Sobota, 28. november, 2020 | Meniny má HenrietaKrížovkyKrížovky

(Ne)Udržateľná párty–aby sa mohli zabaviť aj ďalšie generácie

Chceš, aby bol svet lepší, krajší, udržateľnejší? Príď na (Ne)Udržateľnú párty 19.novembra do košickej Tabačky Kulturfabrik.

Chceš, aby bol svet, v ktorom žijeme, lepší, krajší, udržateľnejší?

Ako na to, zistíš na (NE)Udržateľnej párty 19. novembra v Košiciach v Tabačke Kulturfabrik, ktorú organizuje Platforma mimovládnych rozvojových organizácií. Slogan – Aby sa takto mohli zabaviť aj ďalšie generácie, nabáda k tomu, aby sme prispeli k zmierneniu najpálčivejších problémov ľudstva

Na párty môžeš ochutnať globálnu kuchyňu, svojou vlastnou energiou si pripraviť kokteil na cyklogenerátore energie, započúvať sa do reggae rytmov v podaní N3O Akustika a stretnúť sa s inšpiratívnymi ľuďmi, ktorí vedia, že to, čo robíme dnes, žijeme zajtra. Vstup na párty je voľný. Tak VYBER SI spolu s organizátormi a príď sa zabaviť na (Ne)Udržateľnú párty do Košíc.

Načítavam video...

Program Košice – Tabačka Kulturfabrik 19. novembra od 18:00 hod.

18:00Lokálny trh (ponuka rôznych druhov tovarov lokálnych predajcov)

19:00 – Diskusia: Sľúbili sme si pomáhať (Africké rozprávky pre dospelých)

20:00 – Vyhlásenie výherných fotografií a článkov súťaže Dôstojný život pre všetkých

20:30 – Reggae pohodička v rytmoch slovenskej kapely N30 Akustika

21:30 – Pokračovanie zábavy s DJ-om

(Ne)Udržateľná párty odštartovala v októbri v Bratislave a pokračovala v Banskej Bystrici.

Viac informácií nájdete na http://www.mamnavyber.sk/festival.

ochutnavka-globalnej-kuchyneba-r173_res.jpg

cyklogeneratorbb-r260_res.jpg

vyber-siba-r365_res.jpg

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

(Ne)Udržateľná párty je súčasťou Rozvojového festivalu, organizovaného pod záštitou slovenského predsedníctva v Rade Európskej únie. Podujatie je financované zo zdrojov Európskej únie a Slovak Aid v rámci projektov Media 4Development, Európskeho projektu pre slovenské predsedníctvo v EÚ 2016 a Budovanie kapacít rozvojových aktérov v kontexte medzinárodnej rozvojovej agendy po roku 2015 a prípravy na predsedníctvo SR v Rade EÚ.

Platforma mimovládnych rozvojových organizácií (Platforma MVRO) je záujmovým združením právnických osôb - strešnou organizáciou 30 slovenských mimovládnych organizácií, ktoré sa zaoberajú najmä zahraničnou rozvojovou a humanitárnou pomocou. Jej úlohou je predovšetkým zastupovať spoločné záujmy svojich členských organizácií na domácej pôde i v zahraničí, ovplyvňovať tvorcov politík rozvojovej spolupráce a zvyšovať povedomie širokej verejnosti o otázkach rozvojovej pomoci.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pomôžte ľuďom v núdzi v najväčšej potravinovej zbierke v Tescu

Trvanlivé potraviny a drogériu ľuďom v núdzi môžete darovať v predajniach alebo cez Tesco Online nákupy do 3. decembra.

Aké sú dopady pandémie na financie ľudí?

Niektorí prišli o odmeny, iným sa znížil plat.

METROPOLIS prináša mestské bývanie vo vysokom štandarde

Bývanie v novom centre hlavného mesta prezentujúce mestský životný štýl.