Štvrtok, 14. november, 2019 | Meniny má Irma

Chanel a jeho Bordeaux kolekcia v Bratislave

Vo štvrtok 24.11.2016 sa v reštaurácii Au Cafe uskutoční ďalšia zo série gala večerí s prezentáciou dvoch vinárstiev z Bordeaux.

Vo štvrtok 24.11.2016 od 19.00 hod. sa bratislavskej reštaurácii Au Cafe uskutoční ďalšia zo série gala večerí spojená s prezentáciou dvoch výnimočných vinárstiev z Bordeaux.

Na pozvanie spoločnosti Provino navštívi Bratislavu výnimočný hosť - pani Andreáne Gornard - brand ambasádorka dvoch veľkých Château z Bordeaux -  Château Rauzan Ségla z Margaux a Château Canon z oblasti Saint Emilion.

Obidve veľké Château majú spoločných majiteľov - bratov Wertheimerovcov, ktorí sú zároveň majitelia ikonického módneho koncernu Chanel. Ich prvou veľkou investíciou do vínneho sveta v roku 1994 bola akvizícia veľkého a ikonického vinárstva Château Rauzan Ségla z oblasti Margaux. Po necelých dvoch rokoch doplnili svoju Bordeaux kolekciu o ďalší skvost z oblasti Saint Emilion - Château Canon. Obidve Château boli v tom čase v miernom úpadku, tak ako celá oblasť Bordeaux. Veľmi dobrým krokom bolo angažovanie Johna Kolasu, vtedy komerčného riaditeľa v Château Latour. Rozumnými investíciami a veľmi dobrým manažmentom sa im spoločne podarilo obidve Château dostať medzi najlepšie hodnotené vína na ľavom aj pravom brehu oblasti Bordeaux.

Hostia večera budú mať unikátnu možnosť degustovať niekoľko pekných ročníkov a porovnať rozdielnosť vín z obidvoch oblastí v spojení so špičkovou gastronómiou a originálnym komentárom nášho hosťa Andreáne Gornard.

Rezervácie: 0903 902 362, aucafe@nextra.sk

Tešíme sa na Vašu návštevu.

Raj prírodného snehu Aflenzer Bürgeralm v regióne HOCHsteiermark

Stredisko zimných športov pre milovníkov prírodného snehu

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Vysokoškolský bedeker: Na ktorú univerzitu poslať prihlášku?

Už dnes si môžete kúpiť SME so špeciálnou prílohou pre budúcich vysokoškolákov.