Parfums.sk sa mení na notino.sk - čo to prinesie pre zákazníkov?

Od augusta tohto roku prichádza k zmene brandu najznámejšej internetovej parfumérie u nás - parfums.sk.

Od augusta tohto roku prichádza k zmene brandu najznámejšej internetovej parfumérie u nás - parfums.sk. Menia sa názov aj logo spoločnosti.

Tí, ktorí poznajú tento špecializovaný e-shop, určite vedia, že široký sortiment a prístup k zákazníkovi sú najviac cenené devízy parfumérie. Toto sa samozrejme nemení a je možné očakávať, že parfuméria notino prinesie významný posun v starostlivosti o zákazníkov.

Len originálne parfémy

Spoločnosť bude tak, ako doteraz, dodávať kozmetiku iba od certifikovaných dodávateľov. To znamená garanciu originality, takže si môžete byť istý, že kupujete presne ten parfum a presne taký druh kozmetiky, aký hľadáte.

Žiadna vôňa nebude neoriginálna a prakticky je vylúčené, aby ste dostali nekvalitný tovar. Parfémy notino sú natoľko kvalitné, že e-shop ponúka spotrebiteľovi záruku vrátenia peňazí do 14 dní na základe odstúpenia od zmluvy a to bez uvedenia dôvodu.

Ak ste z akéhokoľvek dôvodu nespokojný s tovarom, jednoducho ho môžete vrátiť. Takýchto prípadov je ale naozaj minimum a parfuméria kladie spokojnosť svojich zákazníkov na prvé miesto.

Všetky značky na jednom mieste

So zmenou názvu sa možno mení logo a webová adresa spoločnosti, rozhodne ale nie šírka sortimentu a obrovský výber značiek. Naďalej nájdete v sortimente nielen parfémy, ale aj pleťovú kozmetiku, telovú kozmetiku, dekoratívnu kozmetiku, vlasovú kozmetiku a všetko pre starostlivosť o zuby a chrup.

Prírodná a bio kozmetika rovnako nemôžu v sortimente chýbať a tu možno očakávať v budúcnosti nárast ponúkaných značiek a druhov tovaru.

Apropó značky - každý milovník tých najfajnovejších parfémov a kozmetiky si v e-shope príde na svoje. Či už ide o kozmetiku a parfémy značiek ako je Gucci, Armani, Prada alebo Trussardi, v parfumérii notino nájdete všetko, na čo ste boli doteraz zvyknutý a čoskoro možno aj oveľa viac. Tak neváhajte a vyberte si vôňu, ktorá zmení váš život!

Alena Bašistová: Nikomu nejdem brať hlasy a ani s nimi kšeftovať

​​​​​​​Rozhovor s nezávislou kandidátkou na primátorku mesta Košice, Alenou Bašistovou.

Bratislava dostane o rok nový mestský bulvár

Hlavné mesto SR Bratislava spolu s investorom HB Reavis pokračuje v revitalizácii ulice Mlynské nivy.

DEXIS SLOVAKIA má nového generálneho riaditeľa

Po zlúčení DELUX a SLS-TECHNACO, kde sa právnym nástupcom stala firma DEXIS SLOVAKIA, dochádza k výmene na strategickej pozícii.

Vianoce a Silvester v teple: Pätnásť tipov, kam sa vybrať

Strávte hlavné sviatky roka netradične - namiesto zimy si oddýchnite v exotike.