Pondelok, 18. november, 2019 | Meniny má Eugen

Beh okolo Slovnaftu

Jedno z najstarších bežeckých podujatí na Slovensku sa po roku vracia, aby tým najlepším opäť ponúklo príležitosť zdvihnúť nad hlavu víťazný pohár.

Športový areál Vlčieho hrdla v Bratislave uvíta vo štvrtok 29. septembra nadšencov rekreačného i súťažného behu. Už 56. ročník v poradí ponúkne novinky. Pamätnú medailu si totiž odnesie každý bežec v kategóriách dospelých a okrem trofejí získajú víťazi týchto kategórií aj palivové karty. Súťažiaci môžu po športovom výkone využiť plaváreň v športovom areáli.

Registrovať sa je potrebné do 22. septembra na stránke www.slovnaft.sk/BehOkoloSlovnaftu.

Beh okolo Slovnaftu je zároveň Majstrovstvami Bratislavy v cezpoľnom behu. Podujatie organizuje Združenie klubov Apollo v spolupráci s Klubom športov ZO TŠ Slovnaft a SLOVNAFT, a.s..

Minuloročným víťazom hlavnej kategórie bol Jakub Valachovič z AC Malacky, ktorý odbehol 9000 m v čase 38:30.

Tatras guide: A fresh take on the stunning soul of Slovakia

This brand new, pocket-sized guide includes a mountain load of information.

Changes to the Public Procurement Law – Take Two

Changes in life and law hardly ever stop.

Rýchly úver sa dá získať aj bez zložitých zmlúv

Náhlu potrebu peňazí môžete vyriešiť rýchlo a jednoducho.