Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Zabudnutá bielizeň pri praní? Pre supermamu žiadny problém!

Ak patríte medzi gazdinky, ktoré nemajú čas na rozdávanie, máme riešenie, ktoré vám ušetrí nielen vaše nervy, ale aj peniaze.

Ktorá z nás by nepoznala starosti so stratenými alebo zabudnutými kusmi oblečenia, ktoré sa našou nešikovnosťou nedostali do práčky? Žiadna z nás nie je neomylná a občas musíme prijať fakt, že tá druhá ponožka pod posteľou bude musieť ísť do prania až s nasledujúcou várkou. Alebo nie?

Matky na celom svete už mali možnosť vyskúšať nový rad práčok Samsung AddWash, ktorý umožňuje pridať akýkoľvek zabudnutý odev, ale aj aviváž kedykoľvek počas pracieho cyklu. To je možné vďaka špeciálnym dvierkam, ktoré si pochvaľuje až 92 % užívateliek. To znamená nielen menej starostí, ale aj viac času, ktoré môžete venovať svojim deťom. Práčky AddWash navyše disponujú vynikajúcimi pracími schopnosťami, ktoré odporúča až 98 % gazdiniek. Osvedčená technológia EcoBubble totiž vyperie vašu bielizeň aj pri nízkych teplotách, a to vďaka výrobe aktívnej peny, ktorá sa šetrne dostane hlboko do tkaniny.

Ani intenzívne škvrny už nie sú problémom. Vďaka technológii Bubble Soak totiž jednoducho necháte oblečenie nasiaknuť bublinami, vďaka ktorým odstránite z látky všetky nečistoty. Funkcia Speed Spray totiž zabezpečí, že vaša bielizeň bude s pomocou rýchlejšieho odstreďovania vypratá za menej ako hodinu. A aby s vami bola AddWash čo najdlhšie, dá vám Samsung automaticky k jej kúpe až 10-ročnú záruku na jej motor s digitálnym invertorom.

Vašu práčku budete mať odteraz pod kontrolou, nech ste kdekoľvek. Funkcia Smart Control umožňuje na diaľku ovládať a monitorovať pranie pomocou aplikácie pre smartfón.

Práčky AddWash nám slúžia na to, aby mali naši malí potomkovia mamičky, ktoré sa nestresujú zbytočnosťami, akými sú nedokonale opraté košieľky či sukničky. A práve preto by sa AddWash mala stať nenahraditeľnou súčasťou každej pohodovej rodinky.

www.samsung.sk

ww90k7415ow-ec014detailwhite-r867_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.