Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Indický veľvyslanec na EU v Bratislave

11. októbra 2016 bol hosťom Diplomacie v praxi veľvyslanec Indie, J. E. Param Jit Mann.

11. októbra 2016 bol hosťom Diplomacie v praxi veľvyslanec Indie, J. E. Param Jit Mann, ktorý pôsobí na Slovensku od roku 2014. Ekonomická univerzita v Bratislave má s indickými univerzitami uzatvorené dve dohody o spolupráci, s Amity University a Indian Institute of Management. Indický veľvyslanec vyzdvihol skutočnosť, že viacerí pedagógovia univerzity v minulosti absolvovali vládny štipendijný program Indian Technical and Economic Cooperation (ITEC). Vo svojej prednáške pred domácimi a zahraničnými študentmi univerzity sa venoval aktuálnym otázkam ekonomickej a politickej situácie v krajine.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Kvalitné sporenie si dokážete vybaviť z pohodlia domova

Kvalitné sporenie je to najmenej, čo pre zhodnotenie svojich úspor môžete urobiť. Sporiaci účet si dokážete vybaviť cez internet.

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.