Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Orange Music Live prichádza do ďalšieho slovenského mesta

Dlhodobý projekt Orange Music Live prichádza do ďalšieho slovenského mesta.

Obľúbený hudobný projekt Orange Music Live prináša vďaka spolupráci s košickou Tabačkou Kulturfabrik kvalitné koncerty svetových a slovenských hudobníkov aj do metropoly východu. Koncertnú šnúru odštartujú už túto jeseň britskí interpreti Skye a Ross z Morcheeby. „Projekt Orange Music Live priniesol na Slovensko už v minulosti mnohé svetové hudobné hviezdy. Sme radi, že po úspešnej spolupráci s bratislavskou Starou tržnicou, ktorá bola posledný rok a pol hostiteľom mnohých kvalitných koncertov, priberáme do projektu Orange Music Live aj Košice. Novú sezónu tak odštartujeme premiérovo v Tabačke už 28. novembra,“ priblížila Natália Kunická, Brand Activation Manager spoločnosti Orange Slovensko.

Vďaka šikovnej aplikácii Orange výhody si môžu zákazníci Orangeu už tradične uplatniť pred a počas koncertu jedinečné benefity. Čaká na nich zľava v hodnote 2 eurá pri nákupe vstupeniek v predajnej sieti Ticketportal, pričom predaj bude spustený od stredy 21.9.2016. Namiesto 14-tich eur tak v predpredaji za lístok zaplatia len 12 eur. Priamo na koncerte určite zákazníci ocenia možnosť získania drinkov v bare na účet Orange Music Live, a to prostredníctvom aplikácie Orange výhody, v ktorej si môžu stiahnuť kupón s jedinečným kódom do svojho mobilu. Ten im zabezpečí 2 drinky zdarma vo všetkých baroch v košickej Tabačke. Obidve výhody nájdu zákazníci v časti Zážitky.

„Projekt Orange Music Live nám prirástol k srdcu a sme veľmi radi, že sa nám ho darí rozširovať aj do ďalších slovenských miest. Kvalitnú hudbu chceme zdieľať skutočne naprieč celým Slovenskom, a preto aj tento koncert zažijú fanúšikovia nielen v košickej Tabačke, ale prostredníctvom live streamingu v každom kúte našej krajiny,“ dodala Natália Kunická. Okrem živého prenosu sa zdieľania zážitkov z hudby môžu zúčastniť aj samotní návštevníci koncertu, a to vďaka bezplatnej Wi-Fi v priestoroch Tabačky.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nové Porsche Panamera spája nespojiteľné

Porsche ide vlastnou cestou. Dokazuje, že komfort a športová jazda sa nevylučujú, pričom nadšencov oslovuje aj ako plug-in hybrid.

Tradičná plodina zo Slovenska mizne. Čo sa deje so zemiakmi?

Dovážame nielen citrusy, ale aj zemiaky.

UNIQA preberá dôchodkové fondy AXA, pre klientov sa nič nemení

Vlastníkom AXA na Slovensku sa stala UNIQA. Pre klientov sa nič nemení. Ich úspory v dôchodkových fondoch budú v bezpečí .