Štvrtok, 21. november, 2019 | Meniny má Elvíra

IMMOFINANZ: Ďalšie úspechy v prenájme priestorov Polus Towers

Spoločnosť IMMOFINANZ podpísala niekoľko nových nájomných zmlúv na priestory v Polus Towers v Bratislave s rozlohou 4200 m2.

Spoločnosť IMMOFINANZ podpísala niekoľko nových nájomných zmlúv na priestory v Polus Towers v Bratislave s celkovou rozlohou približne 4 200 m2. Z toho rozloha priestorov prenajatých novými nájomníkmi a rozloha priestorov, o ktoré sa existujúci nájomníci rozšírili, predstavuje zhruba 3 800 m2. Priestory nájomníkov, ktorí zmluvu predĺžili, predstavujú približne 400 m2.

Čo sa týka nových prenájmov, logistická firma Kuehne + Nagel a farmaceutická spoločnosť Boehringer Ingelheim si každá prenajala celé poschodie. Obe spoločnosti si dokopy prenajali priestory zhruba o rozlohe 2 000 m² v Polus Tower I. Okolo 500 m² v Polus Tower II obsadilo podnikateľské centrum BUSINESS CLOUD. Datavard expandoval v Polus Tower I na terajších 1500 m². Jeden z prvých nájomníkov, Bencont, sa rozhodol predĺžiť nájomnú zmluvu v Polus Tower I.

O Polus Towers I & II

Kancelárske budovy Polus Tower I a II sú súčasťou komplexu Polus City Centre. Nachádzajú sa asi päť kilometrov od centra mesta Bratislavy v mestskej časti Nové Mesto. Budovy sú situované  v blízkosti rekreačnej oblasti pri jazere Kuchajda. Komplex Polus City Centre zahŕňa dve kancelárske budovy a nákupné centrum. Nájomníkom oboch kancelárskych veží ponúkajú pohodlie svojich služieb, bohaté možnosti stravovania a nakupovania. Komplex je veľmi dobre dostupný mestskou hromadnou dopravou ako aj autom a poskytuje návštevníkom dostatok parkovacích miest.

O spoločnosti IMMOFINANZ

IMMOFINANZ je spoločnosť pôsobiaca v oblasti komerčných nehnuteľností,  ktorej aktivity sa zameriavajú na segmenty retailu a kancelárií na ôsmych hlavných trhoch Európy: v Rakúsku, Nemecku, Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku, Poľsku a Moskve. Hlavné podnikateľské aktivity zahŕňajú správu a rozvoj nehnuteľností. Značky STOP SHOP (maloobchod), VIVO! (maloobchod) a myhive (kancelárie) tvoria silný bod záujmu týchto aktivít a symbolizujú kvalitu a servis. Portfólio nehnuteľností spoločnosti má hodnotu približne 5,4 miliardy EUR a zahŕňa viac ako 360 nehnuteľností. IMMOFINANZ je kótovaná na burzách vo Viedni (ATX index) a Varšave. Viac informácií nájdete na: http://www.immofinanz.com

CUPRA si podmanila parížske nebo

Prvá závodná trať postavená na streche v hlavnom meste Francúzska bola scénou pre novú výzvu značky CUPRA.

Zoznámte sa: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Slezská univerzita v Opavě

EkF TUKE – výzva pre tvoju budúcnosť

EkF TUKE je známa dôrazom na kvalitu vzdelávania, priateľské prostredie a orientáciou na cudzie jazyky.