Orange spúšťa službu Orange platba

Orange spúšťa službu Orange platba.

Bratislava 20. september 2016 – Zákazníci Orangeu môžu od zajtra platiť za akýkoľvek digitálny obsah z obchodu Google play jednoduchšie, rýchlejšie a bezpečnejšie vďaka novej službe Orange platba. Umožňuje totiž úhradu zakúpeného obsahu až v mesačnej faktúre bez zadávania citlivých údajov z platobnej karty. Služba je dostupná pre zariadenia s operačným systémom Android.

Od 21. septembra môžu zákazníci Orangeu, ktorí využívajú niektorý z mesačných účastníckych programov služieb, bezplatne využívať ďalšiu inováciu Orange platba, ktorá im zjednoduší prácu s technológiami a ešte viac priblíži svet zábavy. Je  to ďalší zo série krokov, ktorým sa Orange snaží priblížiť výhody digitálnej doby svojim zákazníkom. Platbu za aplikácie a ďalší digitálny obsah v obchode Google play vďaka Orange platbe budú môcť uhradiť až pri nasledujúcej mesačnej faktúre za mobilné služby. Výhodou je jednoduchosť, rýchlosť a bezpečnosť. Namiesto zadávania údajov z platobnej karty zákazníkovi príde účet za aplikácie, hry, filmy, hudbu či knihy ako súčasť faktúry za služby mobilnej siete. Platby budú mať plne pod kontrolou, keďže o každej budú upozornení SMS správou od Orangeu, ako aj mailom od Google priamo do svojho Google účtu.

K využitiu služby potrebujú zákazníci zariadenie s OS Android a aktívnu SIM kartu. Nemusia si nič inštalovať, tento nový nástroj sa im jednoducho objaví v možnostiach platby priamo v obchode Google play pri platbe za aplikáciu. Služba je dostupná pre zariadenia s operačným systémom Android. V budúcnosti Orange plánuje pomocou tohto riešenia pripojiť ďalších partnerov.

Príbeh tradičného družstva - príbeh Iva Hlisnikovského

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 5. vydanie.

Fasáda hotela Danube sa nekolauduje, investor predložil návrhy

Rekonštrukcia hotela Danube je ukončená, kolauduje sa však len interiér.

Európske univerzity a podnikatelia spoločne

Riešiť problémy s klesajúcou životnou úrovňou, nezamestnanosťou a migráciou vo vidieckych regiónoch EÚ je cieľom projektu ERDI.

Billa pomáha slabozrakým a nevidiacim s nákupmi už aj v Nitre

Pre človeka so zrakovým postihnutím je každý krok v predajni potravín krokom do neznáma.