Chanel a jeho Bordeaux kolekcia v Bratislave

Vo štvrtok 24.11.2016 sa v reštaurácii Au Cafe uskutoční ďalšia zo série gala večerí s prezentáciou dvoch vinárstiev z Bordeaux.

Vo štvrtok 24.11.2016 od 19.00 hod. sa bratislavskej reštaurácii Au Cafe uskutoční ďalšia zo série gala večerí spojená s prezentáciou dvoch výnimočných vinárstiev z Bordeaux.

Na pozvanie spoločnosti Provino navštívi Bratislavu výnimočný hosť - pani Andreáne Gornard - brand ambasádorka dvoch veľkých Château z Bordeaux -  Château Rauzan Ségla z Margaux a Château Canon z oblasti Saint Emilion.

Obidve veľké Château majú spoločných majiteľov - bratov Wertheimerovcov, ktorí sú zároveň majitelia ikonického módneho koncernu Chanel. Ich prvou veľkou investíciou do vínneho sveta v roku 1994 bola akvizícia veľkého a ikonického vinárstva Château Rauzan Ségla z oblasti Margaux. Po necelých dvoch rokoch doplnili svoju Bordeaux kolekciu o ďalší skvost z oblasti Saint Emilion - Château Canon. Obidve Château boli v tom čase v miernom úpadku, tak ako celá oblasť Bordeaux. Veľmi dobrým krokom bolo angažovanie Johna Kolasu, vtedy komerčného riaditeľa v Château Latour. Rozumnými investíciami a veľmi dobrým manažmentom sa im spoločne podarilo obidve Château dostať medzi najlepšie hodnotené vína na ľavom aj pravom brehu oblasti Bordeaux.

Hostia večera budú mať unikátnu možnosť degustovať niekoľko pekných ročníkov a porovnať rozdielnosť vín z obidvoch oblastí v spojení so špičkovou gastronómiou a originálnym komentárom nášho hosťa Andreáne Gornard.

Rezervácie: 0903 902 362, aucafe@nextra.sk

Tešíme sa na Vašu návštevu.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.