Sobota, 20. apríl , 2019

Čo vznikne spojením výhod sanitky a taxíku? Novodobá sanitka

Je to novinka. Do Prešova ako do prvého mesta na Slovensku zavítal projekt Novodobá sanitka, ktorý funguje už 28 okresoch ČR.

Je to novinka. Do Prešova  ako do prvého mesta na Slovensku zavítal projekt Novodobá sanitka, ktorý funguje už 28 okresoch ČR. Tento jedinečný projekt je zameraný na prepravu nemocných, handicapovaných, seniorov a mamičky s deťmi. Zvlášť pre seniorov je táto služba veľmi prospešná a často nenahraditeľná.

znak-ns-r948_res.jpg

O čo sa jedná, najlepšie vysvetlíme na príklade. Ste starší muž či žena, trpíte chorobou, ktorá si vyžaduje návštevu zdravotníckeho zariadenia.  Auto už nemáte alebo nešoférujete, vaše deti síce auto majú, ale v dnešnej hektickej dobe čas bohužiaľ nie. Čo teraz ? Toto je riešenie. Zavolajte na t.č.0911 978 896 a objednajte si Novodobú sanitku. Tá príde v dohodnutý termín k vám domov. Jej vodič Vám pomôže s nastúpením aj v prípade vašej imobility a bezpečne vás odvezie na vyšetrenie. V prípade potreby vám pomôže s vyplnením formalít u lekára, zariadi úhradu poplatku za návštevu zdravotníckeho zariadenia, prípadne s vami  potom zájde aj do lekárne pre lieky. Potrebujete si urobiť cestou ešte drobný nákup ? Cestou domov to všetko zvládneme. Klientovi je pritom účtovaná iba preprava.

img20160727161333-r873_res.jpg

„Jedná sa o prepravu pohodlným  klimatizovaným osobným vozidlom, ktoré je vybavené invalidným vozíkom pre dopravu nechodiacich klientov. Samozrejmosťou výbavy vozidla je aj detská autosedačka 9-36kg.  Pri dlhších cestách je k dispozícií i malé občerstvenie. Môžete sa s nami odviesť napríklad do Košíc, Bardejova či Bratislavy. Niektorí naši klienti nás využívajú aj na krátke cesty po meste, napríklad keď potrebujú  zariadiť niečo na úrade, prevziať doporučenú poštu, alebo k dlhším cestám na odborné vyšetrenia či do kúpeľov, na návštevu za rodinou, do divadla  či  kina. Vždy sme vám k dispozícií a spoločnými silami všetko zvládneme. Pocit istoty vám zabezpečíme už len tým, že k vám príde stále ten istý vodič a to je v dnešnej dobe tiež na nezaplatenie“ hovorí majiteľ pobočky v Prešove Vlastimil Artim.

received1264206843612841-r868_res.jpeg

Všetky tieto služby samozrejme vedia využiť aj maminky s deťmi, ktoré sú často krát odkázané na iné formy prepravy so svojimi detičkami či už pri návšteve lekára, pošty, priateľky, odvoz do  škôlky alebo školy.

Cieľom Novodobej sanitky nie je rozhodne konkurovať sanitným vozidlám či dokonca nahrádzať ich odborné zdravotné služby. Novodobá sanitka sa naopak usiluje o poskytnutie prepravných služieb spojených so servisom, klientom, ktorých zdravotný stav  si nevyžaduje túto odbornú prepravu a ktorí zároveň uvítajú spoľahlivú, kvalitnú a stálu možnosť  komfortnej prepravy.

img20160727161349-r485_res.jpg

Služby poskytujeme každý pracovný deň v týždni od 6:00 – do 16:00hod. Ale po dohovore s klientom jazdíme kedykoľvek, vrátane víkendov.

Kontakt:

Informácie a objednávky 6-16 hod.

Tel. 0911 978 896  Vlastimil Artim

e-mail : novodobasanitkapresov@gmail.com

web: http://www.novodobasanitka.cz/presov

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.