Móda v malíčku, bohatšie o módne inšpirácie

Ktoré módne trendy hýbu svetom a ktoré zaľahli prachom? Nad touto otázkou si viac nemusia lámať hlavu dámy, ktoré prišli do Polusu

Ktoré módne trendy hýbu svetom a ktoré zaľahli prachom? Nad touto otázkou si viac nemusia lámať hlavu dámy, ktoré prišli na MÓDNE DNI V POLUSE. Originálny nákupný maratón trval presne od pondelka 7. novembra do soboty 12. novembra v šiestich vybraných predajniach.

Momentálne na vešiakoch visia kúsky v tmavších tónoch, no netreba sa vyhýbať ani odvážnejším farbám. Žltá pekne rozžiari a tyrkysová dodá ten správny šmrnc. Ako to všetko nakombinovať, aby výsledok bol oku lahodiaci, všetkým prítomným ženám poradila stylistka a módna blogerka Mirka Dobiš Michalková. Za šesť dní sa jej podarilo vyčarovať až 100 trendových outfitov.mirka-r552_res.jpg

Ku štýlovému outfitu, samozrejme, patrí aj vkusná vizáž. Dámy sa preto mohli zveriť do rúk vizážistiek z Parfumérií Marionnaud, ktoré im pomohli zvýrazniť črty a vybrať „tú svoju“ vôňu. Čerešničkou na torte bol mini photoshooting pod taktovkou skúsenej fotografky Daši Šimekovej.modnedni-r276_res.jpg

Počas šiestich dní sme úsmev na perách vyčarili až sedemdesiatim ženám, ktoré na vlastnej koži otestovali horúce módne trendy vo vybraných predajniach. V pondelok sme nakupovali v predajni Orsay, ktorá ponúka kvalitné a trendové dámske oblečenie za dostupné ceny. Všetky dámy, ktoré chcú vyzerať elegantne, žensky a zároveň trendovo, v utorok zavítali do predajne Jasmine. V stredu všetky kroky viedli do Lindexu, ktorá ponúka množstvo jesenných vychytávok v škandinávskom štýle. Štvrtok patril elegantnej móde v podaní maďarskej značky Magenta. Piatok sa niesol v duchu holandskej značky YAYA. Sobotu uzavrel nákupný maratón v predajni Mango, v ktorej si prišli na svoje všetky vyznávačky klasickej módy.stylingnapredajni-r224_res.jpg

K nápadu nás priviedla snaha priniesť zákazníkom – a obzvlášť zákazníčkam – nášho nákupného centra niečo navyše, pridanú hodnotu oproti bežnému nákupu oblečenia. Každá žena môže byť pôvabná, no nie každá vie, ako na to. Tak prečo nevyužiť skúsenosti profesionálov?“ povedala na margo akcie marketingová manažérka Polusu Martina Kolláriková.

Všetky dámy odchádzali spokojné a bohatšie o módne inšpirácie. Ak ste náhodou tretí ročník akcie nestihli, určite si ju nenechajte ujsť o rok. Zatiaľ móde zdar!

www.polus.sk

hostesvpraci-r599_res.jpg

Workshop Inštitútu Ronalda Coasa na EU v Bratislave

V týždni od 10. – 14. decembra 2018 sa v Aule EU v Bratislave koná Ronald Coase Institute Workshop o inštitucionálnej ekonómii.

Stavbárska olympiáda 2018/19 vás očakáva

Pozor, zmena domény - www.stavbarskaolympiada.com

Diplomacia v praxi – unikát, ktorý funguje dodnes

BRATISLAVA 12. december 2018 – V roku 2004 sa na Ekonomickej univerzite v Bratislave začal vyučovať predmet Diplomacia v praxi.

Hitem jsou cyklopočítače Mio - pro zábavu i výkon

Cyklonavigace - cyklopočítače jsou dnes zcela na nové úrovni, podívejte se na účelové funkce a zařízení, jež mobil nemůže nahradit