Sobota, 20. apríl , 2019

Chcete investovať? Žiadny problém

Ak sa vám vďaka podnikaniu podarilo našetriť viac, existuje cesta, ako zhodnotiť vaše peniaze. Môžete využiť službu Private banking, ktorá prináša vysoký komfort, profesionálny prístup a nezávislosť pri investovaní.

private-banking-tb-r221_res.jpg

Úspešní slovenskí podnikatelia s obľubou využívajú privátne bankovníctvo. Ide o exkluzívnu službu, vďaka ktorej majú možnosť výhodne investovať do dlhopisov, podielových fondov, akcií či komodít. Aké výhody prináša privátne bankovníctvo svojim klientom?

„Klienti privátneho bankovníctva oceňujú najmä 24-hodinovú individuálnu starostlivosť. Ďalšou výhodou je otvorená štruktúra investičných produktov, vďaka čomu sa nám darí flexibilne reagovať na pohyby na trhu a priniesť klientom zaujímavý výnos aj v čase poklesu úrokových sadzieb alebo nestabilnej situácie v okolitých štátoch,“ vyjadril sa Marek Neckár, riaditeľ privátneho bankovníctva Tatra banky.

Banka ponúka klientom osobitnú starostlivosť v podobe privátneho bankára. Tí klientom poskytujú individuálny prístup a komplexnú správu financií. „Privátni bankári hľadajú vždy najefektívnejší spôsob, ako čo najlepšie zhodnotiť finančné prostriedky klienta, sú odborníkmi v oblasti finančného poradenstva a neustále sledujú vývoj trhu a prognózy. Tým klient získava voľnosť a čas, kedy sa môže venovať tomu, čomu potrebuje,“ dodal M. Neckár.

Trendom súčasného sveta je dynamický životný štýl, ktorý je najmä charakteristický pre klientov privátneho bankovníctva. Privátne bankovníctvo aj v tomto smere ponúka riešenie. Pomocou mobilnej aplikácie  užívatelia nájdu ponuky zo sveta luxusu, umenia, realít, a automobilového priemyslu, módneho poradenstva, právnych služieb či mnohých iných oblastí.

Zistiť viac: Najlepší Private Banking na Slovensku

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.