Streda, 13. november, 2019 | Meniny má Stanislav

Kompletný servis pre podnikateľov

Spoločnosť MKMs s.r.o. poskytuje komplexné služby podnikateľom s krédom: „Do the business, we do the numbers.“

people-woman-coffee-meeting-r141_res.jpg

Spoločnosť MKMs s.r.o. poskytuje komplexné služby podnikateľom s krédom: „Do the business, we do the numbers.“ Porozprávali sme sa s jej konateľkou Katarínou Malikovou.

Mohli by ste nám na úvod predstaviť vašu spoločnosť?

- Na slovenskom trhu pôsobíme od roku 2011. Na úplnom počiatku sme stáli pred otázkou, ako najlepšie pomôcť začínajúcim, ale aj skúseným podnikateľom. Preto sme stavili na komplexnú ponuku služieb, všetko v jednom balíku. Sme spoločnosť poskytujúca komplexné služby podnikateľom. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam, pravidelne školenému tímu a našim partnerom - odborníkom vo svojom obore dokážeme ponúknuť právne, poradenské a ekonomické služby z oblastí účtovníctva, miezd, daní, financií, poistenia, či likvidácii poistných udalosti. Naše služby poskytujeme domácim ako aj zahraničným právnickým i fyzickým osobám z rôznych oblastí podnikania.

Ako ešte viete pomôcť podnikateľom?

- Ďalšie naše služby ponúkame výlučne na požiadanie a súhlas klienta. Ide napríklad o rekonštrukciu účtovníctva, ktorá sa zameriava na kontrolu účtovníctva za predchádzajúce roky.  Do dnešného dňa sme uspokojili množstvo klientov a naše klientske portfólio neustále rastie. Aj preto sme sa rozhodli pre pomoc účtovným firmám formou odkúpenia podielov, alebo možnosťou pokračovať v rámci našej spoločnosti.

img7867-r941_res.jpg

Prečo práve MKMS s.r.o.?

- Dobre vieme, že výber dobrej účtovnej firmy, s ktorou chce klient spolupracovať, je dôležitý. Klient má množstvo otázok, ktoré sa týkajú jeho každodennej agendy a požaduje odborné odpovede. My počúvame. Počúvame našich klientov, aby sme sa dozvedeli o ich požiadavkách a potrebách čo najviac. Podľa toho určujeme, aký postup zvolíme a čo je pre klienta najlepšie.  Našou výhodou je, že poskytujeme každému klientovi individuálny prístup zakladajúci na špecifikách jeho činnosti. Garantujeme úplnú diskrétnosť a profesionálny prístup. Sme tu pre podnikateľov, aby sa oni mohli venovať plne svojmu podnikaniu. Staviame na individuálnosti, profesionálnosti a hlavne diskrétnosti.

img7874-r587_res.jpg

V čom sa odlišujete od iných spoločností s podobným zameraním?

- Ako jedna z mála firiem poskytujeme služby v oblasti zakladania, alebo zmien v spoločnosti, založenie s.r.o., kúpa a predaj s.r.o., zmeny v s.r.o., likvidácia spoločnosti, služby spojené so sídlom, archivácia dokumentov spoločnosti, zastupovanie klienta podľa potrieb, zabezpečenie finančných a právnych služieb, ako aj úradné a neúradné preklady. Ešte viac sa líšime v osobnom prístupe. Našim cieľom je byť spoločnosťou, ktorú zákazníci vyhľadávajú preto, že sme serióznym a spoľahlivým partnerom, že sme ich priateľom v oblasti podnikania.

Kde vás môžu potenciálni klienti nájsť?

- V súčasnosti pôsobíme na území celého Slovenska a svoju pôsobnosť postupne rozširujeme, nakoľko spravujeme aj firmy so zahraničnou účasťou. Hlavné sídlo spoločnosti MKMS s.r.o. je v Bratislave. Od mája 2016 sídlime v nových priestoroch na Odborárskej 21, kde vás radi privítame v príjemnom prostredí a vždy si na vás nájdeme čas.

MKMs s. r. o.

Odborárska 21

831 02  Bratislava

Slovenská republika

tel: +421(0) 238 105 551

e-mail: mkms@mkms.sk

img4872-r641_res.jpg

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Vysokoškolský bedeker: Na ktorú univerzitu poslať prihlášku?

Už dnes si môžete kúpiť SME so špeciálnou prílohou pre budúcich vysokoškolákov.

Ako efektívne doplniť železo? Odpovedá MUDr. Radovan Juríček

Trápili vás pri dopĺňaní železa kŕče či iné nepríjemné tráviace ťažkosti? Asi preto, že ste správne nevyužili silu prírody.