Piatok, 19. apríl , 2019

(Ne)Udržateľná párty–aby sa mohli zabaviť aj ďalšie generácie

Chceš, aby bol svet lepší, krajší, udržateľnejší? Príď na (Ne)Udržateľnú párty 19.novembra do košickej Tabačky Kulturfabrik.

Chceš, aby bol svet, v ktorom žijeme, lepší, krajší, udržateľnejší?

Ako na to, zistíš na (NE)Udržateľnej párty 19. novembra v Košiciach v Tabačke Kulturfabrik, ktorú organizuje Platforma mimovládnych rozvojových organizácií. Slogan – Aby sa takto mohli zabaviť aj ďalšie generácie, nabáda k tomu, aby sme prispeli k zmierneniu najpálčivejších problémov ľudstva

Na párty môžeš ochutnať globálnu kuchyňu, svojou vlastnou energiou si pripraviť kokteil na cyklogenerátore energie, započúvať sa do reggae rytmov v podaní N3O Akustika a stretnúť sa s inšpiratívnymi ľuďmi, ktorí vedia, že to, čo robíme dnes, žijeme zajtra. Vstup na párty je voľný. Tak VYBER SI spolu s organizátormi a príď sa zabaviť na (Ne)Udržateľnú párty do Košíc.

Načítavám video...

Program Košice – Tabačka Kulturfabrik 19. novembra od 18:00 hod.

18:00Lokálny trh (ponuka rôznych druhov tovarov lokálnych predajcov)

19:00 – Diskusia: Sľúbili sme si pomáhať (Africké rozprávky pre dospelých)

20:00 – Vyhlásenie výherných fotografií a článkov súťaže Dôstojný život pre všetkých

20:30 – Reggae pohodička v rytmoch slovenskej kapely N30 Akustika

21:30 – Pokračovanie zábavy s DJ-om

(Ne)Udržateľná párty odštartovala v októbri v Bratislave a pokračovala v Banskej Bystrici.

Viac informácií nájdete na http://www.mamnavyber.sk/festival.

ochutnavka-globalnej-kuchyneba-r173_res.jpg

cyklogeneratorbb-r260_res.jpg

vyber-siba-r365_res.jpg

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

(Ne)Udržateľná párty je súčasťou Rozvojového festivalu, organizovaného pod záštitou slovenského predsedníctva v Rade Európskej únie. Podujatie je financované zo zdrojov Európskej únie a Slovak Aid v rámci projektov Media 4Development, Európskeho projektu pre slovenské predsedníctvo v EÚ 2016 a Budovanie kapacít rozvojových aktérov v kontexte medzinárodnej rozvojovej agendy po roku 2015 a prípravy na predsedníctvo SR v Rade EÚ.

Platforma mimovládnych rozvojových organizácií (Platforma MVRO) je záujmovým združením právnických osôb - strešnou organizáciou 30 slovenských mimovládnych organizácií, ktoré sa zaoberajú najmä zahraničnou rozvojovou a humanitárnou pomocou. Jej úlohou je predovšetkým zastupovať spoločné záujmy svojich členských organizácií na domácej pôde i v zahraničí, ovplyvňovať tvorcov politík rozvojovej spolupráce a zvyšovať povedomie širokej verejnosti o otázkach rozvojovej pomoci.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.