Sobota, 20. apríl , 2019

Na schválenie hypotéky stačí internet

Už viete, aké jednoduché je schválenie hypotéky online?

Vedeli ste, že na schválenie hypotéky vám stačí už len internet? Predstavte si, že sa v pohodlí domova posadíte za počítač, pripojíte sa na internet, prejdete jednoduchým procesom a financie na kúpu vyhliadnutej nehnuteľnosti vám budú schválené už do pár hodín. A z hlasu v následnom telefonáte z banky sa dozviete, že máte prísť všetko už iba podpísať, a to do pobočky, ktorú si sami vyberiete. Jednoduché, však?

V skutočnosti to jednoduché aj naozaj je. Prvou bankou na Slovensku, ktorá umožnila schváliť hypotéku online spôsobom, je ČSOB. Ak teda patríte medzi ľudí, ktorí momentálne riešia otázku svojho bývania a musia si vziať hypotéku, nič pohodlnejšie a spoľahlivejšie zatiaľ neexistuje.

Ako „funguje“ hypotéka online

Na stránke www.csob.sk si môžete vypočítať predbežnú nezáväznú ponuku. Ak vás osloví, v bezpečnej zóne „Moja ČSOB“ vyplníte online žiadosť. Táto zóna je prístupná aj pre neklientov banky. ČSOB vám zavolá, prekonzultuje s vami detaily a pripraví ponuku úveru na mieru. Pokiaľ bude všetko v poriadku, žiadosť elektronicky podpíšete. Počas celej doby riešenia si v tejto zóne môžete sledovať, čo sa s vašou hypotékou deje. Už do 24 hodín vám ČSOB zavolá, či bol hypotekárny úver schválený. Ak áno, vyberiete si tú pobočku ČSOB, ktorá vám najviac vyhovuje a prídete už len podpísať pripravenú zmluvnú dokumentáciu.

Zaujímajte sa aj o iné výhody

Keď môžete o hypotéku požiadať online, prečo by ste „online“ nemohli urobiť aj hypotekárnu splátku? S hypotékou od ČSOB získate možnosť realizovať bezplatnú mimoriadnu splátku hypotéky cez aplikáciu ČSOB SmartBanking, a to každý mesiac až do výšky 1,5 % zo zostávajúcej istiny úveru.

Pokiaľ uvažujete nad hypotékou, vybaviť si ju v ČSOB je odteraz naozaj jednoduché. Vyskúšajte to: https://www.csob.sk/hypoteka - hypoteka-online

csb-27-hypoteka-online-bannery-static-490x370-sme-v01-r682_res.jpg

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.