Štvrtok, 25. apríl , 2019

Štipendijný program pre študentov v nemeckom parlamente

Delegácia Nemeckého spolkového snemu navštívila 13. októbra 2016 EU v Bratislave, aby prezentovala možnosti študentských stáží.

Delegácia Nemeckého spolkového snemu navštívila 13. októbra 2016 EU v Bratislave, aby prezentovala možnosti študentských stážových pobytov v Bundestagu v rámci Medzinárodného parlamentného štipendia (IPS). Delegáciu v zložení: Bartholomäus Kalb, poslanec Bundestagu, Dr. Sören Roos, vedúci Sekcie informácií a styku s verejnosťou Bundestagu a Ulrike Schenkelberg z Humboldtovej univerzity v Berlíne, sprevádzal Lorenz Barth z veľvyslanectva SRN v Bratislave. Na prijatí u rektora univerzity prof. Ferdinanda Daňa boli prítomní tiež prorektor pre medzinárodné vzťahy Boris Mattoš a dekan Fakulty aplikovaných jazykov EU v Bratislave Radoslav Štefančík, absolventi programu IPS.

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.

Festival IXPO otvorí brány už tento piatok. Čo všetko prináša?

Na bratislavskom Tyršovom nábreží vyrástol obrovský stan, ktorý bude hostiť unikátny technologický festival.