Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Na schválenie hypotéky stačí internet

Už viete, aké jednoduché je schválenie hypotéky online?

Vedeli ste, že na schválenie hypotéky vám stačí už len internet? Predstavte si, že sa v pohodlí domova posadíte za počítač, pripojíte sa na internet, prejdete jednoduchým procesom a financie na kúpu vyhliadnutej nehnuteľnosti vám budú schválené už do pár hodín. A z hlasu v následnom telefonáte z banky sa dozviete, že máte prísť všetko už iba podpísať, a to do pobočky, ktorú si sami vyberiete. Jednoduché, však?

V skutočnosti to jednoduché aj naozaj je. Prvou bankou na Slovensku, ktorá umožnila schváliť hypotéku online spôsobom, je ČSOB. Ak teda patríte medzi ľudí, ktorí momentálne riešia otázku svojho bývania a musia si vziať hypotéku, nič pohodlnejšie a spoľahlivejšie zatiaľ neexistuje.

Ako „funguje“ hypotéka online

Na stránke www.csob.sk si môžete vypočítať predbežnú nezáväznú ponuku. Ak vás osloví, v bezpečnej zóne „Moja ČSOB“ vyplníte online žiadosť. Táto zóna je prístupná aj pre neklientov banky. ČSOB vám zavolá, prekonzultuje s vami detaily a pripraví ponuku úveru na mieru. Pokiaľ bude všetko v poriadku, žiadosť elektronicky podpíšete. Počas celej doby riešenia si v tejto zóne môžete sledovať, čo sa s vašou hypotékou deje. Už do 24 hodín vám ČSOB zavolá, či bol hypotekárny úver schválený. Ak áno, vyberiete si tú pobočku ČSOB, ktorá vám najviac vyhovuje a prídete už len podpísať pripravenú zmluvnú dokumentáciu.

Zaujímajte sa aj o iné výhody

Keď môžete o hypotéku požiadať online, prečo by ste „online“ nemohli urobiť aj hypotekárnu splátku? S hypotékou od ČSOB získate možnosť realizovať bezplatnú mimoriadnu splátku hypotéky cez aplikáciu ČSOB SmartBanking, a to každý mesiac až do výšky 1,5 % zo zostávajúcej istiny úveru.

Pokiaľ uvažujete nad hypotékou, vybaviť si ju v ČSOB je odteraz naozaj jednoduché. Vyskúšajte to: https://www.csob.sk/hypoteka - hypoteka-online

csb-27-hypoteka-online-bannery-static-490x370-sme-v01-r682_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line