Spoznajte najlepšie koňaky na svete

Najlepšie koňaky na svete vám predstaví ich pivničný majster Christian Guérin.

ABK6 je relatívne mladý koňakový dom, ktorý vlastní Francis Abécassis. ABK6 sa nachádza v Domaine de Chez Maillard blízko dedinky Claix. Majú 250 hektárov vlastných viníc, ktoré produkujú vysoko kvalitný Eaux-de-vie, ktorý používajú na miešanie ich moderného koňaku.

Cieľom tejto značky je ukazovať moderný duch tohto tradičného nápoja a zároveň dávať dôraz na jeho kvalitu. ABK6 vlastní tiež značky koňakov ako Leyrat a Réviseur.

Koňaky ABK6 patria medzi najlepšie koňaky na svete! 3 značky dokopy vyhrali viac ako 60 ocenení. Medzi inými ajzlatú medailu za najlepší koňak súťaže na súťaži World Cognac Awards.

Jedinečná degustácia koňakov s pivničným majstrom Christianom Guérinom

Do našej historickej pivnici vo Vinotéke sv. Urbana zavíta v novembri pivničný majster Christian Guérin spolu s export managerom Thomasom Laflecheom. A vy ako naši zákazníci máte jedinečnú možnosť zúčastniť sa degustácie moderných a luxusných koňakov spolu s našimi hosťami.

Na degustácii ochutnáme prémiové produkty pivnice, o ktorých vám porozpráva priamo pivničný majster. :):)

Keďže degustácia koňakov je limitovaná, bude sa jej môcť zúčastniť iba 20 z vás! Cena lístka je 29 €.

Základné info:

• Miesto: Vinotéka sv. Urbana, Klobučnícka 4, Bratislava
  • Dátum a čas: 14.11 o 18:30
  • Cena lístka: 29 € s DPH

Prevádzkovateľom internetového obchodu vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.  Vino.sme.sk Vám ponúka viac ako 1000 druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových, ale aj slovenských vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín do našej ponuky zaručuje, že produkt ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína. Zásoby viac ako 150 000 fliaš vína v našom sklade nám umožňujú rýchlosť dodania a zároveň exkluzivitu tovaru. Okrem toho pri objednávke nad 50€ ako jediní na Slovensku ponúkame dopravu zadarmo. Pri objednávke nad 30€ platíte za dopravu len polovicu.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.

Chceme, aby mali naši zákazníci z nakupovania zážitok

Prehľadnosť predajne či rýchlosť vybavenia nákupu sú pre zákazníka veľmi dôležité, najmä pri malých každodenných nákupoch.