Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Nové trendy v lyžovaní

Rodinám, rekreačným lyžiarom a objaviteľom, hľadajúcim adrenalín na snehu, ponúkajú na zjazdovkách v Rakúsku mimoriadne zážitky.

Rodinám, rekreačným lyžiarom a objaviteľom, hľadajúcim adrenalín na snehu, ponúkajú na zjazdovkách v Rakúsku mimoriadne zážitky

Pre väčšinu zimných hostí patrí lyžovanie k dovolenke v Rakúsku. Dôležité sú pritom nielen dobre upravené zjazdovky, ale aj moderné a pohodlné vleky i nové exkluzívne ponuky so špeciálnou atmosférou. Napr. „early morning skiing“ hosťom umožňuje byť na svahu skoro ráno, aby mohli čerstvo upravené zjazdovky zlyžovať prví. Perfektnú dovolenku dopĺňa vhodná ponuka ubytovania a vynikajúca alpská gurmánska kuchyňa.

Objavovať zjazdovky novým spôsobom

Počas early morning skiing v korutánskom Bad Kleinkirchheime si lyžiari ešte predtým, ako sa posilnia bohatými raňajkami, vychutnajú skoré lúče slnka spoločne s Franzom Klammerom.

S prvým kohútím zakikiríkaním nastupujú do kabíny lanovky aj hostia v stredisku Großarl v Salzbursku, aby sa vďaka ponuke „Skikeriki“ vyviezli k nedotknutým zjazdovkám.

Na novej zázračnej lúke v dolnorakúskom Puchbergu pri Schneebergu svištia malí návštevníci vďaka plastovej rohoži dole kopcom aj pri slabých snehových podmienkach, či  dokonca aj keď nesneží.

Po zjazdovke Schafalmbahn otvorenej v uplynulom roku bola na Turracher Höhe túto zimu dokončená aj posledná zo štyroch nových zjazdoviek.

V strediskách Hochkar a Lackenhof am Ötscher v Dolnom Rakúsku čakajú na zimných športovcov, ktorí hľadajú alternatívu ku klasickým zjazdom, zjazdovky s názvom SNOWtrail s vlnami, mostíkmi a ostrými zákrutami.

V sprievode skúsených lyžiarskych inštruktorov môžu milovníci zimného dobrodružstva objavovať vo Freesports Arena Dachstein Krippenstein v Hornom Rakúsku 30 km rôznych variantov prašanu.

Na snežnom bicykli, ktorý je mixom bicykla a lyží, dobývajú zimní športovci zjazdovky v stredisku Obertauern v Salzbursku.

Od 14. do 25. marca 2017 nedajú vydýchnuť nielen medzinárodným športovcom ale aj návštevníkom „Special Olympics World Winter Games“ v štajerských regiónoch Schladming-Dachstein, Ramsau am Dachstein a Graz.

eislaufen familie / weissensee, ktn. © österreich werbung, peter burgstallerEislaufen Familie / Weissensee, Ktn.  © Österreich Werbung, Peter Burgstaller

Infomácie a exkluzívne ponuky nájdete v našom newsletteri.

Viac na: www.austria.info

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line