Streda, 29. jún, 2022 | Meniny má Peter, Pavol, Petra

Beh okolo Slovnaftu

Jedno z najstarších bežeckých podujatí na Slovensku sa po roku vracia, aby tým najlepším opäť ponúklo príležitosť zdvihnúť nad hlavu víťazný pohár.

Športový areál Vlčieho hrdla v Bratislave uvíta vo štvrtok 29. septembra nadšencov rekreačného i súťažného behu. Už 56. ročník v poradí ponúkne novinky. Pamätnú medailu si totiž odnesie každý bežec v kategóriách dospelých a okrem trofejí získajú víťazi týchto kategórií aj palivové karty. Súťažiaci môžu po športovom výkone využiť plaváreň v športovom areáli.

Registrovať sa je potrebné do 22. septembra na stránke www.slovnaft.sk/BehOkoloSlovnaftu.

Beh okolo Slovnaftu je zároveň Majstrovstvami Bratislavy v cezpoľnom behu. Podujatie organizuje Združenie klubov Apollo v spolupráci s Klubom športov ZO TŠ Slovnaft a SLOVNAFT, a.s..

Minuloročným víťazom hlavnej kategórie bol Jakub Valachovič z AC Malacky, ktorý odbehol 9000 m v čase 38:30.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

5. ročník kurzu Technológia a konštrukcia v praxi - MTF STU a Schaeffler Skalica

Vysoká škola je pre študentov dobrým odrazovým mostíkom. A keď sa môžu zapojiť aj do programu, ich šance na uplatnenie sa vzrastú.

Hocikde ich nekúpite.

Siemens Healthineers je už 30 rokov synonymom precíznej medicíny na Slovensku