Streda, 20. január, 2021 | Meniny má DaliborKrížovkyKrížovky

Promócie absolventov doktorandského štúdia EUBA

44 absolventov doktorandského štúdia Ekonomickej univerzity v Bratislave si prevzalo diplomy o udelení titulu philosophiae doctor.

V Aule Ekonomickej univerzity v Bratislave si 5. októbra 2016 prevzalo 44 absolventov doktorandského štúdia jednotlivých fakúlt Ekonomickej univerzity v Bratislave za prítomnosti rektora EU v Bratislave prof. Daňa, prorektorky pre vedu a doktorandské štúdium EU v Bratislave doc. Čiderovej a dekanov, resp. prodekanov, jednotlivých fakúlt EU v Bratislave, diplomy o udelení titulu philosophiae doctor z rúk prof. Siváka, prorektora pre rozvoj a štatutárneho zástupcu rektora EU v Bratislave.

Medzi promovanými bolo 11 absolventov doktorandského štúdia z Národohospodárskej fakulty EU v Bratislave, 13 absolventov z Obchodnej fakulty EU v Bratislave, 5 absolventov z Fakulty hospodárskej informatiky, 11 absolventov z Fakulty podnikového manažmentu, 3 absolventi z Fakulty medzinárodných vzťahov a 1 absolventka Podnikovohospodárskej fakulty so sídlom v Košiciach.

Všetkým absolventom doktorandského štúdia srdečne blahoželáme a tešíme sa na kontinuálnu nadväzujúcu alumni spoluprácu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.

Pandémia urýchlila zavádzanie nových technológií vo firmách

Digitalizácia má byť o moderných riešeniach, ktoré slúžia ľuďom. Ich zavádzanie do každodenného života je prioritou aj pre DATALAN

Pandémia presúva zákazníkov do online priestoru

Trend podčiarkujú čísla návštevnosti webstránky poisťovne a stavebnej sporiteľne Wüstenrot