Utorok, 24. november, 2020 | Meniny má EmíliaKrížovkyKrížovky

Štipendijný program pre študentov v nemeckom parlamente

Delegácia Nemeckého spolkového snemu navštívila 13. októbra 2016 EU v Bratislave, aby prezentovala možnosti študentských stáží.

Delegácia Nemeckého spolkového snemu navštívila 13. októbra 2016 EU v Bratislave, aby prezentovala možnosti študentských stážových pobytov v Bundestagu v rámci Medzinárodného parlamentného štipendia (IPS). Delegáciu v zložení: Bartholomäus Kalb, poslanec Bundestagu, Dr. Sören Roos, vedúci Sekcie informácií a styku s verejnosťou Bundestagu a Ulrike Schenkelberg z Humboldtovej univerzity v Berlíne, sprevádzal Lorenz Barth z veľvyslanectva SRN v Bratislave. Na prijatí u rektora univerzity prof. Ferdinanda Daňa boli prítomní tiež prorektor pre medzinárodné vzťahy Boris Mattoš a dekan Fakulty aplikovaných jazykov EU v Bratislave Radoslav Štefančík, absolventi programu IPS.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Ako vybrať AKU reťazovú pílu

Tento sprievodca Vám pomôže zvážiť kľúčové prvky a faktory pri výbere akumulátorovej reťazovej píly podľa Vašich potrieb.

Mercedes-Benz opäť nadizajnoval budúcnosť

Hybridné GLE a GLC sú pripravené ovládnuť segment luxusných SUV.

Budúcnosť M&A v Európe

Čo si myslia investori?