Štvrtok, 25. apríl , 2019

IMMOFINANZ: Ďalšie úspechy v prenájme priestorov Polus Towers

Spoločnosť IMMOFINANZ podpísala niekoľko nových nájomných zmlúv na priestory v Polus Towers v Bratislave s rozlohou 4200 m2.

Spoločnosť IMMOFINANZ podpísala niekoľko nových nájomných zmlúv na priestory v Polus Towers v Bratislave s celkovou rozlohou približne 4 200 m2. Z toho rozloha priestorov prenajatých novými nájomníkmi a rozloha priestorov, o ktoré sa existujúci nájomníci rozšírili, predstavuje zhruba 3 800 m2. Priestory nájomníkov, ktorí zmluvu predĺžili, predstavujú približne 400 m2.

Čo sa týka nových prenájmov, logistická firma Kuehne + Nagel a farmaceutická spoločnosť Boehringer Ingelheim si každá prenajala celé poschodie. Obe spoločnosti si dokopy prenajali priestory zhruba o rozlohe 2 000 m² v Polus Tower I. Okolo 500 m² v Polus Tower II obsadilo podnikateľské centrum BUSINESS CLOUD. Datavard expandoval v Polus Tower I na terajších 1500 m². Jeden z prvých nájomníkov, Bencont, sa rozhodol predĺžiť nájomnú zmluvu v Polus Tower I.

O Polus Towers I & II

Kancelárske budovy Polus Tower I a II sú súčasťou komplexu Polus City Centre. Nachádzajú sa asi päť kilometrov od centra mesta Bratislavy v mestskej časti Nové Mesto. Budovy sú situované  v blízkosti rekreačnej oblasti pri jazere Kuchajda. Komplex Polus City Centre zahŕňa dve kancelárske budovy a nákupné centrum. Nájomníkom oboch kancelárskych veží ponúkajú pohodlie svojich služieb, bohaté možnosti stravovania a nakupovania. Komplex je veľmi dobre dostupný mestskou hromadnou dopravou ako aj autom a poskytuje návštevníkom dostatok parkovacích miest.

O spoločnosti IMMOFINANZ

IMMOFINANZ je spoločnosť pôsobiaca v oblasti komerčných nehnuteľností,  ktorej aktivity sa zameriavajú na segmenty retailu a kancelárií na ôsmych hlavných trhoch Európy: v Rakúsku, Nemecku, Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku, Poľsku a Moskve. Hlavné podnikateľské aktivity zahŕňajú správu a rozvoj nehnuteľností. Značky STOP SHOP (maloobchod), VIVO! (maloobchod) a myhive (kancelárie) tvoria silný bod záujmu týchto aktivít a symbolizujú kvalitu a servis. Portfólio nehnuteľností spoločnosti má hodnotu približne 5,4 miliardy EUR a zahŕňa viac ako 360 nehnuteľností. IMMOFINANZ je kótovaná na burzách vo Viedni (ATX index) a Varšave. Viac informácií nájdete na: http://www.immofinanz.com

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.

Festival IXPO otvorí brány už tento piatok. Čo všetko prináša?

Na bratislavskom Tyršovom nábreží vyrástol obrovský stan, ktorý bude hostiť unikátny technologický festival.