Na schválenie hypotéky stačí internet

Už viete, aké jednoduché je schválenie hypotéky online?

Vedeli ste, že na schválenie hypotéky vám stačí už len internet? Predstavte si, že sa v pohodlí domova posadíte za počítač, pripojíte sa na internet, prejdete jednoduchým procesom a financie na kúpu vyhliadnutej nehnuteľnosti vám budú schválené už do pár hodín. A z hlasu v následnom telefonáte z banky sa dozviete, že máte prísť všetko už iba podpísať, a to do pobočky, ktorú si sami vyberiete. Jednoduché, však?

V skutočnosti to jednoduché aj naozaj je. Prvou bankou na Slovensku, ktorá umožnila schváliť hypotéku online spôsobom, je ČSOB. Ak teda patríte medzi ľudí, ktorí momentálne riešia otázku svojho bývania a musia si vziať hypotéku, nič pohodlnejšie a spoľahlivejšie zatiaľ neexistuje.

Ako „funguje“ hypotéka online

Na stránke www.csob.sk si môžete vypočítať predbežnú nezáväznú ponuku. Ak vás osloví, v bezpečnej zóne „Moja ČSOB“ vyplníte online žiadosť. Táto zóna je prístupná aj pre neklientov banky. ČSOB vám zavolá, prekonzultuje s vami detaily a pripraví ponuku úveru na mieru. Pokiaľ bude všetko v poriadku, žiadosť elektronicky podpíšete. Počas celej doby riešenia si v tejto zóne môžete sledovať, čo sa s vašou hypotékou deje. Už do 24 hodín vám ČSOB zavolá, či bol hypotekárny úver schválený. Ak áno, vyberiete si tú pobočku ČSOB, ktorá vám najviac vyhovuje a prídete už len podpísať pripravenú zmluvnú dokumentáciu.

Zaujímajte sa aj o iné výhody

Keď môžete o hypotéku požiadať online, prečo by ste „online“ nemohli urobiť aj hypotekárnu splátku? S hypotékou od ČSOB získate možnosť realizovať bezplatnú mimoriadnu splátku hypotéky cez aplikáciu ČSOB SmartBanking, a to každý mesiac až do výšky 1,5 % zo zostávajúcej istiny úveru.

Pokiaľ uvažujete nad hypotékou, vybaviť si ju v ČSOB je odteraz naozaj jednoduché. Vyskúšajte to: https://www.csob.sk/hypoteka - hypoteka-online

csb-27-hypoteka-online-bannery-static-490x370-sme-v01-r682_res.jpg

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová iOS aplikácia SME.sk je rýchlejšia, prehľadnejšia a s množstvom vylepšení.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.

Chceme, aby mali naši zákazníci z nakupovania zážitok

Prehľadnosť predajne či rýchlosť vybavenia nákupu sú pre zákazníka veľmi dôležité, najmä pri malých každodenných nákupoch.

Depresia. Kedy ju treba liečiť?

Prežívanie nepríjemných emócií poznáme všetci. Môžete však trpieť depresiou bez toho, aby ste si to uvedomili?