Utorok, 19. november, 2019 | Meniny má Alžbeta

Operátor Slovanet spúšťa neviazané pripojenie

Telekomunikačný operátor Slovanet prichádza s novým modelom poskytovania internetu a televízie pre domácnosti.

Telekomunikačný operátor Slovanet prichádza s novým modelom poskytovania internetu a televízie pre domácnosti. Pripojenie bude po novom bez viazanosti aj pri zachovaní akciových cien a dotovaných cien zriadenia či zariadení. Nový model je dostupný pre všetky bežné typy pripojenia cez vlastné telekomunikačné a televízne siete Slovanetu.

Bratislava 05. 10. 2016 – Spoločnosť Slovanet bude poskytovať zvýhodnené služby internetu, televízie a telefonovania pre rezidenčných zákazníkov bez nutnosti zaviazania sa na 24 mesiacov. Opúšťa tak doterajší model zmlúv s viazanosťou, ktorý je bežný aj u iných operátorov. Neviazané programy budú mať pritom rovnaké akciové ceny ako doteraz, zvýhodnené zostanú aj zriaďovacie poplatky a ceny prípojných zariadení (router, set-top box a pod.).

slovanet-r220_res.jpg

Slovanet od jesene 2016 prichádza s akciovým pripojením bez viazanosti

Nová akciová ponuka služieb Slovanetu bez viazanosti je dostupná pre všetky bežné typy pripojenia cez vlastné telekomunikačné a televízne siete Slovanetu. Zvoliť si neviazané pripojenie cez siete iného operátora je možné tiež (napríklad internet typu DSL), avšak bez akciových výhod.

Programy Slovanetu bez viazanosti získajú nielen noví, ale môžu na ne v prípade záujmu prejsť aj doterajší zákazníci spoločnosti. Zmluvy na neviazané pripojenie majú 3-mesačnú výpovednú dobu. K novému modelu spoločnosť pristúpila vďaka neustálemu zvyšovaniu kvality služieb, prieskumu záujmu zákazníkov a analýz trendov trhu. Sloboda a neviazanosť je zároveň hlavným motívom jesennej kampane operátora.

Pre viac informácií o akciovej ponuke a pre overenie dostupnosti môžu záujemcovia o neviazaný internet a televíziu navštíviť webstránku www.slovanet.sk alebo zavolať na bezplatné telefónne číslo 0800 608 608.

Pozrite sa, ako fungujú asistenčné systémy Volkswagenu

Volkswagen Slovensko pokračuje v produkcii zaujímavých videí, ktoré odhaľujú technologickú výbavu modelov VW.

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Známe osobnosti prezradili, do ktorej krajiny sa nechcú vrátiť

Influenceri si v kampani O2 pripomenuli 30. výročie Nežnej revolúcie.