Nedeľa, 20. jún, 2021 | Meniny má ValériaKrížovkyKrížovky

Štipendijný program pre študentov v nemeckom parlamente

Delegácia Nemeckého spolkového snemu navštívila 13. októbra 2016 EU v Bratislave, aby prezentovala možnosti študentských stáží.

Delegácia Nemeckého spolkového snemu navštívila 13. októbra 2016 EU v Bratislave, aby prezentovala možnosti študentských stážových pobytov v Bundestagu v rámci Medzinárodného parlamentného štipendia (IPS). Delegáciu v zložení: Bartholomäus Kalb, poslanec Bundestagu, Dr. Sören Roos, vedúci Sekcie informácií a styku s verejnosťou Bundestagu a Ulrike Schenkelberg z Humboldtovej univerzity v Berlíne, sprevádzal Lorenz Barth z veľvyslanectva SRN v Bratislave. Na prijatí u rektora univerzity prof. Ferdinanda Daňa boli prítomní tiež prorektor pre medzinárodné vzťahy Boris Mattoš a dekan Fakulty aplikovaných jazykov EU v Bratislave Radoslav Štefančík, absolventi programu IPS.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Anna Boleynová bola asi najznámejšia zo šiestich žien anglického kráľa Henricha VIII.

18. jún

Odpovedá lekárka Nemocnice AGEL Košice-Šaca.

18. jún

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.