Piatok, 19. apríl , 2019

Orange Music Live prichádza do ďalšieho slovenského mesta

Dlhodobý projekt Orange Music Live prichádza do ďalšieho slovenského mesta.

Obľúbený hudobný projekt Orange Music Live prináša vďaka spolupráci s košickou Tabačkou Kulturfabrik kvalitné koncerty svetových a slovenských hudobníkov aj do metropoly východu. Koncertnú šnúru odštartujú už túto jeseň britskí interpreti Skye a Ross z Morcheeby. „Projekt Orange Music Live priniesol na Slovensko už v minulosti mnohé svetové hudobné hviezdy. Sme radi, že po úspešnej spolupráci s bratislavskou Starou tržnicou, ktorá bola posledný rok a pol hostiteľom mnohých kvalitných koncertov, priberáme do projektu Orange Music Live aj Košice. Novú sezónu tak odštartujeme premiérovo v Tabačke už 28. novembra,“ priblížila Natália Kunická, Brand Activation Manager spoločnosti Orange Slovensko.

Vďaka šikovnej aplikácii Orange výhody si môžu zákazníci Orangeu už tradične uplatniť pred a počas koncertu jedinečné benefity. Čaká na nich zľava v hodnote 2 eurá pri nákupe vstupeniek v predajnej sieti Ticketportal, pričom predaj bude spustený od stredy 21.9.2016. Namiesto 14-tich eur tak v predpredaji za lístok zaplatia len 12 eur. Priamo na koncerte určite zákazníci ocenia možnosť získania drinkov v bare na účet Orange Music Live, a to prostredníctvom aplikácie Orange výhody, v ktorej si môžu stiahnuť kupón s jedinečným kódom do svojho mobilu. Ten im zabezpečí 2 drinky zdarma vo všetkých baroch v košickej Tabačke. Obidve výhody nájdu zákazníci v časti Zážitky.

„Projekt Orange Music Live nám prirástol k srdcu a sme veľmi radi, že sa nám ho darí rozširovať aj do ďalších slovenských miest. Kvalitnú hudbu chceme zdieľať skutočne naprieč celým Slovenskom, a preto aj tento koncert zažijú fanúšikovia nielen v košickej Tabačke, ale prostredníctvom live streamingu v každom kúte našej krajiny,“ dodala Natália Kunická. Okrem živého prenosu sa zdieľania zážitkov z hudby môžu zúčastniť aj samotní návštevníci koncertu, a to vďaka bezplatnej Wi-Fi v priestoroch Tabačky.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.