Utorok, 23. apríl , 2019

Orange spúšťa službu Orange platba

Orange spúšťa službu Orange platba.

Bratislava 20. september 2016 – Zákazníci Orangeu môžu od zajtra platiť za akýkoľvek digitálny obsah z obchodu Google play jednoduchšie, rýchlejšie a bezpečnejšie vďaka novej službe Orange platba. Umožňuje totiž úhradu zakúpeného obsahu až v mesačnej faktúre bez zadávania citlivých údajov z platobnej karty. Služba je dostupná pre zariadenia s operačným systémom Android.

Od 21. septembra môžu zákazníci Orangeu, ktorí využívajú niektorý z mesačných účastníckych programov služieb, bezplatne využívať ďalšiu inováciu Orange platba, ktorá im zjednoduší prácu s technológiami a ešte viac priblíži svet zábavy. Je  to ďalší zo série krokov, ktorým sa Orange snaží priblížiť výhody digitálnej doby svojim zákazníkom. Platbu za aplikácie a ďalší digitálny obsah v obchode Google play vďaka Orange platbe budú môcť uhradiť až pri nasledujúcej mesačnej faktúre za mobilné služby. Výhodou je jednoduchosť, rýchlosť a bezpečnosť. Namiesto zadávania údajov z platobnej karty zákazníkovi príde účet za aplikácie, hry, filmy, hudbu či knihy ako súčasť faktúry za služby mobilnej siete. Platby budú mať plne pod kontrolou, keďže o každej budú upozornení SMS správou od Orangeu, ako aj mailom od Google priamo do svojho Google účtu.

K využitiu služby potrebujú zákazníci zariadenie s OS Android a aktívnu SIM kartu. Nemusia si nič inštalovať, tento nový nástroj sa im jednoducho objaví v možnostiach platby priamo v obchode Google play pri platbe za aplikáciu. Služba je dostupná pre zariadenia s operačným systémom Android. V budúcnosti Orange plánuje pomocou tohto riešenia pripojiť ďalších partnerov.

Dokonalá záhrada? Nezabudnite na prísun vody.

Ako na zavlažovanie a prísun vlahy pre vaše rastlinky?

Tip na japonskú klimatizáciu s výhodnejšou elektrinou

Klimatizácie sa v poslednej dobe stali bežnou súčasťou slovenských domácností.

Tohtoročný Autosalon? Najväčšie SUV na svete aj lietajúce auto

Automobilová udalosť roka láka na viaceré NAJ. Organizátori sľubujú, že bude silnejší a štýlovejší než kedykoľvek predtým.

Women in business

Social & business event about all women in business, female professionals and entrepreneurs.