Módne dni v Poluse ešte nekončia

Ako sa zorientovať v záplave módnych trendov a beauty vychytávok? Príďte na MÓDNE DNI V POLUSE.

Ako sa zorientovať v záplave módnych trendov a beauty vychytávok? Príďte na MÓDNE DNI V POLUSE a táto otázka vás už viac nebude budiť zo sna. V duchu filozofie Polusu – Radosť každý deň, si do soboty 12. novembra môžete vo svojom obľúbenom nákupnom centre vychutnať originálny módny wellness.hostesvpraci-r541_res.jpg

Je túto sezónu viac trendy vínová alebo šedá? Aký strih kabáta sa hodí k môjmu typu postavy? Sú vysoké čižmy ešte in? Na tieto otázky vám až do soboty s radosťou odpovie známa stylistka a módna blogerka Mirka Dobiš Michalková, ktorá má horúce trendy v malíčku. O vašu dokonalú vizáž sa postarajú šikovné beauty poradkyne z Parfumérií Marionnaud. Na pamiatku si odnesiete fotografiu od skúsenej fotografky Daši Šimekovej.mirka-r628_res.jpg

Akcia nadväzuje na úspech minulého ročníka, kedy sa do Polusu prišli skrášliť desiatky žien všetkých vekových kategórií. Ak ste tento rok nestihli úvod nákupného festivalu v predajniach Orsay, Lindex či Jasmine, nemusíte smútiť. Až do soboty je vám k dispozícii náš tím profesionálov s bezplatným poradenstvom. Presnejšie každý deň od 15:00 hod. do 19:00 hod. v jednej z vybraných predajní v Poluse-Magenta, Yaya Mango.stylingj-r117_res.jpg

K nápadu nás priviedla snaha priniesť zákazníkom – a obzvlášť zákazníčkam – nášho nákupného centra niečo navyše, pridanú hodnotu oproti bežnému nákupu oblečenia. Každá žena môže byť pôvabná, no nie každá vie, ako na to. Preto, milé dámy, neváhajte a zavítajte k nám do Polusu a my si už s vami poradíme,“ hovorí marketingová manažérka Polusu Martina Kolláriková na margo akcie, ktorá je v prostredí slovenských nákupných centier unikátnym projektom.

Milé dámy, nezabudnite – do soboty 12. novembra sa vidíme v Poluse. Móde zdar!lindex2-r856_res.jpgmodnedni-r555_res.jpg

Zastrašovanie od majiteľov hotela Danube nehoráznosťou!

Poslanec mesta M. Borguľa je pripravený platiť proti nim právnikov.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.