Utorok, 7. apríl, 2020 | Meniny má Zoltán

Košické centrum bude ešte atraktívnejšie pre biznis i voľný čas

Od jesene sa začína s výstavbou biznis centra len niekoľko desiatok metrov od košického Auparku.

Stavebný boom v metropole slovenského východu neutícha. Od jesene sa začína s výstavbou biznis centra len niekoľko desiatok metrov od košického Auparku.

KOŠICE . V prvej fáze projektu Duett Business Residence sa začne s výstavbou prvej z dvoch budov, tzv. Duett I, a to v priebehu jesene tohto roka. Práce by mali byť ukončené v zime v roku 2017, kedy budú môcť priestory začať využívať klienti.

Kúpa namiesto nájmu

V novom administratívnom komplexe v susedstve Auparku ponúkne investor podnikateľom i bežným obyvateľom mesta nové možnosti.

V rámci projektu za 13 miliónov eur ponúkne developer po dostavbe úspešne etablovaným spoločnostiam moderné kancelárie na predaj. Tieto priestory poskytnú firmám ideálne pracovné prostredie pre ich zamestnancov s ohľadom na novodobé trendy.

duett-cam-3-r267_res.jpg

Ako vysvetlil zástupca developera Jantárová Development s.r.o. Peter Melník, dopyt po kvalitných nehnuteľnostiach v Košiciach prevyšuje ponuku. Je však dôležité priniesť na trh produkt, ktorý je výnimočný.

„Ide o kombináciu  lokality, architektúry, moderných technológií a vhodne zvolenej cenovej politiky. Na základe záujmu o náš projekt vidíme, že klienti majú výborný prehľad o nehnuteľnostiach a oceňujú pridanú hodnotu nadčasovej architektúry s dnešnými požiadavkami na vysokokvalitné pracovné prostredie,“ uviedol Melník.

Výhody pre klientov i obyvateľov

Zástupca investora prezradil, že v tomto projekte klienti oceňujú najmä možnosť postupne si splácať vlastnú kanceláriu.

duett-cam-4-r755_res.jpg

Mesačná splátka úveru sa bude pohybovať od 9 eur za meter štvorcový. To znamená, že suma, ktorú klient mesačne zaplatí je porovnateľná s výškou nájmu, no s tým rozdielom, že po splatení úveru sa klient stáva vlastníkom kancelárie.

„Namiesto utrácania peňazí za nájom, tak u nás naši klienti investujú do vlastného zázemia pre podnikanie,“ doplnil Melník.

V projekte sa nezabudlo ani na obyvateľov mesta. Tí nájdu v interiéroch na prízemí desaťposchodovej budovy možnosti na nákupy v obchodoch a supermarkete. Vychutnať si budú môcť aj posedenie v kaviarni.

V tesnej blízkosti komplexu vznikne oddychová zóna s jazierkom a parkom, ktorá poskytne možnosti na relax, ale aj ideálne prostredie na príjemné stretnutia. Na dvoch podzemných podlažiach počíta projekt s parkovacími plochami.

duett-nocnyu-r123_res.jpg

Denník SME s rúškom na ochranu tváre len za 2,90 €

Rúško z textílie na opakované použitie nájdete v denníku SME v utorok 7. apríla.

Sú vaše deti teraz viac na nete?Zoberte ich na www.detinanete.sk

Je to tak, momentálne sa podstatná časť bežných aktivít detí presunula do online prostredia.

Pri kúpe klimatizácie sa oplatí poznať aj druhý názor

Ak ste si už nechali vypracovať jednu ponuku, využite možnosť získať aj druhý názor od odborníkov. Jednoducho, online a zadarmo.