Piatok, 2. jún, 2023 | Meniny má Xénia, Oxana

Žime pre #tenmoment

Popri návale pracovných povinností potrebujeme občas aj vypnúť.

Popri návale pracovných povinností potrebujeme občas aj vypnúť. Celé dni sa ženieme za lepším životom a pri tom občas zabúdame aj žiť a užívať si. Úžasné chvíle nás však neustále stretávajú a mnohé na nás ešte čakajú, preto žime pre ten moment.

Najkrajšie životné momenty sú hodné toho, aby sme si ich chránili. Žiť pre ten moment znamená neobmedzovať sa, ale pritom myslieť aj na zadné vrátka. Negatívnym dôsledkom neočakávaných udalostí sa dá predísť uzatvorením životného poistenia.

Životné poistenie od AXA je  ideálnym riešením pre moderných ľudí, ktorí žijú bez obmedzení. Môžete si zvoliť typy krytia pre prípad úrazov a chorôb, ktoré potrebujete poistiť. Každý dospelý človek asi pociťuje tlak pri pomyslení na dlhodobý výpadok príjmu. Toto riziko je ešte pálčivejšie, ak máte rodinu, prípadne splácate alebo plánujete čerpať úver či hypotéku. Preto je veľkou výhodou rizikového životného poistenia ActiveLife, že na jednej zmluve môže byť poistených až osem osôb.

Poistenie je možné využiť napríklad pre prípad kritických ochorení, bežných úrazov, hospitalizácie atď. Medzi horšie prípady patrí  trvalé telesné poškodenie následkom úrazu, ale aj na takéto situácie je potrebné myslieť. V prípade poistenia trvalého telesného poškodenia následkom úrazu môžete napríklad za mesačné poistné necelých 10 eur získať plnenie až do výšky 200 tis. eur.

Veľkým lákadlom sú však aj doplnkové služby, ktoré splnia očakávania najnáročnejších. Klienti môžu využiť zdravotnú asistenciu akou je napríklad dovoz liekov, prevoz z lekárskeho zariadenia na kontrolné vyšetrenie či telefonická služba zdravotných informácií. Služba zahŕňa aj domácu asistenciu ako upratovanie domácnosti, nákup potravín a hygienických potrieb a dokonca aj venčenie domácich maznáčikov.

V modelovom príklade si pán Peter uzatvoril rizikové životné poistenie s pripoistením pre prípad trvalého telesného poškodenia následkom úrazu. Poistenie bolo uzatvorené na poistnú sumu 50 tis. eur, avšak s progresívnym plnením až do 400 percent poistnej sumy. Mesačné poistné pritom platil vo výške necelých 10 eur. Počas cesty na lyžovačku do Tatier sa spolu s priateľmi stal účastníkom dopravnej nehody, po ktorej mu ostali vážne trvalé následky. Vzhľadom na podmienky jeho poistenia mu bolo vyplatené plnenie vo výške až 200 tis. eur.

Neobmedzujme sa a pritom myslime na zadné vrátka. Žime pre #tenmoment.

Toto poistenie ponúka spoločnosť AXA životní pojišťovna a.s. prostredníctvom organizačnej zložky AXA životní pojišťovna a.s., pobočka poisťovne z iného členského štátu.

SkryťVypnúť reklamu

Inzercia - Tlačové správy

1. Tesco v Levoči otvára jedinečnú predajňu
  2. Generácie Y a Z budú musieť dlhšie pracovať a viac sporiť
  3. Cítite sa unavení, bez nálady a vaše problémy sa nezlepšujú?
  4. Ako si správne vybrať sporiaci účet?
  5. Palubná jednotka Shell EETS otvára európske hranice
  6. Hodnotenie profesionála: testovali sme hotely v Side a Beleku
  7. Kúpa investičného bytu je aktuálne výhodnejšia aj vďaka bonusom
  8. Zuzana Vačková: Verím, že lásku ešte stretnem
  1. Slováci milujú grilovanie s rodinou a priateľmi, ukázal prieskum
  2. Z vernostných kariet Terno a Kraj sa stávajú už aj platobné
  3. Čítanie vytvára pre vaše deti bezpečný prístav!
  4. dm sa zameriava na ženské zdravie
  5. Generácie Y a Z budú musieť dlhšie pracovať a viac sporiť
  6. Ako si správne vybrať sporiaci účet?
  7. HYPONÁJOM, odložte hypotéku a svoj nový byt splácajte už teraz
  8. Hodnotenie profesionála: testovali sme hotely v Side a Beleku
  1. Staršie domy zatepľujú druhýkrát. Majitelia urobili chybu 14 530
  2. Kúpa investičného bytu je aktuálne výhodnejšia aj vďaka bonusom 7 975
  3. Aká má byť hrúbka izolácie pri rekonštrukcii domu? 6 574
  4. Plánujete toto leto dovolenku v Chorvátsku? 5 426
  5. Nevídaný záujem o grécke ostrovy. Mnohé hotely sú už nedostupné 5 108
  6. Hodnotenie profesionála: testovali sme hotely v Side a Beleku 4 621
  7. Zuzana Vačková: Verím, že lásku ešte stretnem 3 679
  8. O koľko drahšia bude tento rok dovolenka pri mori? 2 833
SkryťVypnúť reklamu

Pochutnávajú si na kuracom a bravčovom mäse, ale aj klobásach či slanine.

4 h

Spoločnosť TERNO real estate, ktorá prevádzkuje sieť potravín Terno a KRAJ, spúšťa nový projekt pre svojich zákazníkov.

6 h

UNICEF stojí pri všetkých láskavých rodičoch. V júni, ktorý je mesiacom rodičovstva, ponúka niekoľko inšpiratívnych tipov.

8 h
SkryťZatvoriť reklamu