Žilinská IT firma bodovala vo svete

IT spoločnosť zo Žiliny získala ako prvá a doposiaľ jediná firma zo Slovenska prestížne medzinárodné ocenenie.

12.10. 2016 Žilina - IT spoločnosť zo Žiliny získala ako prvá a doposiaľ jediná firma zo Slovenska prestížne medzinárodné ocenenie.

Spoločnosti HOUR sa podarilo úspešne reprezentovať Slovenskú republiku na najväčšom fóre európskeho formátu, ktoré sa venuje budúcnosti moderného cloudu -  Eurocloud Forum 2016. Aktuálny 7. ročník sa konal 5.- 6. októbra v Bukurešti pod záštitou organizácie Eurocloud Europe

titulna-foto-hour-eurocloud-r613_res.jpg

Odbornú porotu súťaže Eurocloud Forum Award 2016 si spoločnosť HOUR získala inovatívnym riešením eHuman – 24 hodinový personálny asistent, ktoré sa sústredí nielen na zlepšovanie procesov vo firme, ale aj na samotného zamestnanca a zefektívnenie jeho komunikácie so zamestnávateľom, v čom porota videla významnú pridanú hodnotu.

Zo slávnostného galavečera si spoločnosť odniesla Špeciálnu cenu poroty „One to watch“, ktorú osobne prevzal Riaditeľ obchodu a marketingu - Rastislav Wölcz spoločne s majiteľom HOUR Milanom Urbaníkom a obchodnou manažérkou Katarínou Mišutkovou. HOUR sa tak stal historicky prvým a doposiaľ jediným zástupcom zo Slovenska, ktorý na podujatí presvedčil medzinárodnú odbornú porotu.

eurocloud-spolocna-fotografia-r649_res.jpg

Zástupcovia HOUR v spoločnosti jedného z členov poroty:  Ing. Rastislav Wölcz, Dip Mgmt, Ing. Katarína Mišutková. Richard Sykes (člen poroty za UK) a  Ing. Milan Urbaník.

Podľa Ing. Juraja Zelenaya CISA,  zástupcu slovenskej pobočky organizácie Eurocloud, bola organizácia tohto ročníka vynikajúca. Podľa jeho slov podujatie mohlo hostiť viac ako 600 návštevníkov a počas jeho trvania sa prezentovalo okolo 50 spoločností z 15-tich európskych krajín. Všetky projekty, ktoré sa prihlásili do súťaže boli veľmi zaujímavé a podnetné.

Viac informácii o podujatí a všetkých ocenených nájdete v oficiálnej tlačovej správe združenia EuroCloud Europe.

Spoločnosť  HOUR spol s r.o. prináša hodnoty do HR už viac ako 23 rokov. Ako autor informačných systémov HUMAN a Humanet, komplexného riešenia 24 hodinový personálny asistent a poskytovateľ outsourcingu personálnej a mzdovej agendy predstavuje stabilného partnera pre mnohé slovenské spoločnosti. V roku 2016 produkty HUMAN a HUMANET získali ocenenia aj počas EuroCloud Slovakia Day 2016 a zaradili sa medzi najlepšie slovenské cloudové riešenia. Viac informácii o spoločnosti nájdete na www.hour.sk

Eurocloud forum predstavuje najväčšie európske zhromaždenie vládnych predstaviteľov, organizácií, firiem, start-upov, či jednotlivcov, ktorí sa venujú problematike cloudu a jeho budúcnosti. Každoročne od roku 2009 združuje úriaznivcov cloudu na spoločnej platforme s cieľom poukázať na zaujímavé európske trendy a novinky. Viac informácii o podujatí nájdete na jeho oficiálnej stránke.

Kompletný fotoalbum z podujatia EuroCloud 2016 v Bukurešti nájdete TU.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

1. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu
  2. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  3. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  4. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  7. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  8. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  1. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  2. E-recept, evolúcia v zdravotnej starostlivosti
  3. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  4. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  5. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  6. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  8. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 704
  2. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 17 376
  3. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 543
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 898
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 234
  6. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 029
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 816
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 5 805
SkryťVypnúť reklamu

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.

INZERCIA 10 h

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.

INZERCIA 24 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.

27. mar
SkryťZatvoriť reklamu