Štvrtok, 25. apríl , 2019

Orange spúšťa Market Locator pre adresnú mobilnú reklamu

Orange obohatil ponuku svojich služieb o Market Locator.

Orange obohatil ponuku svojich služieb o Market Locator. Služba užívateľovi umožňuje osloviť potenciálnych zákazníkov cielenou mobilnou reklamou.

Market Locator prináša možnosť realizovať vlastné kampane prostredníctvom cielených SMS správ. Potenciál cielenej reklamy, doposiaľ dostupný prevažne veľkým korporáciám, je s touto inovatívnou službou dostupný aj drobným podnikateľom a živnostníkom. Vďaka nastaveniu požadovaných kritérií ako je demografia či lokalizačné parametre môže firma reklamou veľmi presne osloviť svoju cieľovú skupinu v správnom čase a na správnom mieste a kontaktovať tak zákazníka, pre ktorého je produkt skutočne relevantný.

Okrem cielených SMS poskytuje Market Locator aj možnosť pracovať s údajmi o pohybe cieľovej skupiny a tieto informácie tak môže podnikateľ či firma vhodne využiť napríklad pri zakladaní novej kamennej predajne či pobočky. Market Locator ideálne spája cielený marketing a populačnú analytiku.

Zákazník môže získať prístup do služby už od 20 eur mesačne. Teraz navyše prvý mesiac po registrácii získava prístup bezplatne, aj so štartovacím kreditom 10 eur. Jedna SMS správa zákazníka stojí už od 10 centov.

Viac informácií nájdete aj na www.orange.sk/marketlocator.

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.

Festival IXPO otvorí brány už tento piatok. Čo všetko prináša?

Na bratislavskom Tyršovom nábreží vyrástol obrovský stan, ktorý bude hostiť unikátny technologický festival.