Sobota, 13. august, 2022 | Meniny má Ľubomír

Orange spúšťa službu Orange platba

Orange spúšťa službu Orange platba.

Bratislava 20. september 2016 – Zákazníci Orangeu môžu od zajtra platiť za akýkoľvek digitálny obsah z obchodu Google play jednoduchšie, rýchlejšie a bezpečnejšie vďaka novej službe Orange platba. Umožňuje totiž úhradu zakúpeného obsahu až v mesačnej faktúre bez zadávania citlivých údajov z platobnej karty. Služba je dostupná pre zariadenia s operačným systémom Android.

Od 21. septembra môžu zákazníci Orangeu, ktorí využívajú niektorý z mesačných účastníckych programov služieb, bezplatne využívať ďalšiu inováciu Orange platba, ktorá im zjednoduší prácu s technológiami a ešte viac priblíži svet zábavy. Je  to ďalší zo série krokov, ktorým sa Orange snaží priblížiť výhody digitálnej doby svojim zákazníkom. Platbu za aplikácie a ďalší digitálny obsah v obchode Google play vďaka Orange platbe budú môcť uhradiť až pri nasledujúcej mesačnej faktúre za mobilné služby. Výhodou je jednoduchosť, rýchlosť a bezpečnosť. Namiesto zadávania údajov z platobnej karty zákazníkovi príde účet za aplikácie, hry, filmy, hudbu či knihy ako súčasť faktúry za služby mobilnej siete. Platby budú mať plne pod kontrolou, keďže o každej budú upozornení SMS správou od Orangeu, ako aj mailom od Google priamo do svojho Google účtu.

K využitiu služby potrebujú zákazníci zariadenie s OS Android a aktívnu SIM kartu. Nemusia si nič inštalovať, tento nový nástroj sa im jednoducho objaví v možnostiach platby priamo v obchode Google play pri platbe za aplikáciu. Služba je dostupná pre zariadenia s operačným systémom Android. V budúcnosti Orange plánuje pomocou tohto riešenia pripojiť ďalších partnerov.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Za architektonickým unikátom Apúlie cestujte do mestečka Alberobello.

INZERCIA 12. aug

Západoslovenská distribučná prinavráti koridoru pod VVN vedení v Pečnianskom lese prírodný charakter

INZERCIA 11. aug

Aký je rozdiel medzi palivami na čerpacích staniciach a tými, ktoré poháňajú monoposty F1?

11. aug
SkryťZatvoriť reklamu