Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Na mieste bývalého „Kukuričáku“ nakúpite už 24. novembra

Nové obchodné centrum CITY PARK na Trstínskej ceste je tesne pred otvorením.

Nové obchodné centrum City Park na Trstínskej  ceste je tesne pred otvorením. Prvých nakupujúcich tu privítajú už vo štvrtok 24. novembra, kedy je naplánované slávnostné otvorenie s bohatým programom pre deti ako aj dospelých, napríklad bábkové divadlo, tvorivé dielne, exhibičné vystúpenie cyklotrialu, koncert Martina Haricha, skupiny Desmod a iné.

TRNAVA. Viac ako dve desiatky obchodov s rozmanitým sortimentom otvoria v obchodnom centre City Park v Trnave už vo štvrtok 24. novembra. Nová nákupná zóna, ktorá  vyrástla na mieste bývalého Výskumného ústavu kukurice, medzi miestnymi známom ako „Kukuričák“, ponúkne rozmanitý sortiment a obchody známych značiek.

banner-600x435px-r280_res.jpg

Na ploche viac ako desaťtisíc štyristo metrov štvorcových sa môžu nakupujúci tešiť napríklad na supermarket Billa, predajňu obuvi, textilu, dm drogerie markt, OKAY ELEKTRO, KiK, PEPCO, EXIsport, SUPER ZOO, KÄRCHER - predaj, servis a požičovňu čistiacej a záhradnej techniky, ORION – obchod pre domácnosť, Takko, DELIKATESO, BEPON, T-PRESS, kvetinárstvo Greendesign, nechtové štúdio, reštauráciu, kaviareň, predajňu nábytku, lekáreň a ďalšie.

„V CITY PARKU aktuálne prebiehajú dokončovacie práce a práce na zariaďovaní jednotlivých prevádzok, vrátane navážania tovaru,“ informoval JUDr. Tibor Mészáros, konateľ spoločnosti TM real, ktorá pripravovala projekt spolu so spoločnosťou NÁŠ PRVÝ REALITNÝ o.p.f. – PRVÁ PENZIJNÁ SPRÁVCOVSKÁ SPOLOČNOSŤ POŠTOVEJ BANKY.

Bezproblémový prístup

Výstavba obchodného centra City Park začala v máji tohto roka a okrem nákupných možností tu záujemcovia nájdu aj lekáreň, nechtové štúdio, kaviareň či reštauráciu.

„Výhodou CITY PARKU Trnava je bezproblémová dostupnosť jednotlivých prevádzok autom, pešo, aj na bicykli. Kupujúci má možnosť zaparkovať v bezprostrednej blízkosti obchodu, do ktorého ide nakupovať,“ informovala Mgr. Janoštiaková za spoločnosť TM real.

Myslia aj na prírodu a cyklistov

Na obchodnom centre sa nachádza približne 2 000 m2 zelenej strechy.

Projekt CITY PARK počíta  s viac ako tristo parkovacími miestami pre autá, samozrejmosťou sú aj stojany na bicykle.

„Stojany budú pre cyklistov k dispozícii na viacerých miestach. Developer TM real splnil svoj sľub, ktorý dal primátorovi mesta a popri areáli vybudoval nový cyklistický chodník, dlhý niekoľko sto metrov.  Cyklistický chodník po kolaudácii odovzdá Developer mestu Trnava,“ doplnila Mgr. Janoštiaková.

V celom  objekte obchodného centra bude pre návštevníkov tiež k dispozícii bezplatné wifi pripojenie na internet, takže návštevníci sa budú môcť pripojiť aj v rámci celého vonkajšieho areálu.

Takže ešte raz! Nezabudnite, že už vo štvrtok, 24.11.2016 budete môcť ísť na predvianočný nákup do CITY PARK-u Trnava za mimoriadne uvádzacie zľavy.

city-light-1-r770_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.