Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Beh okolo Slovnaftu

Jedno z najstarších bežeckých podujatí na Slovensku sa po roku vracia, aby tým najlepším opäť ponúklo príležitosť zdvihnúť nad hlavu víťazný pohár.

Športový areál Vlčieho hrdla v Bratislave uvíta vo štvrtok 29. septembra nadšencov rekreačného i súťažného behu. Už 56. ročník v poradí ponúkne novinky. Pamätnú medailu si totiž odnesie každý bežec v kategóriách dospelých a okrem trofejí získajú víťazi týchto kategórií aj palivové karty. Súťažiaci môžu po športovom výkone využiť plaváreň v športovom areáli.

Registrovať sa je potrebné do 22. septembra na stránke www.slovnaft.sk/BehOkoloSlovnaftu.

Beh okolo Slovnaftu je zároveň Majstrovstvami Bratislavy v cezpoľnom behu. Podujatie organizuje Združenie klubov Apollo v spolupráci s Klubom športov ZO TŠ Slovnaft a SLOVNAFT, a.s..

Minuloročným víťazom hlavnej kategórie bol Jakub Valachovič z AC Malacky, ktorý odbehol 9000 m v čase 38:30.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.

Vitajte v postapokalyptickom svete

Akú máte víziu, keď si predstavíte svet o 100-200 rokov?

NAŽIVO: Čo čaká ekonomiku? Sledujte #akonato konferenciu

Práve sa koná najväčšie biznis podujatie jesene. Na konferencii #akonato od Slovenskej sporiteľne debatujú významné osobnosti.