Štvrtok, 21. január, 2021 | Meniny má VincentKrížovkyKrížovky

Orange spúšťa Market Locator pre adresnú mobilnú reklamu

Orange obohatil ponuku svojich služieb o Market Locator.

Orange obohatil ponuku svojich služieb o Market Locator. Služba užívateľovi umožňuje osloviť potenciálnych zákazníkov cielenou mobilnou reklamou.

Market Locator prináša možnosť realizovať vlastné kampane prostredníctvom cielených SMS správ. Potenciál cielenej reklamy, doposiaľ dostupný prevažne veľkým korporáciám, je s touto inovatívnou službou dostupný aj drobným podnikateľom a živnostníkom. Vďaka nastaveniu požadovaných kritérií ako je demografia či lokalizačné parametre môže firma reklamou veľmi presne osloviť svoju cieľovú skupinu v správnom čase a na správnom mieste a kontaktovať tak zákazníka, pre ktorého je produkt skutočne relevantný.

Okrem cielených SMS poskytuje Market Locator aj možnosť pracovať s údajmi o pohybe cieľovej skupiny a tieto informácie tak môže podnikateľ či firma vhodne využiť napríklad pri zakladaní novej kamennej predajne či pobočky. Market Locator ideálne spája cielený marketing a populačnú analytiku.

Zákazník môže získať prístup do služby už od 20 eur mesačne. Teraz navyše prvý mesiac po registrácii získava prístup bezplatne, aj so štartovacím kreditom 10 eur. Jedna SMS správa zákazníka stojí už od 10 centov.

Viac informácií nájdete aj na www.orange.sk/marketlocator.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Videobanking. Nová éra bankovania je tu

To, čo sa ešte pred rokom mohlo zdať ako scéna zo sci-fi, je dnes realitou.

Prokrastinujete? 5 overených tipov, ako nestratiť radosť z práce

Aktuálna situácia môže viesť k demotivácii aj prokrastinácii v práci. Čo robiť, aby sa to nestalo vám alebo vašim zamestnancom?

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.