Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Parfums.sk sa mení na notino.sk - čo to prinesie pre zákazníkov?

Od augusta tohto roku prichádza k zmene brandu najznámejšej internetovej parfumérie u nás - parfums.sk.

Od augusta tohto roku prichádza k zmene brandu najznámejšej internetovej parfumérie u nás - parfums.sk. Menia sa názov aj logo spoločnosti.

Tí, ktorí poznajú tento špecializovaný e-shop, určite vedia, že široký sortiment a prístup k zákazníkovi sú najviac cenené devízy parfumérie. Toto sa samozrejme nemení a je možné očakávať, že parfuméria notino prinesie významný posun v starostlivosti o zákazníkov.

Len originálne parfémy

Spoločnosť bude tak, ako doteraz, dodávať kozmetiku iba od certifikovaných dodávateľov. To znamená garanciu originality, takže si môžete byť istý, že kupujete presne ten parfum a presne taký druh kozmetiky, aký hľadáte.

Žiadna vôňa nebude neoriginálna a prakticky je vylúčené, aby ste dostali nekvalitný tovar. Parfémy notino sú natoľko kvalitné, že e-shop ponúka spotrebiteľovi záruku vrátenia peňazí do 14 dní na základe odstúpenia od zmluvy a to bez uvedenia dôvodu.

Ak ste z akéhokoľvek dôvodu nespokojný s tovarom, jednoducho ho môžete vrátiť. Takýchto prípadov je ale naozaj minimum a parfuméria kladie spokojnosť svojich zákazníkov na prvé miesto.

Všetky značky na jednom mieste

So zmenou názvu sa možno mení logo a webová adresa spoločnosti, rozhodne ale nie šírka sortimentu a obrovský výber značiek. Naďalej nájdete v sortimente nielen parfémy, ale aj pleťovú kozmetiku, telovú kozmetiku, dekoratívnu kozmetiku, vlasovú kozmetiku a všetko pre starostlivosť o zuby a chrup.

Prírodná a bio kozmetika rovnako nemôžu v sortimente chýbať a tu možno očakávať v budúcnosti nárast ponúkaných značiek a druhov tovaru.

Apropó značky - každý milovník tých najfajnovejších parfémov a kozmetiky si v e-shope príde na svoje. Či už ide o kozmetiku a parfémy značiek ako je Gucci, Armani, Prada alebo Trussardi, v parfumérii notino nájdete všetko, na čo ste boli doteraz zvyknutý a čoskoro možno aj oveľa viac. Tak neváhajte a vyberte si vôňu, ktorá zmení váš život!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.