Pondelok, 22. apríl , 2019

Parfums.sk sa mení na notino.sk - čo to prinesie pre zákazníkov?

Od augusta tohto roku prichádza k zmene brandu najznámejšej internetovej parfumérie u nás - parfums.sk.

Od augusta tohto roku prichádza k zmene brandu najznámejšej internetovej parfumérie u nás - parfums.sk. Menia sa názov aj logo spoločnosti.

Tí, ktorí poznajú tento špecializovaný e-shop, určite vedia, že široký sortiment a prístup k zákazníkovi sú najviac cenené devízy parfumérie. Toto sa samozrejme nemení a je možné očakávať, že parfuméria notino prinesie významný posun v starostlivosti o zákazníkov.

Len originálne parfémy

Spoločnosť bude tak, ako doteraz, dodávať kozmetiku iba od certifikovaných dodávateľov. To znamená garanciu originality, takže si môžete byť istý, že kupujete presne ten parfum a presne taký druh kozmetiky, aký hľadáte.

Žiadna vôňa nebude neoriginálna a prakticky je vylúčené, aby ste dostali nekvalitný tovar. Parfémy notino sú natoľko kvalitné, že e-shop ponúka spotrebiteľovi záruku vrátenia peňazí do 14 dní na základe odstúpenia od zmluvy a to bez uvedenia dôvodu.

Ak ste z akéhokoľvek dôvodu nespokojný s tovarom, jednoducho ho môžete vrátiť. Takýchto prípadov je ale naozaj minimum a parfuméria kladie spokojnosť svojich zákazníkov na prvé miesto.

Všetky značky na jednom mieste

So zmenou názvu sa možno mení logo a webová adresa spoločnosti, rozhodne ale nie šírka sortimentu a obrovský výber značiek. Naďalej nájdete v sortimente nielen parfémy, ale aj pleťovú kozmetiku, telovú kozmetiku, dekoratívnu kozmetiku, vlasovú kozmetiku a všetko pre starostlivosť o zuby a chrup.

Prírodná a bio kozmetika rovnako nemôžu v sortimente chýbať a tu možno očakávať v budúcnosti nárast ponúkaných značiek a druhov tovaru.

Apropó značky - každý milovník tých najfajnovejších parfémov a kozmetiky si v e-shope príde na svoje. Či už ide o kozmetiku a parfémy značiek ako je Gucci, Armani, Prada alebo Trussardi, v parfumérii notino nájdete všetko, na čo ste boli doteraz zvyknutý a čoskoro možno aj oveľa viac. Tak neváhajte a vyberte si vôňu, ktorá zmení váš život!

Women in business

Social & business event about all women in business, female professionals and entrepreneurs.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.