Pôžička bez starostí a úrokov? Dá sa to!

Trápi vás prázdna peňaženka a Vianoce klopú na dvere? Pomôcť si môžete rozumnou pôžičkou, ktorá je riešením pre mnohých Slovákov.

Trápi vás prázdna peňaženka a Vianoce klopú na dvere? Pomôcť si môžete rozumnou pôžičkou, ktorá je riešením pre mnohých Slovákov. Ukazuje sa, že  záujem o úvery rastie najmä v poslednom kvartáli roka. Poštová banka pre svojich klientov pripravila predvianočný darček v podobe možnosti získania 0% úroku na Vianočnej pôžičke. Od novembra totiž banka odpúšťa každý deň jednému klientovi úroky počas celej doby splácania pôžičky. Okrem tohto bonusu prináša aj ďalšie benefity.

Z výsledkov prieskumu TNS vyplýva, že na nákupy v súvislosti s Vianocami minú Slováci priemerne do 500 eur. Do tejto sumy sú započítané výdavky na potraviny a nápoje spolu s výdavkami na darčeky. Z času na čas však môže byť táto suma prekročená, pokiaľ máme v pláne potešiť sa niečím väčším. Prostredníctvom úveru si zväčša financujeme napríklad  kúpu nového auta alebo drahšieho zariadenia a spotrebičov. Taktiež často refinancujeme už existujúci dlh alebo spájame viac úverov do jedného, výhodnejšieho.

Podmienky Vianočnej pôžičky od Poštovej banky sú naozaj výhodné - úrok už od 5,5 %, žiadne poplatky za poskytnutie úveru, mimoriadnu splátku, predčasné splatenie, vedenie úverového účtu, splátku v hotovosti či odklad splátok. A to nie je všetko. Navyše, každý klient, ktorý si do konca decembra vezme pôžičku v Poštovej banke, môže získať 0% úrok počas celej doby splácania! Ako?

„Je to veľmi jednoduché. Stačí, zájsť na akúkoľvek pobočku Poštovej banky alebo poštu s platným občianskym preukazom a zobrať si Vianočnú pôžičku. Každý deň od 1. novembra do konca decembra odpustíme jednému klientovi úroky počas celej doby splácania úveru,“ vysvetľuje Melinda Burdanová, vedúca oddelenia úverových produktov Poštovej banky. Výherca nebude splácať úroky, ale len sumu, ktorú si požičia a to vo výške od 300 eur do 30 000 eur a s dobou splatnosti od jedného do ôsmich rokov.

Zlaté pravidlá úverovania

1. Vec, na ktorú si beriete úver, by mala mať dlhšiu životnosť ako je splatnosť úveru.

2. Nesiahajte hneď po prvej ponuke.

3. Zmluvu si pred jej podpisom poriadne preštudujte.

4. V prípade akéhokoľvek problému komunikujte s bankou.

5. Viacero úverov si skonsolidujte do jedného.

6. Popri splácaní úveru si vytvárajte rezervu.

7. Poistite si schopnosť splácať úver.

Viac informácií o Vianočnej pôžičke možno získať na stránke www.postovabanka.sk, alebo prostredníctvom online chatu či telefonicky na Infolinke 0850 111 666, kde nebudete čakať dlhšie ako 15 sekúnd, kým sa spojíte s operátorom.

Príklad výpočtu RPMN: Pri pôžičke vo výške 5 000 €, s úrokovou sadzbou 6,50 % p. a., s počtom mesačných splátok 95 vo výške 67,24 € a s poslednou 96. splátkou vo výške 66,01 €, bez poplatku za poskytnutie úveru je RPMN vo výške 6,7 % a celková suma, ktorú musí spotrebiteľ zaplatiť, je 6 453,81 €. Na schválenie a poskytnutie pôžičky nie je právny nárok. Súťaž „Pôžička bez úroku“ trvá od 1. 11. do 31. 12. 2016. Viac informácií o podmienkach na www.postovabanka.sk

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.

Chceme, aby mali naši zákazníci z nakupovania zážitok

Prehľadnosť predajne či rýchlosť vybavenia nákupu sú pre zákazníka veľmi dôležité, najmä pri malých každodenných nákupoch.