Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Chanel a jeho Bordeaux kolekcia v Bratislave

Vo štvrtok 24.11.2016 sa v reštaurácii Au Cafe uskutoční ďalšia zo série gala večerí s prezentáciou dvoch vinárstiev z Bordeaux.

Vo štvrtok 24.11.2016 od 19.00 hod. sa bratislavskej reštaurácii Au Cafe uskutoční ďalšia zo série gala večerí spojená s prezentáciou dvoch výnimočných vinárstiev z Bordeaux.

Na pozvanie spoločnosti Provino navštívi Bratislavu výnimočný hosť - pani Andreáne Gornard - brand ambasádorka dvoch veľkých Château z Bordeaux -  Château Rauzan Ségla z Margaux a Château Canon z oblasti Saint Emilion.

Obidve veľké Château majú spoločných majiteľov - bratov Wertheimerovcov, ktorí sú zároveň majitelia ikonického módneho koncernu Chanel. Ich prvou veľkou investíciou do vínneho sveta v roku 1994 bola akvizícia veľkého a ikonického vinárstva Château Rauzan Ségla z oblasti Margaux. Po necelých dvoch rokoch doplnili svoju Bordeaux kolekciu o ďalší skvost z oblasti Saint Emilion - Château Canon. Obidve Château boli v tom čase v miernom úpadku, tak ako celá oblasť Bordeaux. Veľmi dobrým krokom bolo angažovanie Johna Kolasu, vtedy komerčného riaditeľa v Château Latour. Rozumnými investíciami a veľmi dobrým manažmentom sa im spoločne podarilo obidve Château dostať medzi najlepšie hodnotené vína na ľavom aj pravom brehu oblasti Bordeaux.

Hostia večera budú mať unikátnu možnosť degustovať niekoľko pekných ročníkov a porovnať rozdielnosť vín z obidvoch oblastí v spojení so špičkovou gastronómiou a originálnym komentárom nášho hosťa Andreáne Gornard.

Rezervácie: 0903 902 362, aucafe@nextra.sk

Tešíme sa na Vašu návštevu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line