Módne dni v Poluse ešte nekončia

Ako sa zorientovať v záplave módnych trendov a beauty vychytávok? Príďte na MÓDNE DNI V POLUSE.

Ako sa zorientovať v záplave módnych trendov a beauty vychytávok? Príďte na MÓDNE DNI V POLUSE a táto otázka vás už viac nebude budiť zo sna. V duchu filozofie Polusu – Radosť každý deň, si do soboty 12. novembra môžete vo svojom obľúbenom nákupnom centre vychutnať originálny módny wellness.hostesvpraci-r541_res.jpg

Je túto sezónu viac trendy vínová alebo šedá? Aký strih kabáta sa hodí k môjmu typu postavy? Sú vysoké čižmy ešte in? Na tieto otázky vám až do soboty s radosťou odpovie známa stylistka a módna blogerka Mirka Dobiš Michalková, ktorá má horúce trendy v malíčku. O vašu dokonalú vizáž sa postarajú šikovné beauty poradkyne z Parfumérií Marionnaud. Na pamiatku si odnesiete fotografiu od skúsenej fotografky Daši Šimekovej.mirka-r628_res.jpg

Akcia nadväzuje na úspech minulého ročníka, kedy sa do Polusu prišli skrášliť desiatky žien všetkých vekových kategórií. Ak ste tento rok nestihli úvod nákupného festivalu v predajniach Orsay, Lindex či Jasmine, nemusíte smútiť. Až do soboty je vám k dispozícii náš tím profesionálov s bezplatným poradenstvom. Presnejšie každý deň od 15:00 hod. do 19:00 hod. v jednej z vybraných predajní v Poluse-Magenta, Yaya Mango.stylingj-r117_res.jpg

K nápadu nás priviedla snaha priniesť zákazníkom – a obzvlášť zákazníčkam – nášho nákupného centra niečo navyše, pridanú hodnotu oproti bežnému nákupu oblečenia. Každá žena môže byť pôvabná, no nie každá vie, ako na to. Preto, milé dámy, neváhajte a zavítajte k nám do Polusu a my si už s vami poradíme,“ hovorí marketingová manažérka Polusu Martina Kolláriková na margo akcie, ktorá je v prostredí slovenských nákupných centier unikátnym projektom.

Milé dámy, nezabudnite – do soboty 12. novembra sa vidíme v Poluse. Móde zdar!lindex2-r856_res.jpgmodnedni-r555_res.jpg

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.

Park pod Kolibou prepája mesto s prírodou

Projekt Park pod Kolibou v prémiovej štvrti Bratislavy mení pojem rodinné bývanie.