Orange Music Live prichádza do ďalšieho slovenského mesta

Dlhodobý projekt Orange Music Live prichádza do ďalšieho slovenského mesta.

Obľúbený hudobný projekt Orange Music Live prináša vďaka spolupráci s košickou Tabačkou Kulturfabrik kvalitné koncerty svetových a slovenských hudobníkov aj do metropoly východu. Koncertnú šnúru odštartujú už túto jeseň britskí interpreti Skye a Ross z Morcheeby. „Projekt Orange Music Live priniesol na Slovensko už v minulosti mnohé svetové hudobné hviezdy. Sme radi, že po úspešnej spolupráci s bratislavskou Starou tržnicou, ktorá bola posledný rok a pol hostiteľom mnohých kvalitných koncertov, priberáme do projektu Orange Music Live aj Košice. Novú sezónu tak odštartujeme premiérovo v Tabačke už 28. novembra,“ priblížila Natália Kunická, Brand Activation Manager spoločnosti Orange Slovensko.

Vďaka šikovnej aplikácii Orange výhody si môžu zákazníci Orangeu už tradične uplatniť pred a počas koncertu jedinečné benefity. Čaká na nich zľava v hodnote 2 eurá pri nákupe vstupeniek v predajnej sieti Ticketportal, pričom predaj bude spustený od stredy 21.9.2016. Namiesto 14-tich eur tak v predpredaji za lístok zaplatia len 12 eur. Priamo na koncerte určite zákazníci ocenia možnosť získania drinkov v bare na účet Orange Music Live, a to prostredníctvom aplikácie Orange výhody, v ktorej si môžu stiahnuť kupón s jedinečným kódom do svojho mobilu. Ten im zabezpečí 2 drinky zdarma vo všetkých baroch v košickej Tabačke. Obidve výhody nájdu zákazníci v časti Zážitky.

„Projekt Orange Music Live nám prirástol k srdcu a sme veľmi radi, že sa nám ho darí rozširovať aj do ďalších slovenských miest. Kvalitnú hudbu chceme zdieľať skutočne naprieč celým Slovenskom, a preto aj tento koncert zažijú fanúšikovia nielen v košickej Tabačke, ale prostredníctvom live streamingu v každom kúte našej krajiny,“ dodala Natália Kunická. Okrem živého prenosu sa zdieľania zážitkov z hudby môžu zúčastniť aj samotní návštevníci koncertu, a to vďaka bezplatnej Wi-Fi v priestoroch Tabačky.

Sprievodca pivnou kultúrou v Berlíne. Majú Nemci dobré pivo?

Aké pivo majú Nemci najradšej a vedia vôbec správne načapovať plzničku?

Alexej Fulmek: Bol som dlho v SME

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vianočné vydanie SME s knihou len za 4,99 €.

HC Košice podporí „štefanskym“ zápasom košickú detskú onkológiu

Metropolitný hokejový klub HC Košice je dlhoročným podporovateľom detskej onkológie v hlavnom meste východného Slovenska.

ZSSK posilňuje pred sviatkami vlaky InterCity

ZSSK posilní IC vlaky, vypraví 4 mimoriadne rýchliky a 29 posilových vlakov.