Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Úspech študentky EU v Bratislave na paralympiáde v RIO 2016

Študentka Fakulty hospodárskej informatiky EUBA Michaela Balcová úspešne reprezentovala SR na XV. Paralympijských hrách RIO 2016.

Rektor Ekonomickej univezity v Bratislave prijal dňa 12. októbra 2016 za účasti riaditeľa CTVŠ EU v Bratislave študentku 3. ročníka Fakulty hospodárskej informatiky EU v Bratislave Michaelu Balcovú, ktorá úspešne reprezentovala Slovenskú republiku a tým aj EU v Bratislave na XV. Paralympijských hrách RIO 2016, na ktorých získala zlatú medailu v tímovej športovej disciplíne boccia.

K dosiahnutému športovému výsledku jej zablahoželal a poprial jej veľa ďalších športových aj študijných úspechov a poďakoval za príkladnú reprezentáciu a šírenie dobrého mena EU v Bratislave vo svete.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line