Piatok, 19. apríl , 2019

Veľká cena OMV spojila milovníkov výkonu

155a4770-8-r518_res.jpgBRATISLAVA 16. septembra - Rev motorov, vôňa benzínu a najmä výborná atmosféra. Prvý ročník Veľkej ceny OMV priviedol na pretekársky okruh do Orechovej Potône všetkých, ktorých spája kvalitný prémiový benzín OMV MaxxMotion. Na trati si mohli preveriť svoje schopnosti v rýchlostných disciplínach i v súťažiach šikovnosti.

"Najzručnejší šoféri vedia, že o svoje vozidlo sa musia starať, aby v prípade potreby bolo v top stave. Aj preto tankujú prémiové palivo OMV MaxxMotion. Vďaka nemu majú nielen záruku vysokého výkonu a dynamického zrýchlenia, ale aj kvalitnej starostlivosti o motor," povedala Ľubica Slabejová zo spoločnosti OMV. "Samozrejme, najzručnejší šoféri vedia aj to, že vysoká rýchlosť a auto na hranici možností patria na pretekársky okruh a nie na bežné cesty."

Slovakiaring privítal 84 účastníkov Veľkej ceny. Miestenku v elitnej zostave mohol získať každý, kto počas júla natankoval aspoň 30 litrov prémiového paliva MaxxMotion na ktorejkoľvek čerpacej stanici OMV a prihlásil svoj pokladničný blok na webovej stránke OMV.

Účastníkov na okruhu čakali preteky na motokárach, jazdy zručnosti i off-roadová trať. Mohli tiež využiť služby inštruktorov a zo sedadla spolujazdca si vychutnať jazdu šmykom na driftovacej prezentácii, či nechať sa v rámci Race Taxi povoziť skúsenými pretekármi.

155a5801-279-r351_res.jpg

Víťazmi boli všetci zúčastnení, no o dôvod na radosť viac mali piati výhercovia, ktorí získali prémiové palivo OMV MaxxMotion na celý rok zadarmo.

O dobrú zábavu sa po celý deň staral aj úspešný slovenský jazdec a deväťnásobný účastník Rally Dakar Ivan Jakeš. Ten si to v motokárových pretekoch rozdal s automobilovým pretekárom Martinom Homolom. Ukázalo sa, že motorkár je predsa len viac zvyknutý na dve kolesá, keď v tesných pretekoch nakoniec ťahal za kratší koniec. "Na motokárach jazdím raz za dva roky, tak som si myslel, že dopadnem horšie," reagoval na tesný výsledok s úsmevom Jakeš.

IInformácie o spoločnosti:

OMV Slovensko, s.r.o.

Spoločnosť OMV vstúpila na slovenský trh v roku 1991. OMV Slovensko sídli v Bratislave a s 91 čerpacími stanicami má na Slovensku 18 % podiel na trhu. Čerpacie stanice OMV sú multifunkčnými centrami služieb - čerpacími stanicami pre ľudí i vozidlá. Zákazníci OMV majú k dispozícii palivá, mazivá i umývacie služby; 60 obchodov VIVA navyše ponúka ľahké jedlá, občerstvenie a širokú škálu ďalších služieb. Spoločnosť OMV Slovensko priamo zamestnáva 180 ľudí a prostredníctvom svojej siete čerpacích staníc vytvorila 966 pracovných miest.
Viac informácií nájdete na www.omv.sk.

OMV Aktiengesellschaft

S predajmi v rámci skupiny 23 miliárd eur a 24 100 zamestnancami v roku 2015 je OMV Aktiengesellschaft najväčšou obchodovateľnou priemyselnou spoločnosťou Rakúska. Prieskumný a produkčný segment má silné postavenie v Rakúsku, Rumunsku, Severnom mori, Blízkom východe a v Afrike a rozširujúce sa medzinárodné portfólio. Denná produkcia v roku 2015 bola približne 303-tisíc barelov denne. OMV prevádzkuje aj sieť plynovodov v Rakúsku a plynové zásobníky v Rakúsku a Nemecku. V segmente rafinácie má OMV ročnú kapacitu rafinácie na úrovni 17,8 milióna ton a ku koncu roka 2015 prevádzkovala približne 3800 čerpacích staníc v 11 krajinách. V roku 2015 dosiahol objem predaja plynu 110 TWh.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.