Nedeľa, 20. jún, 2021 | Meniny má ValériaKrížovkyKrížovky

Beh okolo Slovnaftu

Jedno z najstarších bežeckých podujatí na Slovensku sa po roku vracia, aby tým najlepším opäť ponúklo príležitosť zdvihnúť nad hlavu víťazný pohár.

Športový areál Vlčieho hrdla v Bratislave uvíta vo štvrtok 29. septembra nadšencov rekreačného i súťažného behu. Už 56. ročník v poradí ponúkne novinky. Pamätnú medailu si totiž odnesie každý bežec v kategóriách dospelých a okrem trofejí získajú víťazi týchto kategórií aj palivové karty. Súťažiaci môžu po športovom výkone využiť plaváreň v športovom areáli.

Registrovať sa je potrebné do 22. septembra na stránke www.slovnaft.sk/BehOkoloSlovnaftu.

Beh okolo Slovnaftu je zároveň Majstrovstvami Bratislavy v cezpoľnom behu. Podujatie organizuje Združenie klubov Apollo v spolupráci s Klubom športov ZO TŠ Slovnaft a SLOVNAFT, a.s..

Minuloročným víťazom hlavnej kategórie bol Jakub Valachovič z AC Malacky, ktorý odbehol 9000 m v čase 38:30.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Anna Boleynová bola asi najznámejšia zo šiestich žien anglického kráľa Henricha VIII.

18. jún

Odpovedá lekárka Nemocnice AGEL Košice-Šaca.

18. jún

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.