Terapia štýlom a krásou: Jesenné Módne dni v Poluse sú späť

Ako sa zorientovať v záplave trendy kúskov či sezónnych zliav a akcií? Príďte na jesenné Módne dni v Poluse.

Ako sa zorientovať v záplave trendy kúskov či sezónnych zliav a akcií? Nad touto otázkou si už viac nemusia lámať hlavu všetky dámy, ktoré zavítajú na MÓDNE DNI V POLUSE. V duchu filozofie Polusu – Radosť každý deň, si od pondelka 7. novembra do soboty 12. novembra môžete vo svojom obľúbenom nákupnom centre vychutnať originálny módny wellness.

Akcia nadviazala na úspech minulých ročníkov, kedy sa do Polusu prišli skrášliť desiatky žien všetkých vekových kategórií. Cieľ podujatia však ostáva rovnaký: dopriať si luxusnú starostlivosť, ktorú si bezpochyby zaslúži každá žena.mirka-a-team-r119_res.jpg

Aj teraz vám každý deň od 15:00 hod. do 19:00 hod. bude v jednej zo šiestich vybraných predajní k dispozícii tím odborníkov s bezplatným profesionálnym poradenstvom. V rámci nákupného festivalu si môžete obohatiť svoj šatník o štýlové kúsky nasledovných značiek:  v pondelok 7.11. Orsay, v utorok 8.11. Jasmine, v stredu 9.11. Lindex, vo štvrtok 10.11 Magenta, v piatok 11.11. Yaya a v sobotu Mango.

stylovanie-r350_res.jpgZnáma stylistka a módna blogerka Miroslava Dobiš Michalková vám poradí, ako držať krok so svetovými trendami a pritom ostať sama sebou. Zladená od hlavy po päty sa môžete priamo na mieste zveriť do rúk vizážistiek z Parfumérií Marionnaud. Tie vám prezradia, ako si líčením zvýrazniť svoje najkrajšie črty a ako si vybrať vôňu, ktorá bude korešpondovať s vašou osobnosťou. Na pamiatku si odnesiete fotografiu od skúsenej fotografky Daši Šimekovej.

K nápadu nás priviedla snaha priniesť zákazníkom – a obzvlášť zákazníčkam – nášho nákupného centra niečo navyše, pridanú hodnotu oproti bežnému nákupu oblečenia. Každá žena môže byť pôvabná, no nie každá vie, ako na to. Tak prečo nevyužiť skúsenosti profesionálov?“ hovorí marketingová manažérka Polusu Martina Kolláriková na margo akcie MÓDNE DNI V POLUSE, ktorá je v prostredí slovenských nákupných centier unikátnym projektom.

Milé dámy, nezabudnite - od pondelka 7. novembra sa vidíme v Poluse! Móde zdar!licenie-v-predajni-r470_res.jpg

Košická Klinika detí a dorastu je opäť krajšia

Oddelenie pre najmenších vynovili za rekordných sedem dní.

Aká je skutočná pravda o Partners Group Sk?

Na fórach nájdete rôzne komentáre na adresu finančných sprostredkovateľov z Partners Group Sk. Ktoré sú a ktoré nie sú pravdivé?

Desať obľúbených multistop zájazdov do celého sveta

Sú poznávacie zájazdy vaša srdcovka? Zažite dva alebo tri počas jednej cesty.

Zdravý životný štýl - dá sa v dnešnej dobe udržať?

Zdravý životný štýl, krásne telo, svieža pokožka, žiadne vrásky a pevné zdravie. Je možné docieliť to aj v súčasnom rýchlom svete?