Módne dni v Poluse ešte nekončia

Ako sa zorientovať v záplave módnych trendov a beauty vychytávok? Príďte na MÓDNE DNI V POLUSE.

Ako sa zorientovať v záplave módnych trendov a beauty vychytávok? Príďte na MÓDNE DNI V POLUSE a táto otázka vás už viac nebude budiť zo sna. V duchu filozofie Polusu – Radosť každý deň, si do soboty 12. novembra môžete vo svojom obľúbenom nákupnom centre vychutnať originálny módny wellness.hostesvpraci-r541_res.jpg

Je túto sezónu viac trendy vínová alebo šedá? Aký strih kabáta sa hodí k môjmu typu postavy? Sú vysoké čižmy ešte in? Na tieto otázky vám až do soboty s radosťou odpovie známa stylistka a módna blogerka Mirka Dobiš Michalková, ktorá má horúce trendy v malíčku. O vašu dokonalú vizáž sa postarajú šikovné beauty poradkyne z Parfumérií Marionnaud. Na pamiatku si odnesiete fotografiu od skúsenej fotografky Daši Šimekovej.mirka-r628_res.jpg

Akcia nadväzuje na úspech minulého ročníka, kedy sa do Polusu prišli skrášliť desiatky žien všetkých vekových kategórií. Ak ste tento rok nestihli úvod nákupného festivalu v predajniach Orsay, Lindex či Jasmine, nemusíte smútiť. Až do soboty je vám k dispozícii náš tím profesionálov s bezplatným poradenstvom. Presnejšie každý deň od 15:00 hod. do 19:00 hod. v jednej z vybraných predajní v Poluse-Magenta, Yaya Mango.stylingj-r117_res.jpg

K nápadu nás priviedla snaha priniesť zákazníkom – a obzvlášť zákazníčkam – nášho nákupného centra niečo navyše, pridanú hodnotu oproti bežnému nákupu oblečenia. Každá žena môže byť pôvabná, no nie každá vie, ako na to. Preto, milé dámy, neváhajte a zavítajte k nám do Polusu a my si už s vami poradíme,“ hovorí marketingová manažérka Polusu Martina Kolláriková na margo akcie, ktorá je v prostredí slovenských nákupných centier unikátnym projektom.

Milé dámy, nezabudnite – do soboty 12. novembra sa vidíme v Poluse. Móde zdar!lindex2-r856_res.jpgmodnedni-r555_res.jpg

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.