Piatok, 19. apríl , 2019

Košické centrum bude ešte atraktívnejšie pre biznis i voľný čas

Od jesene sa začína s výstavbou biznis centra len niekoľko desiatok metrov od košického Auparku.

Stavebný boom v metropole slovenského východu neutícha. Od jesene sa začína s výstavbou biznis centra len niekoľko desiatok metrov od košického Auparku.

KOŠICE . V prvej fáze projektu Duett Business Residence sa začne s výstavbou prvej z dvoch budov, tzv. Duett I, a to v priebehu jesene tohto roka. Práce by mali byť ukončené v zime v roku 2017, kedy budú môcť priestory začať využívať klienti.

Kúpa namiesto nájmu

V novom administratívnom komplexe v susedstve Auparku ponúkne investor podnikateľom i bežným obyvateľom mesta nové možnosti.

V rámci projektu za 13 miliónov eur ponúkne developer po dostavbe úspešne etablovaným spoločnostiam moderné kancelárie na predaj. Tieto priestory poskytnú firmám ideálne pracovné prostredie pre ich zamestnancov s ohľadom na novodobé trendy.

duett-cam-3-r267_res.jpg

Ako vysvetlil zástupca developera Jantárová Development s.r.o. Peter Melník, dopyt po kvalitných nehnuteľnostiach v Košiciach prevyšuje ponuku. Je však dôležité priniesť na trh produkt, ktorý je výnimočný.

„Ide o kombináciu  lokality, architektúry, moderných technológií a vhodne zvolenej cenovej politiky. Na základe záujmu o náš projekt vidíme, že klienti majú výborný prehľad o nehnuteľnostiach a oceňujú pridanú hodnotu nadčasovej architektúry s dnešnými požiadavkami na vysokokvalitné pracovné prostredie,“ uviedol Melník.

Výhody pre klientov i obyvateľov

Zástupca investora prezradil, že v tomto projekte klienti oceňujú najmä možnosť postupne si splácať vlastnú kanceláriu.

duett-cam-4-r755_res.jpg

Mesačná splátka úveru sa bude pohybovať od 9 eur za meter štvorcový. To znamená, že suma, ktorú klient mesačne zaplatí je porovnateľná s výškou nájmu, no s tým rozdielom, že po splatení úveru sa klient stáva vlastníkom kancelárie.

„Namiesto utrácania peňazí za nájom, tak u nás naši klienti investujú do vlastného zázemia pre podnikanie,“ doplnil Melník.

V projekte sa nezabudlo ani na obyvateľov mesta. Tí nájdu v interiéroch na prízemí desaťposchodovej budovy možnosti na nákupy v obchodoch a supermarkete. Vychutnať si budú môcť aj posedenie v kaviarni.

V tesnej blízkosti komplexu vznikne oddychová zóna s jazierkom a parkom, ktorá poskytne možnosti na relax, ale aj ideálne prostredie na príjemné stretnutia. Na dvoch podzemných podlažiach počíta projekt s parkovacími plochami.

duett-nocnyu-r123_res.jpg

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.