Piatok, 19. apríl , 2019

Beh okolo Slovnaftu

Jedno z najstarších bežeckých podujatí na Slovensku sa po roku vracia, aby tým najlepším opäť ponúklo príležitosť zdvihnúť nad hlavu víťazný pohár.

Športový areál Vlčieho hrdla v Bratislave uvíta vo štvrtok 29. septembra nadšencov rekreačného i súťažného behu. Už 56. ročník v poradí ponúkne novinky. Pamätnú medailu si totiž odnesie každý bežec v kategóriách dospelých a okrem trofejí získajú víťazi týchto kategórií aj palivové karty. Súťažiaci môžu po športovom výkone využiť plaváreň v športovom areáli.

Registrovať sa je potrebné do 22. septembra na stránke www.slovnaft.sk/BehOkoloSlovnaftu.

Beh okolo Slovnaftu je zároveň Majstrovstvami Bratislavy v cezpoľnom behu. Podujatie organizuje Združenie klubov Apollo v spolupráci s Klubom športov ZO TŠ Slovnaft a SLOVNAFT, a.s..

Minuloročným víťazom hlavnej kategórie bol Jakub Valachovič z AC Malacky, ktorý odbehol 9000 m v čase 38:30.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.