Nedeľa, 4. jún, 2023 | Meniny má Lenka

Na mieste bývalého „Kukuričáku“ nakúpite už 24. novembra

Nové obchodné centrum CITY PARK na Trstínskej ceste je tesne pred otvorením.

Nové obchodné centrum City Park na Trstínskej  ceste je tesne pred otvorením. Prvých nakupujúcich tu privítajú už vo štvrtok 24. novembra, kedy je naplánované slávnostné otvorenie s bohatým programom pre deti ako aj dospelých, napríklad bábkové divadlo, tvorivé dielne, exhibičné vystúpenie cyklotrialu, koncert Martina Haricha, skupiny Desmod a iné.

TRNAVA. Viac ako dve desiatky obchodov s rozmanitým sortimentom otvoria v obchodnom centre City Park v Trnave už vo štvrtok 24. novembra. Nová nákupná zóna, ktorá  vyrástla na mieste bývalého Výskumného ústavu kukurice, medzi miestnymi známom ako „Kukuričák“, ponúkne rozmanitý sortiment a obchody známych značiek.

banner-600x435px-r280_res.jpg

Na ploche viac ako desaťtisíc štyristo metrov štvorcových sa môžu nakupujúci tešiť napríklad na supermarket Billa, predajňu obuvi, textilu, dm drogerie markt, OKAY ELEKTRO, KiK, PEPCO, EXIsport, SUPER ZOO, KÄRCHER - predaj, servis a požičovňu čistiacej a záhradnej techniky, ORION – obchod pre domácnosť, Takko, DELIKATESO, BEPON, T-PRESS, kvetinárstvo Greendesign, nechtové štúdio, reštauráciu, kaviareň, predajňu nábytku, lekáreň a ďalšie.

„V CITY PARKU aktuálne prebiehajú dokončovacie práce a práce na zariaďovaní jednotlivých prevádzok, vrátane navážania tovaru,“ informoval JUDr. Tibor Mészáros, konateľ spoločnosti TM real, ktorá pripravovala projekt spolu so spoločnosťou NÁŠ PRVÝ REALITNÝ o.p.f. – PRVÁ PENZIJNÁ SPRÁVCOVSKÁ SPOLOČNOSŤ POŠTOVEJ BANKY.

Bezproblémový prístup

Výstavba obchodného centra City Park začala v máji tohto roka a okrem nákupných možností tu záujemcovia nájdu aj lekáreň, nechtové štúdio, kaviareň či reštauráciu.

„Výhodou CITY PARKU Trnava je bezproblémová dostupnosť jednotlivých prevádzok autom, pešo, aj na bicykli. Kupujúci má možnosť zaparkovať v bezprostrednej blízkosti obchodu, do ktorého ide nakupovať,“ informovala Mgr. Janoštiaková za spoločnosť TM real.

Myslia aj na prírodu a cyklistov

Na obchodnom centre sa nachádza približne 2 000 m2 zelenej strechy.

Projekt CITY PARK počíta  s viac ako tristo parkovacími miestami pre autá, samozrejmosťou sú aj stojany na bicykle.

„Stojany budú pre cyklistov k dispozícii na viacerých miestach. Developer TM real splnil svoj sľub, ktorý dal primátorovi mesta a popri areáli vybudoval nový cyklistický chodník, dlhý niekoľko sto metrov.  Cyklistický chodník po kolaudácii odovzdá Developer mestu Trnava,“ doplnila Mgr. Janoštiaková.

V celom  objekte obchodného centra bude pre návštevníkov tiež k dispozícii bezplatné wifi pripojenie na internet, takže návštevníci sa budú môcť pripojiť aj v rámci celého vonkajšieho areálu.

Takže ešte raz! Nezabudnite, že už vo štvrtok, 24.11.2016 budete môcť ísť na predvianočný nákup do CITY PARK-u Trnava za mimoriadne uvádzacie zľavy.

city-light-1-r770_res.jpg

SkryťVypnúť reklamu

Inzercia - Tlačové správy

1. Aj vaše dieťa sa môže veľmi jednoducho nakaziť parazitmi.
  2. Hodnotenie profesionála: testovali sme hotely v Side a Beleku
  3. Kúpa investičného bytu je aktuálne výhodnejšia aj vďaka bonusom
  4. Zuzana Vačková: Verím, že lásku ešte stretnem
  5. Dovolenkový raj kúsok za hranicami
  6. Staršie domy zatepľujú druhýkrát. Majitelia urobili chybu
  7. Krásna a zdravá pokožka už za 10 dní
  8. V Bratislave sa koná Globsec
  1. Slováci milujú grilovanie s rodinou a priateľmi, ukázal prieskum
  2. Z vernostných kariet Terno a Kraj sa stávajú už aj platobné
  3. Čítanie vytvára pre vaše deti bezpečný prístav!
  4. dm sa zameriava na ženské zdravie
  5. Generácie Y a Z budú musieť dlhšie pracovať a viac sporiť
  6. Ako si správne vybrať sporiaci účet?
  7. HYPONÁJOM, odložte hypotéku a svoj nový byt splácajte už teraz
  8. Hodnotenie profesionála: testovali sme hotely v Side a Beleku
  1. Staršie domy zatepľujú druhýkrát. Majitelia urobili chybu 15 705
  2. Hodnotenie profesionála: testovali sme hotely v Side a Beleku 8 418
  3. Kúpa investičného bytu je aktuálne výhodnejšia aj vďaka bonusom 8 152
  4. Aká má byť hrúbka izolácie pri rekonštrukcii domu? 7 946
  5. Zuzana Vačková: Verím, že lásku ešte stretnem 4 525
  6. Plánujete toto leto dovolenku v Chorvátsku? 4 501
  7. Tesco v Levoči otvára jedinečnú predajňu 3 331
  8. O koľko drahšia bude tento rok dovolenka pri mori? 2 843
SkryťVypnúť reklamu

Pochutnávajú si na kuracom a bravčovom mäse, ale aj klobásach či slanine.

2. jún

Spoločnosť TERNO real estate, ktorá prevádzkuje sieť potravín Terno a KRAJ, spúšťa nový projekt pre svojich zákazníkov.

2. jún

UNICEF stojí pri všetkých láskavých rodičoch. V júni, ktorý je mesiacom rodičovstva, ponúka niekoľko inšpiratívnych tipov.

SkryťZatvoriť reklamu