Streda, 29. jún, 2022 | Meniny má Peter, Pavol, Petra

Nová webová stránka PSS, a. s. - moderná, prehľadná, komplexná

Prvá stavebná sporiteľňa má vynovenú web stránku. Všetko o financovaní bývania je na www.pss.sk v modernom dizajne.

Prvá stavebná sporiteľňa má vynovenú web stránku. Všetko o financovaní bývania je na www.pss.sk  v modernom dizajne.

Základné menu je rozdelené do 4 hlavných kategórií – sporenie, úvery, poistenie a bytové domy. Rozkliknutie hlavnej kategórie ponúka komplexné informácie týkajúce sa konkrétnej oblasti vrátane kalkulačiek, názorného využitia finančného produktu v praxi, množstva užitočných informácií a reprezentatívnych príkladov. Hlavná stránka tiež poskytuje dôležité kontaktné informácie, najmä telefonický kontakt na Centrum telefonických služieb PSS, a. s., a tiež kontakty na všetkých obchodných zástupcov, ktorí sprostredkúvajú celú ponuku PSS, a. s.

zakladny-baneronline300x175-r196_res.jpg

Nová webová stránka je výrazne proklientsky orientovaná. Ponúka sekciu „Moja PSS“, ktorá umožňuje klientom mať stály prehľad o svojich vkladoch na zmluve o stavebnom sporení, o ich zhodnocovaní, úrokoch či pripisovaní štátnej prémie. Umožňuje tiež sledovanie vývinu úveru od podania žiadosti až po jeho splatenie. Je jednoduchá na prihlásenie sa aj ovládanie.

Súčasťou vynoveného webu PSS, a. s., je aj novinka v podobe pohyblivej záložky „Lišiacke trendy v bývaní“. Po kliknutí na ňu sa užívateľ dostáva do online verzie klientskeho časopisu DOMa. Na webe je tematicky rozdelený podľa sekcií, čo prináša jednoduché a rýchle vyhľadávanie informácií, ktoré čitateľa zaujímajú.

Vynovená webová stránka Prvej stavebnej sporiteľne poskytuje všetky potrebné informácie „pod jednou strechou“. Stačí kliknúť na www.pss.sk.

stavebne-sporenie150x82-r818_res.jpg

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Slovenská pobočka spoločnosti Atos je skvelé miesto na prácu. Potvrdil to prieskum medzinárodnej organizácie Great Place to Work.

INZERCIA 43m
5. ročník kurzu Technológia a konštrukcia v praxi - MTF STU a Schaeffler Skalica

Vysoká škola je pre študentov dobrým odrazovým mostíkom. A keď sa môžu zapojiť aj do programu, ich šance na uplatnenie sa vzrastú.

INZERCIA 12 h

Hocikde ich nekúpite.