Spoznajte najlepšie koňaky na svete

Najlepšie koňaky na svete vám predstaví ich pivničný majster Christian Guérin.

ABK6 je relatívne mladý koňakový dom, ktorý vlastní Francis Abécassis. ABK6 sa nachádza v Domaine de Chez Maillard blízko dedinky Claix. Majú 250 hektárov vlastných viníc, ktoré produkujú vysoko kvalitný Eaux-de-vie, ktorý používajú na miešanie ich moderného koňaku.

Cieľom tejto značky je ukazovať moderný duch tohto tradičného nápoja a zároveň dávať dôraz na jeho kvalitu. ABK6 vlastní tiež značky koňakov ako Leyrat a Réviseur.

Koňaky ABK6 patria medzi najlepšie koňaky na svete! 3 značky dokopy vyhrali viac ako 60 ocenení. Medzi inými ajzlatú medailu za najlepší koňak súťaže na súťaži World Cognac Awards.

Jedinečná degustácia koňakov s pivničným majstrom Christianom Guérinom

Do našej historickej pivnici vo Vinotéke sv. Urbana zavíta v novembri pivničný majster Christian Guérin spolu s export managerom Thomasom Laflecheom. A vy ako naši zákazníci máte jedinečnú možnosť zúčastniť sa degustácie moderných a luxusných koňakov spolu s našimi hosťami.

Na degustácii ochutnáme prémiové produkty pivnice, o ktorých vám porozpráva priamo pivničný majster. :):)

Keďže degustácia koňakov je limitovaná, bude sa jej môcť zúčastniť iba 20 z vás! Cena lístka je 29 €.

Základné info:

• Miesto: Vinotéka sv. Urbana, Klobučnícka 4, Bratislava
  • Dátum a čas: 14.11 o 18:30
  • Cena lístka: 29 € s DPH

Prevádzkovateľom internetového obchodu vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.  Vino.sme.sk Vám ponúka viac ako 1000 druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových, ale aj slovenských vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín do našej ponuky zaručuje, že produkt ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína. Zásoby viac ako 150 000 fliaš vína v našom sklade nám umožňujú rýchlosť dodania a zároveň exkluzivitu tovaru. Okrem toho pri objednávke nad 50€ ako jediní na Slovensku ponúkame dopravu zadarmo. Pri objednávke nad 30€ platíte za dopravu len polovicu.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.