Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Chcete investovať? Žiadny problém

Ak sa vám vďaka podnikaniu podarilo našetriť viac, existuje cesta, ako zhodnotiť vaše peniaze. Môžete využiť službu Private banking, ktorá prináša vysoký komfort, profesionálny prístup a nezávislosť pri investovaní.

private-banking-tb-r221_res.jpg

Úspešní slovenskí podnikatelia s obľubou využívajú privátne bankovníctvo. Ide o exkluzívnu službu, vďaka ktorej majú možnosť výhodne investovať do dlhopisov, podielových fondov, akcií či komodít. Aké výhody prináša privátne bankovníctvo svojim klientom?

„Klienti privátneho bankovníctva oceňujú najmä 24-hodinovú individuálnu starostlivosť. Ďalšou výhodou je otvorená štruktúra investičných produktov, vďaka čomu sa nám darí flexibilne reagovať na pohyby na trhu a priniesť klientom zaujímavý výnos aj v čase poklesu úrokových sadzieb alebo nestabilnej situácie v okolitých štátoch,“ vyjadril sa Marek Neckár, riaditeľ privátneho bankovníctva Tatra banky.

Banka ponúka klientom osobitnú starostlivosť v podobe privátneho bankára. Tí klientom poskytujú individuálny prístup a komplexnú správu financií. „Privátni bankári hľadajú vždy najefektívnejší spôsob, ako čo najlepšie zhodnotiť finančné prostriedky klienta, sú odborníkmi v oblasti finančného poradenstva a neustále sledujú vývoj trhu a prognózy. Tým klient získava voľnosť a čas, kedy sa môže venovať tomu, čomu potrebuje,“ dodal M. Neckár.

Trendom súčasného sveta je dynamický životný štýl, ktorý je najmä charakteristický pre klientov privátneho bankovníctva. Privátne bankovníctvo aj v tomto smere ponúka riešenie. Pomocou mobilnej aplikácie  užívatelia nájdu ponuky zo sveta luxusu, umenia, realít, a automobilového priemyslu, módneho poradenstva, právnych služieb či mnohých iných oblastí.

Zistiť viac: Najlepší Private Banking na Slovensku

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nové Porsche Panamera spája nespojiteľné

Porsche ide vlastnou cestou. Dokazuje, že komfort a športová jazda sa nevylučujú, pričom nadšencov oslovuje aj ako plug-in hybrid.

Tradičná plodina zo Slovenska mizne. Čo sa deje so zemiakmi?

Dovážame nielen citrusy, ale aj zemiaky.

UNIQA preberá dôchodkové fondy AXA, pre klientov sa nič nemení

Vlastníkom AXA na Slovensku sa stala UNIQA. Pre klientov sa nič nemení. Ich úspory v dôchodkových fondoch budú v bezpečí .