľavu na mesačný poplatok po dobu prvých 12 mesiacov pri nákupe akejkoľvek ponuky Pevného optického internetu (FTTH) a/alebo ponuky TV na optike

Ďalšie inšpiratívne predajne plánuje operátor do konca roka otvoriť aj v mestách Košice, Prešov, Michalovce, Námestovo, Banská Bystrica, Ružomberok, Trnava, Nitra a Bratislava. Spolu ich na Slovensku do konca roka pribudne 10.

Nové komorné bývanie v Karlovke? Karlove

Nový obytný dom Karlove na Hudecovej ulici ponúkne unikátne bývanie v stabilizovanej časti Karlovej Vsi.

Spoznáte týchto 11 filmov, v ktorých sa objavil McDonald’s?

Niektoré su notoricky známe a niektoré vám dajú zabrať.

Nepýtajte od lekára antibiotiká pri chrípke či nádche

Takmer milión balení antibiotík "pojedli" vlani Slováci pri ochoreniach, na ktoré tieto lieky nezaberajú.

Príbeh tradičného družstva - príbeh Alojza Kračinovského

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 4. vydanie.