Sobota, 20. apríl , 2019

Každý Cewe kalendár pomáha!

Spoločnosť CEWE venuje 50 centov z predaja každého CEWE KALENDÁRA na nákup EKG prístroja pre Detské kardiocentrum v Bratislave.

Spoločnosť CEWE, a.s. sa dlhodobo angažuje v oblasti podpory sociálnych a charitatívnych projektov a už niekoľko rokov je partnerom Detského kardiocentra Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb v Bratislave. Tento rok sa rozhodla podporiť nákup EKG prístroja, ktorý je dôležitou pomôckou pre liečbu malých pacientov.

Spoločnosť CEWE venuje 50 centov z predaja každého CEWE KALENDÁRA na nákup EKG prístroja pre Detské kardiocentrum v Bratislave. Nakoľko ide o produkt, ktorý je v tomto období veľmi žiadaný, očakáva, že projekt bude úspešný a zákazníkmi pozitívne prijatý. Do zbierky budú započítané všetky CEWE KALENDÁRE objednané do 31.12.2016 na stránkach CEWE a Fotolab.

Detské kardiocentrum Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb v Bratislave, a.s. je jediné špecializované pracovisko svojho druhu na Slovensku, ktoré poskytuje starostlivosť o deti s vrodenými a získanými srdcovými chybami. Bolo založené v roku 1992 a nadviazalo na činnosť I. detskej kliniky DFNsP a Oddelenia detskej kardiológie a kardiochirurgie na ÚKVCH v Bratislave.

Elektrokardiografia (EKG) je základné medicínske vyšetrenie v pediatrických, internistických a chirurgických odboroch. EKG zaznamenáva elektrickú činnosť srdca a jeho pomocou sa dajú diagnostikovať vrodené, aj získané chyby srdca a tiež poruchy rytmu. Používa sa na vyšetrenie všetkých vekových kategórií – od novorodencov až po starých ľudí. EKG prístroj pomocou končatinových a hrudných elektród zaznamenáva činnosť srdca a automaticky ju v súčasných moderných prístrojoch vyhodnocuje.

ceweobrazok-v-texte-r977_res.jpg

Spoločnosť CEWE pôsobí na Slovensku od roku 1995 (do roku 2006 pod názvom FOTOLAB Slovakia) a je dcérskou spoločnosťou nemeckého koncernu CEWE. Skupina CEWE pôsobí v 24 krajinách Európy, kde prevádzkuje 11 moderných fotografických laboratórií a je poprednou fotoslužbou v Európe a inovačným online partnerom v oblasti tlače.

Spoločnosť spracúva klasické aj digitálne fotografie v profesionálnej kvalite. Okrem toho ponúka ďalšie originálne produkty ako fotodarčeky, fotoobrazy, fotokalendáre, pohľadnice a CEWE FOTOKNIHU. CEWE FOTOKNIHA je najobľúbenejšou fotoknihou v Európe, ocenená prestížnymi cenami ako najlepší produkt.

Maloobchodná sieť 15-tich špecializovaných fotopredajní pokrýva takmer celé Slovensko. Okrem vlastnej siete predajní FOTOLAB spolupracuje CEWE s mnohými obchodnými partnermi v rámci celej Slovenskej republiky.

Viac informácií: Lucia Šimonová, 0918 918 887, lucia.simonova@cewe.sk.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.