Móda v malíčku, bohatšie o módne inšpirácie

Ktoré módne trendy hýbu svetom a ktoré zaľahli prachom? Nad touto otázkou si viac nemusia lámať hlavu dámy, ktoré prišli do Polusu

Ktoré módne trendy hýbu svetom a ktoré zaľahli prachom? Nad touto otázkou si viac nemusia lámať hlavu dámy, ktoré prišli na MÓDNE DNI V POLUSE. Originálny nákupný maratón trval presne od pondelka 7. novembra do soboty 12. novembra v šiestich vybraných predajniach.

Momentálne na vešiakoch visia kúsky v tmavších tónoch, no netreba sa vyhýbať ani odvážnejším farbám. Žltá pekne rozžiari a tyrkysová dodá ten správny šmrnc. Ako to všetko nakombinovať, aby výsledok bol oku lahodiaci, všetkým prítomným ženám poradila stylistka a módna blogerka Mirka Dobiš Michalková. Za šesť dní sa jej podarilo vyčarovať až 100 trendových outfitov.mirka-r552_res.jpg

Ku štýlovému outfitu, samozrejme, patrí aj vkusná vizáž. Dámy sa preto mohli zveriť do rúk vizážistiek z Parfumérií Marionnaud, ktoré im pomohli zvýrazniť črty a vybrať „tú svoju“ vôňu. Čerešničkou na torte bol mini photoshooting pod taktovkou skúsenej fotografky Daši Šimekovej.modnedni-r276_res.jpg

Počas šiestich dní sme úsmev na perách vyčarili až sedemdesiatim ženám, ktoré na vlastnej koži otestovali horúce módne trendy vo vybraných predajniach. V pondelok sme nakupovali v predajni Orsay, ktorá ponúka kvalitné a trendové dámske oblečenie za dostupné ceny. Všetky dámy, ktoré chcú vyzerať elegantne, žensky a zároveň trendovo, v utorok zavítali do predajne Jasmine. V stredu všetky kroky viedli do Lindexu, ktorá ponúka množstvo jesenných vychytávok v škandinávskom štýle. Štvrtok patril elegantnej móde v podaní maďarskej značky Magenta. Piatok sa niesol v duchu holandskej značky YAYA. Sobotu uzavrel nákupný maratón v predajni Mango, v ktorej si prišli na svoje všetky vyznávačky klasickej módy.stylingnapredajni-r224_res.jpg

K nápadu nás priviedla snaha priniesť zákazníkom – a obzvlášť zákazníčkam – nášho nákupného centra niečo navyše, pridanú hodnotu oproti bežnému nákupu oblečenia. Každá žena môže byť pôvabná, no nie každá vie, ako na to. Tak prečo nevyužiť skúsenosti profesionálov?“ povedala na margo akcie marketingová manažérka Polusu Martina Kolláriková.

Všetky dámy odchádzali spokojné a bohatšie o módne inšpirácie. Ak ste náhodou tretí ročník akcie nestihli, určite si ju nenechajte ujsť o rok. Zatiaľ móde zdar!

www.polus.sk

hostesvpraci-r599_res.jpg

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.