Streda, 13. november, 2019 | Meniny má Stanislav

Každý Cewe kalendár pomáha!

Spoločnosť CEWE venuje 50 centov z predaja každého CEWE KALENDÁRA na nákup EKG prístroja pre Detské kardiocentrum v Bratislave.

Spoločnosť CEWE, a.s. sa dlhodobo angažuje v oblasti podpory sociálnych a charitatívnych projektov a už niekoľko rokov je partnerom Detského kardiocentra Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb v Bratislave. Tento rok sa rozhodla podporiť nákup EKG prístroja, ktorý je dôležitou pomôckou pre liečbu malých pacientov.

Spoločnosť CEWE venuje 50 centov z predaja každého CEWE KALENDÁRA na nákup EKG prístroja pre Detské kardiocentrum v Bratislave. Nakoľko ide o produkt, ktorý je v tomto období veľmi žiadaný, očakáva, že projekt bude úspešný a zákazníkmi pozitívne prijatý. Do zbierky budú započítané všetky CEWE KALENDÁRE objednané do 31.12.2016 na stránkach CEWE a Fotolab.

Detské kardiocentrum Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb v Bratislave, a.s. je jediné špecializované pracovisko svojho druhu na Slovensku, ktoré poskytuje starostlivosť o deti s vrodenými a získanými srdcovými chybami. Bolo založené v roku 1992 a nadviazalo na činnosť I. detskej kliniky DFNsP a Oddelenia detskej kardiológie a kardiochirurgie na ÚKVCH v Bratislave.

Elektrokardiografia (EKG) je základné medicínske vyšetrenie v pediatrických, internistických a chirurgických odboroch. EKG zaznamenáva elektrickú činnosť srdca a jeho pomocou sa dajú diagnostikovať vrodené, aj získané chyby srdca a tiež poruchy rytmu. Používa sa na vyšetrenie všetkých vekových kategórií – od novorodencov až po starých ľudí. EKG prístroj pomocou končatinových a hrudných elektród zaznamenáva činnosť srdca a automaticky ju v súčasných moderných prístrojoch vyhodnocuje.

ceweobrazok-v-texte-r977_res.jpg

Spoločnosť CEWE pôsobí na Slovensku od roku 1995 (do roku 2006 pod názvom FOTOLAB Slovakia) a je dcérskou spoločnosťou nemeckého koncernu CEWE. Skupina CEWE pôsobí v 24 krajinách Európy, kde prevádzkuje 11 moderných fotografických laboratórií a je poprednou fotoslužbou v Európe a inovačným online partnerom v oblasti tlače.

Spoločnosť spracúva klasické aj digitálne fotografie v profesionálnej kvalite. Okrem toho ponúka ďalšie originálne produkty ako fotodarčeky, fotoobrazy, fotokalendáre, pohľadnice a CEWE FOTOKNIHU. CEWE FOTOKNIHA je najobľúbenejšou fotoknihou v Európe, ocenená prestížnymi cenami ako najlepší produkt.

Maloobchodná sieť 15-tich špecializovaných fotopredajní pokrýva takmer celé Slovensko. Okrem vlastnej siete predajní FOTOLAB spolupracuje CEWE s mnohými obchodnými partnermi v rámci celej Slovenskej republiky.

Viac informácií: Lucia Šimonová, 0918 918 887, lucia.simonova@cewe.sk.

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Vysokoškolský bedeker: Na ktorú univerzitu poslať prihlášku?

Už dnes si môžete kúpiť SME so špeciálnou prílohou pre budúcich vysokoškolákov.

Ako efektívne doplniť železo? Odpovedá MUDr. Radovan Juríček

Trápili vás pri dopĺňaní železa kŕče či iné nepríjemné tráviace ťažkosti? Asi preto, že ste správne nevyužili silu prírody.