Štvrtok, 21. november, 2019 | Meniny má Elvíra

Štipendijný program pre študentov v nemeckom parlamente

Delegácia Nemeckého spolkového snemu navštívila 13. októbra 2016 EU v Bratislave, aby prezentovala možnosti študentských stáží.

Delegácia Nemeckého spolkového snemu navštívila 13. októbra 2016 EU v Bratislave, aby prezentovala možnosti študentských stážových pobytov v Bundestagu v rámci Medzinárodného parlamentného štipendia (IPS). Delegáciu v zložení: Bartholomäus Kalb, poslanec Bundestagu, Dr. Sören Roos, vedúci Sekcie informácií a styku s verejnosťou Bundestagu a Ulrike Schenkelberg z Humboldtovej univerzity v Berlíne, sprevádzal Lorenz Barth z veľvyslanectva SRN v Bratislave. Na prijatí u rektora univerzity prof. Ferdinanda Daňa boli prítomní tiež prorektor pre medzinárodné vzťahy Boris Mattoš a dekan Fakulty aplikovaných jazykov EU v Bratislave Radoslav Štefančík, absolventi programu IPS.

CUPRA si podmanila parížske nebo

Prvá závodná trať postavená na streche v hlavnom meste Francúzska bola scénou pre novú výzvu značky CUPRA.

Zoznámte sa: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Slezská univerzita v Opavě

EkF TUKE – výzva pre tvoju budúcnosť

EkF TUKE je známa dôrazom na kvalitu vzdelávania, priateľské prostredie a orientáciou na cudzie jazyky.