Streda, 29. jún, 2022 | Meniny má Peter, Pavol, Petra

Štipendijný program pre študentov v nemeckom parlamente

Delegácia Nemeckého spolkového snemu navštívila 13. októbra 2016 EU v Bratislave, aby prezentovala možnosti študentských stáží.

Delegácia Nemeckého spolkového snemu navštívila 13. októbra 2016 EU v Bratislave, aby prezentovala možnosti študentských stážových pobytov v Bundestagu v rámci Medzinárodného parlamentného štipendia (IPS). Delegáciu v zložení: Bartholomäus Kalb, poslanec Bundestagu, Dr. Sören Roos, vedúci Sekcie informácií a styku s verejnosťou Bundestagu a Ulrike Schenkelberg z Humboldtovej univerzity v Berlíne, sprevádzal Lorenz Barth z veľvyslanectva SRN v Bratislave. Na prijatí u rektora univerzity prof. Ferdinanda Daňa boli prítomní tiež prorektor pre medzinárodné vzťahy Boris Mattoš a dekan Fakulty aplikovaných jazykov EU v Bratislave Radoslav Štefančík, absolventi programu IPS.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

5. ročník kurzu Technológia a konštrukcia v praxi - MTF STU a Schaeffler Skalica

Vysoká škola je pre študentov dobrým odrazovým mostíkom. A keď sa môžu zapojiť aj do programu, ich šance na uplatnenie sa vzrastú.

Hocikde ich nekúpite.

Siemens Healthineers je už 30 rokov synonymom precíznej medicíny na Slovensku