Žime pre #tenmoment

Popri návale pracovných povinností potrebujeme občas aj vypnúť.

Popri návale pracovných povinností potrebujeme občas aj vypnúť. Celé dni sa ženieme za lepším životom a pri tom občas zabúdame aj žiť a užívať si. Úžasné chvíle nás však neustále stretávajú a mnohé na nás ešte čakajú, preto žime pre ten moment.

Najkrajšie životné momenty sú hodné toho, aby sme si ich chránili. Žiť pre ten moment znamená neobmedzovať sa, ale pritom myslieť aj na zadné vrátka. Negatívnym dôsledkom neočakávaných udalostí sa dá predísť uzatvorením životného poistenia.

Životné poistenie od AXA je  ideálnym riešením pre moderných ľudí, ktorí žijú bez obmedzení. Môžete si zvoliť typy krytia pre prípad úrazov a chorôb, ktoré potrebujete poistiť. Každý dospelý človek asi pociťuje tlak pri pomyslení na dlhodobý výpadok príjmu. Toto riziko je ešte pálčivejšie, ak máte rodinu, prípadne splácate alebo plánujete čerpať úver či hypotéku. Preto je veľkou výhodou rizikového životného poistenia ActiveLife, že na jednej zmluve môže byť poistených až osem osôb.

Poistenie je možné využiť napríklad pre prípad kritických ochorení, bežných úrazov, hospitalizácie atď. Medzi horšie prípady patrí  trvalé telesné poškodenie následkom úrazu, ale aj na takéto situácie je potrebné myslieť. V prípade poistenia trvalého telesného poškodenia následkom úrazu môžete napríklad za mesačné poistné necelých 10 eur získať plnenie až do výšky 200 tis. eur.

Veľkým lákadlom sú však aj doplnkové služby, ktoré splnia očakávania najnáročnejších. Klienti môžu využiť zdravotnú asistenciu akou je napríklad dovoz liekov, prevoz z lekárskeho zariadenia na kontrolné vyšetrenie či telefonická služba zdravotných informácií. Služba zahŕňa aj domácu asistenciu ako upratovanie domácnosti, nákup potravín a hygienických potrieb a dokonca aj venčenie domácich maznáčikov.

V modelovom príklade si pán Peter uzatvoril rizikové životné poistenie s pripoistením pre prípad trvalého telesného poškodenia následkom úrazu. Poistenie bolo uzatvorené na poistnú sumu 50 tis. eur, avšak s progresívnym plnením až do 400 percent poistnej sumy. Mesačné poistné pritom platil vo výške necelých 10 eur. Počas cesty na lyžovačku do Tatier sa spolu s priateľmi stal účastníkom dopravnej nehody, po ktorej mu ostali vážne trvalé následky. Vzhľadom na podmienky jeho poistenia mu bolo vyplatené plnenie vo výške až 200 tis. eur.

Neobmedzujme sa a pritom myslime na zadné vrátka. Žime pre #tenmoment.

Toto poistenie ponúka spoločnosť AXA životní pojišťovna a.s. prostredníctvom organizačnej zložky AXA životní pojišťovna a.s., pobočka poisťovne z iného členského štátu.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.